No tak, po co zaglądać do postu #160? Lepiej skrytykować zdanie wydarte z kontekstu i starać się wyjść na mądrego. Nice try. Następnym razem polecam troszkę głębszą lekturę topicu.Vojtas said:A skąd ja mam wiedzieć, co poeta miał na myśli? Watchdogs to jedna z gier przedstawiana na konferencji - nie sprecyzowałeś tego w poście nr 164.
Masz racje demo U4 działało na PS4, pomyliło mi się z WatchDogs. W necie są porównania graficzne na których od razu można dostrzec że demo U4 na PS4 wyglądało znacznie słabiej niż to samo demo na PC.Victorius55 said:Albo Ty nie wiesz o co pijesz, bo ja mówię o Unreal Engine 4,a nie WatchDogs.
-Zuben- said:Masz racje demo U4 działało na PS4, pomyliło mi się z WatchDogs. W necie są porównania graficzne na których od razu można dostrzec że demo U4 na PS4 wyglądało znacznie słabiej niż to samo demo na PC.
http://i.imagebanana.com/img/oh9hiskw/ue4.jpgNars said:Pic or it didn't happen.
PiochU said:http://www.pcper.com/news/Editorial/Unreal-Engine-4-Demo-PS4-Reduced-Quality
Ja tłumaczył tego nie będę, bo znajomość chociaż jednego języka obcego powinna już być standardem.Honestly you have no clue on what you are talking about. This demo was created/running on approximation hardware - not final dev/PS4 silicon. Also, the demo was created within a constrained timeframe for showing. Just for sh**s and giggles, the demo only used 27-29% of the AH resources - unoptimized. Before you ask, there is no link, I am the link.Originally Posted by almighty View Post
And?
The original spec PS4 had 4Gb so that would be the same as a PC with a 2Gb GTX680 and 2Gb system RAM.
I seriously, seriously doubt that this demo uses over 2Gb of main RAM, especially as the demo might not even be 64bit.
The GTX680 is just a much much faster GPU then what's inside PS4 and that's what the problem is, not lack of memory/>
Z tego co pamiętam były to 3x580GTX lub 680GTX(bądź choć to mniej prawdopodobne 2x680GTX) więc sprzęt za 1-3 lata całkowicie osiągalny w cenie około 1000zł.Victorius55 said:które dla nas (sprzęty o podobnych osiągach) będą dostępne za 7-9 lat
Redzi wspominali że celują w grafikę wyglądającą jak ta w filmie Beowulf, więc o grafikę się bać nie powinieneśbudyll said:Zdaję sobie sprawę, że to może być obrazek z wczesnej fazy gry ale zaintrygowało mnie w nim jedno:
Jeżeli rzeczywiście REDzi do nowej odsłony Wiedźmina używają RED Engine 3 (który ma być podobno o wiele potężniejszy), to dlaczego chociażby tekstury podłoża, części zbori w oddali czy są tak słabe w porównaniu do Wiedźmina 2:
![]()
Wiem, że grafika to nie wszystko, ale się po prostu zacząłem zastanawiać bo Wiedźmin 2 wyglądał świetnie i gameplay był zarąbisty/>/>. O samą rozgrywkę się nie martwię bo REDzi to jednak REDzi
/>/>, mam jednak nadzieję, że graficznie gra nie będzie wyglądać gorzej z powodu dodania otwartego świata.
Te screeny nie wyglądają słabo względem W2 ;p wyglądają bardzo podobnie, tylko że są mniej jaskrawe co mi się baardzo podoba ;pbudyll said:Mam nadzieję, bo screeny jakie z gry wypuszczono do tej pory wyglądają na prawdę słabo względem Wiedźmina 2, który był na starszej wersji silnika.
Mam nadzieję, że nie zrobią tak jak z CryEngine 3, który wygląda 100 razy gorzej aniżeli CryEngine 2 z powodu przenoszenia gier na konsole.