Te spoilery z neogafa - one nie powinny pojawić sie przed 26 stycznia czy 19 maja ? Pytam z ciekawości.
Ale nie mają pistoletów laserowych ?TO po 26 stycznia ja napiszę o tym jak Geralt podróżuje w czasie i przestrzeni z ciri
SUPER !Będą![]()
Stycznia. Po 26 stycznia wszyscy będą mogli napisać o czym chcą.
Jeżeli chodzi o materiały łamiące embargo - nie. Czyli pierwszy wpisz wrażeniami ok, dalsze - nie.Reasumując - bo ktoś z powrotem pokazał mojego posta który wcześniej był ukryty to znaczy że moge ludziom wrzucić te przetłumaczone wypowiedzi tego gościa z neogafa czy nie?
Jeżeli chodzi o materiały łamiące embargo - nie. Czyli pierwszy wpisz wrażeniami ok, dalsze - nie.
Chyba właśnie o to chodzihttp://planetagracza.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-wielka-zapowiedz-jeszcze-w-tym-tygodniu/
To chodzi o granie dziennikarzy czy coś innego?
Tak sobie myślę, że jeżeli jest szansa, by na PC gra wyglądała lepiej niż na nextgenach (czyli np. bez dałngrejdów itp) to pokazywanie takich porównań przed premierą nie byłoby w najlepszym interesie M$ i Sony, więc zapewne będą naciskali na Redów, by takich porównań nie było. Jako zagorzały wiedźminowy pecetowiec (choć ps4 w domu też stoi) wolałbym nie dostać teraz żadnych porównań, a po premierze przekonać się, że moja maszina wyciśnie dużo więcej piękna z GOTY2015 niż jakikolwiek nextgen. Tyle.
Who knows... There might be a small tease coming this week as well:huh: