Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1035
  • 1036
  • 1037
  • 1038
  • 1039
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1037 of 1477

Go to page

Next Last
froget67

froget67

Mentor
#20,721
Jan 15, 2015
Ciekawe ilu dziennikarzy się przewinie w ciągu tych 14 dni pokazów, może na koniec jakieś statystyki?
powiedzmy
-odwiedziło nas 4600 dziennikarzy
- wypili ponad 10000 sword of destiny
rozegrano łącznie ponad ileś tam godzin
itd..
Mam nadzieje na jakiś dziennik z Charlsem Dance jak mu się podobała rola Emhyra, czy wcześniej spotkał się z uniwersum AS i takie tam.

A

adventus.219

Rookie
#20,722
Jan 15, 2015
Z tego co widzę to piwo na razie dostali tylko goście w Szkocji, polakom chyba poskąpiono browarów i obiadku. :p

froget67

froget67

Mentor
#20,723
Jan 15, 2015
adventus said:
Z tego co widzę to piwo na razie dostali tylko goście w Szkocji, polakom chyba poskąpiono browarów i obiadku. :p
Click to expand...
Może u nas będzie Temerska żytnia nie tam żadne pół środki..... i bigos.

• RED Point
Reactions: Polliver, Ant15tarrr, Mengaard and 6 others
D

dooot

Rookie
#20,724
Jan 15, 2015
adventus said:
Click to expand...
Polacy po jednym nie byliby zadowoleni. Za duże koszta :)

Michaxx

Michaxx

Mentor
#20,725
Jan 15, 2015
adventus said:
Click to expand...
Polacy pozamiatają po wszystkich, z tego co zostanie zrobią bigos, a z tego co nie zostało wypite to zrobią drinki :D

• RED Point
Reactions: robert70r
robert70r

robert70r

Mentor
#20,726
Jan 15, 2015
Nic nie może się zmarnować. :p

K

Koreon

Rookie
#20,727
Jan 15, 2015
Szkoda że nie zostałem dziennikarzem, kij z pokazem szermierki i bankietem, przynajmniej pograłbym w Wiedźmina w tym roku...

McBobek

McBobek

Forum veteran
#20,728
Jan 15, 2015
Wiadomo w ilu miejscach są te pokazy organizowane równolegle w ciągu tych dwóch tygodni? Może we Francji będą pić słynne Est Est?

Sneky

Sneky

Rookie
#20,729
Jan 15, 2015
Jeden z REDów na interze potwierdził że na tych pokazach Hands On jest wyłączona technologia włosów/futer od nvidii, ponoć jakieś inne ficzery też były wyłączone na PC ale to już od jakiegoś czeskiego dziennikarza co grał.. Stąd może ten gośc z PurePC czuł nie dosyt co do grafiki Wiedźmina 3, bo sporo ficzerów było wyłączonych... Jestem ciekawy czy się Redzi nie boją że przez to dużo osób znowu będzie o downgradzie i o "parity" z konsolami krzyczeć jak zaczną serwisy publikować filmiki gameplayowe czy to z pc czy konsoli i się zaczną wtedy porównania.

@Marcin Momot mógłbyś coś więcej na ten temat powiedzieć? Wciąż pracujecie nad tymi ficzerami czy jakieś inne powody stały za ich wyłączeniem?

@RockPL też o tym myślałem, pewnie sobie za słabe pecety przygotowali na niektóre ficzery więc je powyłączali. Wcale się nie zdziwie jeśli trzeba będzie mieć GTX 980 w SLI albo więcej zeby pograć że wszystkimi suwakami i opcjami na maksa.

Last edited: Jan 15, 2015
R

RockPL.516

Rookie
#20,730
Jan 15, 2015
sneky said:
@Marcin Momot mógłbyś coś więcej na ten temat powiedzieć? Wciąż pracujecie nad tymi ficzerami czy jakieś inne powody stały za ich wyłączeniem?
Click to expand...
Czy może raczej, wszystkie pozostałe ficzery są na tzw. ustawieniach ultra, które wymagają lepszego sprzętu od rekomendowanego...
Rekomendowany sprzęt umożliwia zapewne grę w ustawieniach bardzo wysokich, ale nie ultra... (a przynajmniej nie w pełni ultra....) oczywiście zależy to jeszcze od rozdzielczości i ilości fps-ów...

@Marcin Momot zapewne nie odpowie... bo nie może, ale.... chciałbym się tą myślą z wami po prostu podzielić.

D

DarthasBinar

Senior user
#20,731
Jan 15, 2015
Jeśli chodzi o ten polski zwiastun: https://www.youtube.com/watch?v=DNvCGGLXkIU
- dobrze napisany
- EmHyr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże drogi.... brak słów.... (brak dobrego reżysera?)
- przeaktorzone (opowiada jakby czytał dziecku bajkę na dobranoc, a przecież to gra dla dorosłych)
- źle dobrany aktor
- kilmatu "ni ma"
- wersja angielska znowu górą

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#20,732
Jan 15, 2015
sneky said:
Stąd może ten gośc z PurePC czuł nie dosyt co do grafiki Wiedźmina 3, bo sporo ficzerów było wyłączonych
Click to expand...
Gdzie można znaleźć tą mini relacje z niedosytem?

N

Nundran

Rookie
#20,733
Jan 15, 2015
DarthasBinar said:
- przeaktorzone (opowiada jakby czytał dziecku bajkę na dobranoc, a przecież to gra dla dorosłych)
- źle dobrany aktor
- kilmatu "ni ma"
Click to expand...
Właśnie jest bardzo dobrze. On tego nie mówi do ciebie (czyt, dorosłego człowieka) tylko do ogółu wieśniaków zebranych wokół niego. Dobry mówca musi wiedzieć jak używać głosu i aktorowi wspaniale się to udaje. Mówi do prostaków, więc i język jest prosty. Uważam, że aktor jest dobrany świetnie i umie zagrać mnicha. Wygłasza swoje przemówienie, jakby stał na ambonie.

• RED Point
Reactions: SMiki55, Naxemar, analfabeta1 and 6 others
Sneky

Sneky

Rookie
#20,734
Jan 15, 2015
''-''MOORWEN''-'' said:
Gdzie można znaleźć tą mini relacje z niedosytem?
Click to expand...
http://www.purepc.pl/rozrywka/wymagania_sprzetowe_wiedzmin_3_dziki_gon_czas_na_modernizacje#comment-102039

D

DarthasBinar

Senior user
#20,735
Jan 15, 2015
Nundran said:
Właśnie jest bardzo dobrze. On tego nie mówi do ciebie (czyt, dorosłego człowieka) tylko do ogółu wieśniaków zebranych wokół niego. Dobry mówca musi wiedzieć jak używać głosu i aktorowi wspaniale się to udaje. Mówi do prostaków, więc i język jest prosty. Uważam, że aktor jest dobrany świetnie i umie zagrać mnicha. Wygłasza swoje przemówienie, jakby stał na ambonie.
Click to expand...
Masz słuszność w tym co piszesz.

Nie mniej jednak, w moim odczuciu wszystko to co sprawiło że wersja angielska tego zwiastuna jest tak dobra, zupełnie uleciało w polskim wykonaniu.

• RED Point
Reactions: radkowksi
Rybakus

Rybakus

Forum veteran
#20,736
Jan 15, 2015
A mi się tam polska wersja bardziej podoba. :)

• RED Point
Reactions: radkowksi
M

Maciekw.132

Mentor
#20,737
Jan 15, 2015
A ja chciałbym tylko przypomnieć, że zawsze dostajemy materiały najpierw po angielsku, a dopiero później po naszemu. Nie wiem czy ten czynnik ma jakiekolwiek znaczenie w ocenie pracy aktorskiej, ale żeby być pewnym, że nie ma zdałoby się go przynajmniej raz wyeliminować.

• RED Point
Reactions: Darnise
R

robaczek911

Rookie
#20,738
Jan 15, 2015
DarthasBinar said:
Click to expand...
Muszę przyznać, że ENG wymiata! Jak usłyszałem początek polskiego to chciałem wyłączyć ale wytrwałem i opłaciło się! Ok 2min się rozkręca i jest spoko

McBobek

McBobek

Forum veteran
#20,739
Jan 15, 2015
Wydaje mi się, że Microsoft mógł albo się pospieszyć, albo mieć prawo się pospieszyć i wypuścił to dzień wcześniej. Na kanale YT wiedźmina angielska wersja dopiero dziś się pojawiła.

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#20,740
Jan 15, 2015
DarthasBinar said:
EmHyr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Click to expand...
Tylko to mi się nie podobało.
DarthasBinar said:
przeaktorzone (opowiada jakby czytał dziecku bajkę na dobranoc, a przecież to gra dla dorosłych)
Click to expand...
W takim razie o wersji angielskiej można powiedzieć to samo. Taka konwencja, że jakiś pustelnik przemawia do prostego ludu.
DarthasBinar said:
źle dobrany aktor
Click to expand...
To chyba Jędrula z tego co słyszę. :) Wg mnie głos dobry, nie widzieliśmy dokładnie postaci narratora, więc nie można powiedzieć, że jest źle dobrany.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1035
  • 1036
  • 1037
  • 1038
  • 1039
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1037 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.