Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1098
  • 1099
  • 1100
  • 1101
  • 1102
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1100 of 1477

Go to page

Next Last
D

dooot

Rookie
#21,981
Jan 26, 2015
Z tym, że nie wygląda na high lepiej od innych rpg-ów to żeś srogo przesadził...

• RED Point
Reactions: Hostile
M

matx969

Rookie
#21,982
Jan 26, 2015
PanOptikum said:
A niech przełożą premierę jeszcze o rok, byle nie wydali bubla...
Click to expand...
No raczej nie -.- Już 3 chędożone lata czekam, codzienni sprawdzam czy są newsy >.< to już bym się załamał

• RED Point
Reactions: grakus20, dooot and gojlad
raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#21,983
Jan 26, 2015
Wychodzi na to, że fabuła ok, postacie ok, kreacja świata ok, wszystko prawie ok, tylko technicznie nie jest tak, jakbyśmy oczekiwali. Jednak silnik to podstawa.

• RED Point
Reactions: Mengaard, eustachy_j23 and dooot
eustachy_j23

eustachy_j23

Forum veteran
#21,984
Jan 26, 2015
raison d'etre said:
Jednak silnik to podstawa.
Click to expand...
Ano, niestety. Bo co z tego, że gra fajna skoro niegrywalna? Ja tam się boję i to bardzo.

• RED Point
Reactions: Mengaard
M

matx969

Rookie
#21,985
Jan 26, 2015
Wiecie co ? Jak dla mnie najlepszym sposobem będzie mini-hibernacja i wyłączenie się z forum do kwietnia/ maja, bo to nic nie da i nie zmieni :D. Co ma być to będzie, lepiej się zająć Dying Lightem, czy The Order, przyjdzie i czas na Wiedźmina.Pozdrawiam i do ponownego " zobaczenia " ! :D

A

adventus.219

Rookie
#21,986
Jan 26, 2015
solan7 said:
Ekhm.... z PCLaba:
D.G.: Czy po ukończeniu fabuły będzie można grać dalej i zająć się dalszą eksploracją świata?
M.T.: Tak.
Click to expand...
Że co? Śmią żartować.

• RED Point
Reactions: Solan7 and warzoch
Swooneb

Swooneb

Mentor
#21,987
Jan 26, 2015
eustachy_J23 said:
Powiedziałbym raczej, że niektórzy tutaj grzeszą nadmiernym optymizmem. Na przekór faktom. Trzy miesiące to bardzo mało czasu.
Click to expand...
Mateusz Zdanowicz said:
Kontakt z konsolową wersją produkcji pozwala zrozumieć, dlaczego twórcy zdecydowali się przesunąć datę premiery. Testując grę na PlayStation 4 nierzadko dostrzegaliśmy dosyć wyraźne spadki animacji, choć - dla porównania - mniejsze niż te z Assassin's Creed Unity. Optymalizacja jest obecnie jednym z priorytetów dla zespołu deweloperów.
Click to expand...
On w obie gry grał na PS4, dlaczego miałbym wierzyć Tobie, a nie jemu? Pewnie jest mega optymistą no nie?

• RED Point
Reactions: Hostile and dooot
L

Ledbetter

Rookie
#21,988
Jan 26, 2015
matx969 said:
Wiecie co ? Jak dla mnie najlepszym sposobem będzie mini-hibernacja i wyłączenie się z forum do kwietnia/ maja, bo to nic nie da i nie zmieni :D. Co ma być to będzie, lepiej się zająć Dying Lightem, czy The Order, przyjdzie i czas na Wiedźmina.Pozdrawiam i do ponownego " zobaczenia " ! :D
Click to expand...
Dla niektórych będzie to hibernacja i wyłączenie się z forum OD kwietnia/maja do czasu aż kupią lub ulepszą kompa, aby to w ogóle odpalić ;) Włączając mnie.

D

dooot

Rookie
#21,989
Jan 26, 2015
adventus said:
Że co? Śmią żartować.
Click to expand...
Co w tym złego?

U

username_3608713

Rookie
#21,990
Jan 26, 2015
adventus said:
Że co? Śmią żartować.
Click to expand...
No to już mamy pewność że Geralt przeżyje.

M

matx969

Rookie
#21,991
Jan 26, 2015
dooot said:
Co w tym złego?
Click to expand...
Jak to co ? Wiedźmin 3 to koniec Sagi, kluczowe wydarzenia fabularne powinny ewidentnie położyć kres jego przygodom.Jakiś filmik, podsumowanie, coś konkretnego. Jak skończyłem grać w Unity wątek główny,mając świadomośćze są już tylko misje poboczne, to jest nie to samo... Cholernie nie to samo :) Dlatego moim zdaniem gracz powinien zrobić misje poboczne i eksplorować świat na zmianę z wątkiem fabularnym, aby mieć wszystko zrobione niedaleko końca...

• RED Point
Reactions: adventus.219
D

dooot

Rookie
#21,992
Jan 26, 2015
matx969 said:
Jak to co ? Wiedźmin 3 to koniec Sagi, kluczowe wydarzenia fabularne powinny ewidentnie położyć kres jego przygodom.Jakiś filmik, podsumowanie, coś konkretnego. Jak skończyłem grać w Unity wątek główny,mając świadomośćze są już tylko misje poboczne, to jest nie to samo... Cholernie nie to samo :) Dlatego moim zdaniem gracz powinien zrobić misje poboczne i eksplorować świat na zmianę z wątkiem fabularnym, aby mieć wszystko zrobione niedaleko końca...
Click to expand...
Ale to nie wyklucza tego, żeby sobie pobiegać po zakończeniu gry z Geraltem na najwyższym poziomie i full eq.

• RED Point
warzoch

warzoch

Forum veteran
#21,993
Jan 26, 2015
To nie miałoby sensu...

R

Rumcayz

Senior user
#21,994
Jan 26, 2015
Na optymalizację mają trochę czasu, zresztą większość nowych gier ma wymagania z kosmosu i nie ma co się dziwić- dochodzą nowe, coraz bardziej wymagające opcje (cząsteczki itp.), które wcale nie robią gignatycznej różnicy. Po przeanalizowaniu filmików wnioski mam następujące:
- tekstury, potrzebne są wyższej rozdzielczości tekstury
- tesselacja- rogi w tawernie i wieży wyglądają jak żywcem wyjęte z Gothica :p
- przydałoby się delikatne rozmycie tła, na razie daleki plan wygląda zbyt... czysto?
Rozgrywkę i zadania póki co wszyscy chwalą, więc czepiam się tylko grafiki ;) O kolorach gadać nie chcę, choć oczywiście najbardziej podobały mi się te z CGI ;)

• RED Point
Reactions: Maganus
A

adventus.219

Rookie
#21,995
Jan 26, 2015
Toż to zrujnuje całe zakończenie, które podobno miało być mocnym uderzeniem, zwieńczeniem historii Geralta. Pożegnanie z bohaterami, odjazd w kierunku zachodzącego słońca i te sprawy... A tu nam wepchną Geralta z powrotem na mapę i tak się skończy jego legenda -Staniem na polu obok Novigradu albo Kaer Morhen -_o

• RED Point
Reactions: Wroobelek, Ledbetter, Solan7 and 1 other person
warzoch

warzoch

Forum veteran
#21,996
Jan 26, 2015
Tu nie chodzi oto co piszecie tylko o rozmiar świata gry - wymagania idą w górę bo świat gry jest ogromny i nawet jakby grafika byłaby na poziomie W2 to wymóg sprzętu byłby na podobnym poziomie. Nie rozumiem też czepiania się grafiki, która jest piękna. Jest co prawda parę bubli, ale do premiery jeszcze kawałeczek :)

L

Loreado

Senior user
#21,997
Jan 26, 2015
Przecież w grach z serii AC tak samo jest, bohater może umrzeć w zakończeniu, a potem i tak gramy :p chociaż tam to jest Animus :D
Mi tam nie przeszkadza, natomiast boje sie ze kompa z NASA bedzie trzeba zamawiac.

D

dooot

Rookie
#21,998
Jan 26, 2015
@Loreado Właśnie o to mi chodzi. Przecież może być epicki koniec, a potem po napisach końcowych może wyskoczyć "Czy chcesz kontynuować rozgrywkę" @adventus sobie kliknie Nie i będzie zbierał szczenę z podłogi po zakończeniu, a ja sobie klikne Tak i będą ją zbierał biegając sobie w kółko bo wiedźminlandzie...

D

dariuszkno

Rookie
#21,999
Jan 26, 2015
A mi się marzy kolejna część z Geraltem w świecie który się połączył z obecnym w tzw koniunkcji sfer :D

M

Maciekw.132

Mentor
#22,000
Jan 26, 2015
@adventus
Nie marudź. Będzie Ci to rozwalać imersję to nie będziesz dotykać gry po skończeniu głównego wątku. Poza tym nie wiadomo, czy na pewno i jeśli tak to jak to będzie skonstruowane. Może być na modłę Mass Effecta, ale może być też tak jak w Far Cry 3 albo jak w Inkwizycji.

Gra jest duża, podobno na 100h i więcej. Są gracze, którzy chcieliby ją przejść całą od deski, do deski i nie ma w tym nic dziwnego. Sam się do takich zaliczam. Ale problem zaczyna się w momencie gdy fabuła główna wciąga jak diabli. Jasne można wtedy zostawić side questy i zrobić wątek główny i wrócić do jakiegoś sejwa ze środka rozgrywki, ale po co? Jeśli będzie można grać po głównej historii, to ja nie widzę w tym problemu. Zresztą jakby nie było można to dla mnie też tragedii by nie było.

• RED Point
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1098
  • 1099
  • 1100
  • 1101
  • 1102
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1100 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.