Ja od jakiegoś czasu w grach zawsze wybieram najtrudniejszy poziom trudności, od początku przygody z grą. Mam wtedy wrażenie że jeżeli z kimś walczę to owy przeciwnik daje z siebie 100%, więc najprawdopodobniej Wieśka zacznę od takiego właśnie poziomu.Byle moje błędy i dedy nie kończyły się restartem gryOdnosząc się jeszcze do twojej sugestii, z drugiej strony.. Jeżeli ktoś gra drugi raz to grę zna i ciągłe padanie może go zniechęcić do grania, przynajmniej na takim poziomie trudności
![]()
Ja od jakiegoś czasu w grach zawsze wybieram najtrudniejszy poziom trudności, od początku przygody z grą. Mam wtedy wrażenie że jeżeli z kimś walczę to owy przeciwnik daje z siebie 100%, więc najprawdopodobniej Wieśka zacznę od takiego właśnie poziomu.Byle moje błędy i dedy nie kończyły się restartem gryOdnosząc się jeszcze do twojej sugestii, z drugiej strony.. Jeżeli ktoś gra drugi raz to grę zna i ciągłe padanie może go zniechęcić do grania, przynajmniej na takim poziomie trudności
![]()
Żeby nie zniechęcać desperatów-masochistów-samobójców, którzy będą chcieli pierwszy raz przejść grę ustawiając poziom trudności "nagła śmierć" wystarczy, aby tryb ten odblokowywał się po pierwszym ukończeniu gry.Taki poziom trudności jest przeznaczony wyłącznie dla osób, które znają grę na wylot.
Co ciekawe, stwór nic nie widział.. i wykorzystywał echolokacje, fajny patent na kogoś kto lubi rzucać butelkami![]()
_
Swoją drogą, jak grał ktoś w The last of us to byłbym wdzięczny za przypomnienie nazwy maskaryMam w głowię jakieś migawki...
Chodzi ci o Purchlaka (wielki, gruby zombiak, który pluł... czymś)? Ten to był trudny, skurczybyk. Zwłaszcza na poziomie GroundedPod koniec gry były etapy gdzie owych stworów była cała masa, razem z takim bossem, który rzekomo działał i walczył na tej samej zasadzie tyle że był 10 razy większy i znacznie skuteczniejszy
Jestem optymistycznie nastawiony, w tym czasie co mają myślę że dadzą radę usunąć 95% bugów.
A przypadkiem nie od dezynsekcji?:hmm:No to teraz zatrudnić porządnych ludzi od dezynfekcji i mamy GOTY![]()
Psie metaforyNagłówek artykułu z nowego CD-Action:
,, O ile gra zostanie porządnie odrobaczona, nic lepszego od Wiedźmina III nas w tym roku raczej nie spotka. ''
A przypadkiem nie od dezynsekcji?:hmm: