@raison d'etre Przypadkiem nie chodzi o to tym że protolog jest odrębną lokacją.
Ja w którejś relacji widziałem/słyszałem, że ten w pełni otwarty świat, czyli wielokrotnie zapowiadane, że od początku idziesz gdzie chcesz i nic cię nie zatrzyma, nie jest aż tak otwarty, bo często można się będzie natknąć na różnego rodzaju bariery uniemożliwiające wędrówkę. Dopiero postęp w fabule umożliwi wejście tam, gdzie do tego momentu nie wolno było. Nie wiem, czy będą to tylko małe fragmenty, typu powiedzmy fort wojskowy, do którego wejściówkę otrzymamy po zdobyciu zaufania jednej ze stron, czy może cały duży obszar.
@raison d'etre Przypadkiem nie chodzi o to tym że protolog jest odrębną lokacją.
To ciekawe jak się będziesz czuł po 9 marcaW KOŃCU powiodło się zalogowanie. Przez cały dzień. Jesus fukin' Christ.
Sorry za off.
Nawet nie wiecie jak się czułem......... to było straszne![]()
Czemu akurat po 9 ? Ruszy kampania marketingowa ? Dzień Kobiet ?
Ja miałem przed godziną, podczas kolejnej próby zalogowania, zapytanie o połączenie tych kont. Potwierdziłem i tyle.Pewnie nie jesteś jeszcze w temacie, ale 9 marca szykuje się tu prawdziwe trzęsienie ziemi...
http://forums.cdprojektred.com/threads/33552-WAŻNA-INFORMACJA-o-nadchodzącym-połączeniu-kont-RED-GOG
[...]zanim jeszcze świat poszedł naprzód![]()
Tak. Dark Tower.Mroczna wieża?
Słyszałem, ze kowal z podgrodzia ma się pojawić w W3
Eurogamer said:>2015
Zrobiło mi się szkoda pracującego jako kowal krasnoluda. Spalono mu nie tylko kuźnię, ale przy okazji dom. Wytropiłem więc sprawcę i postanowiłem odprowadzić go do poszkodowanego. Podpalacz - niezbyt bystry młodzieniec - działał pod wpływem alkoholu; żałował tego, co zrobił. Krasnolud nie był jednak litościwy i oddał nieszczęśnika w ręce żołnierzy, którzy szybko powiesili chłopaka na drzewie.
>2015
>oni dalej piszą o kowalu z podgrodzia
------> tam twoja czanmowa, karaczan i inne uczuciopedie
.
Nie mów mi, jak mam żyć![]()
Imo niech w tej scenie powieszą kowala i osobę, która zaczęła o nim temat.