Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
TO po 26 stycznia ja napiszę o tym jak Geralt podróżuje w czasie i przestrzeni z ciri :p może będzie tam taki motyw :p

Reasumując - bo ktoś z powrotem pokazał mojego posta który wcześniej był ukryty to znaczy że moge ludziom wrzucić te przetłumaczone wypowiedzi tego gościa z neogafa czy nie?

Póki co ludzie musicie się pocieszyć przetłumaczeniem pierwszej wypowiedzi, #21257
przetłumaczyłem też resztę, ale no póki co to jest ściśle tajne, tylko pierwsza wypowiedź została nietknięta :)

Last edited:
Reasumując - bo ktoś z powrotem pokazał mojego posta który wcześniej był ukryty to znaczy że moge ludziom wrzucić te przetłumaczone wypowiedzi tego gościa z neogafa czy nie?
Jeżeli chodzi o materiały łamiące embargo - nie. Czyli pierwszy wpisz wrażeniami ok, dalsze - nie.

popieram @Napoleon_Pl dokładnie wypuście z każdej platformy w nieskompresowanej jakości :) Prosim :p
Tak sobie myślę, że jeżeli jest szansa, by na PC gra wyglądała lepiej niż na nextgenach (czyli np. bez dałngrejdów itp) to pokazywanie takich porównań przed premierą nie byłoby w najlepszym interesie M$ i Sony, więc zapewne będą naciskali na Redów, by takich porównań nie było. Jako zagorzały wiedźminowy pecetowiec (choć ps4 w domu też stoi) wolałbym nie dostać teraz żadnych porównań, a po premierze przekonać się, że moja maszina wyciśnie dużo więcej piękna z GOTY2015 niż jakikolwiek nextgen. Tyle. :)

Top Bottom