Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Ja w którejś relacji widziałem/słyszałem, że ten w pełni otwarty świat, czyli wielokrotnie zapowiadane, że od początku idziesz gdzie chcesz i nic cię nie zatrzyma, nie jest aż tak otwarty, bo często można się będzie natknąć na różnego rodzaju bariery uniemożliwiające wędrówkę. Dopiero postęp w fabule umożliwi wejście tam, gdzie do tego momentu nie wolno było. Nie wiem, czy będą to tylko małe fragmenty, typu powiedzmy fort wojskowy, do którego wejściówkę otrzymamy po zdobyciu zaufania jednej ze stron, czy może cały duży obszar.

Chodzi o to, że w prologu po przekroczeniu zaplanowanego terenu był właśnie teleport do jakiegoś miejsca z prologu.
Osobiście nie mam nic przeciwko temu.

No właśnie ja jestem ciekawy czy Wyzima będzie częścią prologu, czy może częścią Ziemi Niczyich czyli otwartego świata. Wolałbym zdecydowanie żeby prolog kończył się przed dotarciem do Wyzimy, i żebyśmy mieli całe miasto dostępne w otwartym świecie. Ale to raczej nie możliwe, a szkoda szkoda...

W KOŃCU powiodło się zalogowanie. Przez cały dzień. Jesus fuckin' Christ.
Sorry za off.

Nawet nie wiecie jak się czułem......... to było straszne ;)
ED:
@Hostile
Czemu akurat po 9 ? Ruszy kampania marketingowa ? Dzień Kobiet ?

Last edited:
W KOŃCU powiodło się zalogowanie. Przez cały dzień. Jesus fukin' Christ.
Sorry za off.

Nawet nie wiecie jak się czułem......... to było straszne ;)
To ciekawe jak się będziesz czuł po 9 marca :p

---------- Zaktualizowano 20:09 ----------

Czemu akurat po 9 ? Ruszy kampania marketingowa ? Dzień Kobiet ?

Pewnie nie jesteś jeszcze w temacie, ale 9 marca szykuje się tu prawdziwe trzęsienie ziemi... :p

http://forums.cdprojektred.com/threads/33552-WAŻNA-INFORMACJA-o-nadchodzącym-połączeniu-kont-RED-GOG

Pewnie nie jesteś jeszcze w temacie, ale 9 marca szykuje się tu prawdziwe trzęsienie ziemi... :p

http://forums.cdprojektred.com/threads/33552-WAŻNA-INFORMACJA-o-nadchodzącym-połączeniu-kont-RED-GOG
Ja miałem przed godziną, podczas kolejnej próby zalogowania, zapytanie o połączenie tych kont. Potwierdziłem i tyle.
Chociaż po co konto na GOG ? Skoro tam chyba tylko wersja cyfrowa gry, a mnie taka nie interesuje.
ED:
Właśnie to zobaczyłem: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky oraz Two Worlds 2.
Dwie gry, które mnie zainteresowały, ale ukończyłem je wieki temu....
zanim jeszcze świat poszedł naprzód ;)

Last edited:
Kurde chciałbym, żeby Redzi zaimplementowali tego kowala z podgrodzia w cutscenie, w której Cesarscy wieszają tego jegomościa, za coś... Dzięki czemu nie musielibyśmy słuchać jego narzekań na wszystko. Taki rewanżyk za kilka lat spamu o tym krasnoludzie.

Eurogamer said:
>2015
Zrobiło mi się szkoda pracującego jako kowal krasnoluda. Spalono mu nie tylko kuźnię, ale przy okazji dom. Wytropiłem więc sprawcę i postanowiłem odprowadzić go do poszkodowanego. Podpalacz - niezbyt bystry młodzieniec - działał pod wpływem alkoholu; żałował tego, co zrobił. Krasnolud nie był jednak litościwy i oddał nieszczęśnika w ręce żołnierzy, którzy szybko powiesili chłopaka na drzewie.

Może to ten sam? ;)

Attachments

• 10303783_1480046635558355_6723916885413825580_n.jpg
    10303783_1480046635558355_6723916885413825580_n.jpg
    13.9 KB · Views: 74
Top Bottom