Wiedźmin 3: Dziki Gon – Nowe screenshoty i informacje

+
Wiedźmin 3: Dziki Gon – Nowe screenshoty i informacje

Wiedźmin 3: Dziki Gon to niespotykana kombinacja gry fabularnej o rozbudowanej fabule z żywym, otwartym światem. CD Projekt RED wyjaśnia, w jaki sposb zamierza osiągnąć to wyjątkowe połączenie.
W Wiedźminie 3 gracze będą musieli podejmować wiele znaczących decyzji i wybierać pomiędzy wykluczającymi się w jednym podejściu liniami fabularnymi. Gra jest zwieńczeniem trylogii o Geraltcie z Rivii i opowiada o poszukiwaniach utraconych bliskich przez Białego Wilka oraz o jego konflikcie z Dzikim Gonem. W czasie swoich podrży gracze odwiedzą rżnorodne krainy, z ktrych każda inspirowana jest inną kulturą i w ktrej panuje inna atmosfera. Otwarty świat stworzony przez CD projekt RED nie ma jednego motywu przewodniego, ale składa się z kilku odmiennych i wciągających środowisk, 30 razy większych niż w Wiedźminie 2. - powiedział Adam Badowski, szef studia CD Projekt RED.
Świat gry zmienia się zależnie od działań graczy, zarwno podczas wykonywania zadań głwnego wątku, jak i poprzez udział w intrygach powiązanych z historią każdego regionu, oraz specjalnie zaprojektowanych zadaniach pobocznych. Wszystkie wątki przenikają się i tworzą niespotykany wcześniej poziom nieliniowego opowiadania fabuły. Głwny wątek zapewnia ok. 50 godzin rozgrywki -- drugie tyle dają dodatkowe linie fabularne.
Pierwsze screenshoty z gry pokazują mroźne wyspy Skellige. To tylko jedno z miejsc, ktre odwiedzi Geralt. Screeny pochodzą z wczesnej wersji gry, w ktrej nie wykorzystano jeszcze ostatecznego renderera, tworzonego przez studio. Screeny znajdują się na naszej witrynie, w sekcji Media na podstronie poświęconej Wiedźminowi 3.
Wiedźmin 3 będzie dostępny w 2014r. na wszystkich najnowocześniejszych platformach sprzętowych, w tym PlayStation 4.

Zbyt wiele nowych informacji się nie dowiedzieliśmy, ale i tak super. O ile w ogóle to możliwe (jeszce bardziej niż jest) to zauważyłem że wczoraj i dzisiaj nastąpił większy ruch informacyjny na temat W3 . Wiecie może kiedy będzie jakaś następna konferencja (wiosenna)?

ynterono said:
Zbyt wiele nowych informacji się nie dowiedzieliśmy, ale i tak super. O ile w ogóle to możliwe (jeszce bardziej niż jest) to zauważyłem że wczoraj i dzisiaj nastąpił większy ruch informacyjny na temat W3 /> . Wiecie może kiedy będzie jakaś następna konferencja (wiosenna)?

Skończyła się wyłączność i dlatego zwiększona dawka informacji :) Bardzo przyjemny news, czekamy na więcej :)

Na głównej jest błąd ;)/> Na drugim zdjęciu powinno być Całkowicie a jest "Całkowice"
Ale i tak mi się podoba :D/>

Przepiękne:

*Dzięki za poprawienie :)

Wszystko fajnie tylko mam nadzieję, że nie jest to jeszcze docelowy poziom graficzny który będzie prezentowany przez finalną wersję gry.

Jest nawet ładnie, ale szału nie ma.

Ciekaw jestem jak będą w rzeczywistości wyglądały te żyjące ekosystemy ;p Jestem romantykiem więc lubię przyrodę, ale też się szału nie spodziewam bo wiem, że to jest tylko ozdoba w tym świecie ;p

gower

Forum veteran
Screeny screenami, ale concept arty! "Samotna wieża" <3

Reszta:
http://gry.polter.pl/Wiedzmin-3-Dziki-Gon-galeria-ng37337

Gower said:
Screeny screenami, ale concept arty! "Samotna wieża" <3

Reszta:
http://gry.polter.pl/Wiedzmin-3-Dziki-Gon-galeria-ng37337
Gower , byłeś może na tej prezentacji dla mediów ?
A wieża idealnie pasuje do wieży jaskółki

Top Bottom