Wiedźmin 3: Dziki Gon otrzyma darmową aktualizację do nowej generacji 14 grudnia!

+
@Vattier Proszę mi odpowiedzieć, co dostanę, jeśli mam Wiedźmina 3 bez Krwi i Wina i Serca z Kamienia? Poza tym, wkradł się Państwu błąd: "niekórych", zamiast niektórych.

Co do samej rewelacji, to oczywiście jaram się jak czarownice w Novigradzie!:cool:
Aktualizacja będzie dostępna dla każdego, niezależnie czy posiadasz dodatki, czy nie - także dostaniesz darmową aktualizację :)

Po aktualizacji nadal będziesz posiadać Wiedźmina 3 w wersji podstawowej (czyli bez Krwi i wina oraz Serc z Kamienia), ale z ulepszeniami graficznymi, technicznymi itd.

PS. Dzięki za wyłapanie literówki - poprawione :)

Będzie na gogu możliwość opcjonalnej instalacji/odinstalowania tego patcha? Czy też muszę na twardo wyłączyć aktualizacje automatyczne? I co w przypadku kiedy będę chciał instalować W3 na czysto? Poważnie, na mojej obecnej konfiguracji chodzi mi na ultra w 60fps bez hairworks, odpowiada mi to, nie chce zmian. Boję się, że ulepszona grafika zje mi wydajność.

Będzie na gogu możliwość opcjonalnej instalacji/odinstalowania tego patcha? Czy też muszę na twardo wyłączyć aktualizacje automatyczne? I co w przypadku kiedy będę chciał instalować W3 na czysto? Poważnie, na mojej obecnej konfiguracji chodzi mi na ultra w 60fps bez hairworks, odpowiada mi to, nie chce zmian. Boję się, że ulepszona grafika zje mi wydajność.
Zakładam, że nawet po instalacji patcha zmiany nie zostaną narzucone z góry, tylko będą dostępne opcjonalnie z poziomu menu.
Szczegółów dowiemy się w przyszłym tygodniu.

ED: Zresztą GOG daje możliwość cofnięcia się jednego patcha wstecz.

1668793340424.png

Co więcej, GOG daie możliwośc ściągnięcia instalki offline. Osobom, które się martwią, że nowa wersja np. zdezaktualizuje im mody, polecam po prostu ściągnięcie obecnej wersji gry.

Mnie ciekawi czy na XSX tryb RT będzie w 60 czy raczej w 30 klatkach :ROFLMAO:
I czy FSR 2.1 będzie.

Kompa powoli składam więc o niego się nie martwię.

Aktualizacja będzie dostępna dla każdego, niezależnie czy posiadasz dodatki, czy nie - także dostaniesz darmową aktualizację :)

Po aktualizacji nadal będziesz posiadać Wiedźmina 3 w wersji podstawowej (czyli bez Krwi i wina oraz Serc z Kamienia), ale z ulepszeniami graficznymi, technicznymi itd.

PS. Dzięki za wyłapanie literówki - poprawione :)
Dzięki za odpowiedź i poprawienie literówki, @Vattier :beer:

Do zobaczenia i pozdrowienia dla całego CD Projekt i Wszystkich Forumowiczów (może już nawet pozdrowienia świąteczne, jeśli ktoś obchodzi)!:howdy:

A to ciekawe. Domyślam się że będą głównie mody na lepszą grafikę, ale kto wie co się załapało.

Chciałbym wiedzieć jakich i ilu, bo jak to będzie tylko główne trio, to będę rozczarowany.
Tak na prawdę nie ma duzo więcej postaci które mógłbyś zamienić na wygląd ten of Netflixa oprócz naszego trio. Jaskier, Trris, Lambert?

Tak na prawdę nie ma duzo więcej postaci które mógłbyś zamienić na wygląd ten of Netflixa oprócz naszego trio. Jaskier, Trris, Lambert?
Teoretycznie Myszowór mógłby być jeszcze i ogólnie czarodziejki
No i Vesemir oczywiście. Może jeszcze Emhyr lub Dijkstra od biedy.
Osobom, które się martwią, że nowa wersja np. zdezaktualizuje im mody, polecam po prostu ściągnięcie obecnej wersji gry.
Niezbyt pocieszające, wiadomo było że można zrobić kopie, ale chciałby móc korzystać zarówno z nowości patcha, jak i niektórych modów które już mam. I tak czeka mnie bawienie się, co będzie działać a co nie.

To jest patch przede wszystkim na nowe konsole, Pc jest tylko dodatkiem i tak dziwnie ze bedzie, bo zawczyaj jest on omijany przy tego typu remasterach, raczej pc nie dostaną odzielnej wersji gry jak na konsoli wiec mody pójdą do kosza no ale to chyba oczywiste, zawsze można nie instalować aktualizacji raczej nie beda sie bawic w połączenie tego

To jest patch przede wszystkim na nowe konsole, Pc jest tylko dodatkiem i tak dziwnie ze bedzie, bo zawczyaj jest on omijany przy tego typu remasterach
No u Redów to było raczej zawsze inaczej i zawsze wspierali pecety. Właśnie dlatego z Cyberpunkiem była afera że pecetowa wersja była wyraźnie lepsza od konsolowych, bo w branży zwykle bywa na odwrót.

wiec mody pójdą do kosza no ale to chyba oczywiste, zawsze można nie instalować aktualizacji raczej nie beda sie bawic w połączenie tego
Sam na W3 mam chyba z 15 modów i nie chciałbym za bardzo dociekać, który mod wywołuje konflikt a który nie. Poza tym na Nexusie jest bardzo dużo modów. I teraz one wszystkie pójdą do kosza? Wątpię.

Podzielicie się informacją kiedy dokładnie można się spodziewać tego streama prezentującego tą odświeżoną wersję?

Top Bottom