Wiedźmin 3: Dziki Gon – Nowe screenshoty i informacje

+
genNightyD said:
Jeżeli można by było tak zrobić, to ja mogę photoshopem pliki psd przerobić na jpg czy png i je tutaj wrzucić, to żaden problem.

Właśnie, nie widzę problemu. Po co tutaj komu grafika z dziesiątką warstw i filtrów?

A rozdziałka Full HD zapewne zadowoli wszystkich.

gower

Forum veteran
OK, to tak zrobię. Przerobię na jpg z pełną rozdzielczością, będą trochę mniejsze:)

liczyłem na więcej niż 50 godzin samej fabuły ale dobra, coś za coś swiętna grafa, większy świat itp. w zamian za więcej godzin rozgrywki, nie da sie mieć wszystkiego w 1 :D

gower

Forum veteran
OK. Tutaj w komentarzu pod każdą grafiką koncepcyjną jest link do pełnej rozdzielczości. Grafiki koncepcyjne to te od 17 do 26.

Nie ma za co;)

Jeśli masz na myśli ten z pokazu slajdów, to wystarczy, że klikniesz PPM na tym obrazku i wybierzesz opcję "pokaż obrazek tła" i już. :)

robert70r said:
Jeśli masz na myśli ten z pokazu slajdów, to wystarczy, że klikniesz PPM na tym obrazku i wybierzesz opcję "pokaż obrazek tła" i już. :)/>
Nie dysponuję takimi funkcjami, albo nie umiem ich w tej chwili znaleźć. Pod Operą nic, pod IE funkcje obrazu tła nieaktywne. Jakby ktoś mógł zrobić to za mnie, byłbym wdzięczny :).

Top Bottom