Wiedźmin 3: Dziki Gon

+

Guest 3669645

Guest
Ale stypa... Co z tą waszą słynną formułką na piątek?

[video=youtube;4W2-x9IAtpM]https://www.youtube.com/watch?v=4W2-x9IAtpM&feature=youtu.be[/video]

Ciekawe czy REDzi mają jakieś inne materiały niż surowe gameplay'e i trailery. Ta kampania marketingowa jak na razie jest taka nudna i bez polotu, że szkoda gadać.

Ale stypa... Co z tą waszą słynną formułką na piątek?

[video=youtube;4W2-x9IAtpM]https://www.youtube.com/watch?v=4W2-x9IAtpM&feature=youtu.be[/video]

Ciekawe czy REDzi mają jakieś inne materiały niż surowe gameplay'e i trailery. Ta kampania marketingowa jak na razie jest taka nudna i bez polotu, że szkoda gadać.
A co jeśli przesunięcia premiery to część kampanii marketingowej? O grze jest głośno i to za darmo!

Kampania, pełną parą, to ruszy chyba dopiero w kwietniu ? Czyli już za dwa miesiące :) A luty krótszy...........

To fakt, ale z racji iż wszystko im się w czasie rozciągnęło to nie wiadomo kiedy co wrzucą, przykładem choć by ten hands-on który był planowany zapewne pod premierę w lutym ale z racji późnego przełożenia to dostał nam się w pewnym stopniu mimowolnie.

A ja bym się jej chętnie pozbył, ale wychodzi że bez niej ani rusz.

Są sztylety do rzucania, są petardy, a kuszę z EQ wydał i po kłopocie.

---------- Zaktualizowano 23:43 ----------

Mi też się podobają dwa miecze na plecach i fajnie, że jest to charakterystyczne dla Wiedźmina. Ale mówię, że możliwość noszenia jednego miecza na plecach byłaby spoko. Przecież to tylko dodatkowa opcja dostosowania wyglądu bohatera, nie trzeba z niej korzystać :p.

Przecież w W2 można było nosić jeden miecz, wiec chyba w W3 tym bardziej.

Guest 3669645

Guest
Kiedyś wszystko wychodziło rok przed premierą
-Trailery
-Gameplay'e
-Dzienniki developerskie
-Filmy opowiadające o świecie gry / postaciach / innych z gameplay'em
-Filmy o grafice, technologii, efektach pogodowych
-Innego rodzaju filmy, nawet bez gameplay'u, ale też bez sztywnego scenariusza i irytującego PRowego lania wody

Terazki to nic, co 4 miesiące jakiś trailer, jakiś gameplay, jakiś screen i dobranoc

Powinni coś nam dać, bo się zamarudzimy na śmierć. Jak nie pojawia się nic nowego, to zaczynają się analizy starych materiałów na poziomie połowy piksela, co nie jest dobre ani dla REDów i ich gry, ani dla zdrowia psychicznego fanów (to drugie przede wszystkim). Zatem w celu ominięcia problemów zdrowotnych forumowiczów... coś fajnego nam się należy, o!

Guest 3669645

Guest
Dopiero co dostaliśmy świeże relacje, screeny i kilkanaście minut gejmpleju, od razu rzucać kolejnymi materiałami nie muszą, żeby nie było przesady w żadną ze stron (do premiery bądź co bądź jeszcze 3 miesiące i niecałe 2 tygodnie). Domyślam się że już na początku maja będzie tyle materiałów że głowa mała.

Pomarudziłbym tylko na asortyment. Ciągle dostajemy to samo (a przynajmniej w tej samej formie). Gdzie Ci REDzi którzy wypuszczali dzienniki developerskie i zawsze mieli coś nowego / ciekawego do powiedzenia o swojej produkcji? Mam wrażenie że od rozpoczęcia prac nad W3 pozamykano wszystkich REDów na klucz :p

Jakbyście byli fanami Bloodborne, The Order 1886, nowego człowieka-nietopyrza, jakiejkolwiek gry to byście dopiero narzekali na posuchę. The order 13 dni do premiery a w mediach jest głośniej o wieśku niż o The Order. Batman oprócz tych gameplayów ( Ta 2 część to była porażka) też nic mimo, że wychodzi chyba 2-3 tygodnie po wieśku. Mi to się wydaję, że dostajemy bardzo dużo w porównaniu do innych AAA gier.

Ja proponuję się uspokoić i nie narzekać bo w sumie do premiery zostało zaledwie 3 miesiące w sumie zgadzam się , że dzienniki powinny się pojawić czy nowe screeny , ale czy gameplay jest potrzebny? dla niektórych tak a dla niektórych nie ;) . Mi wystarczy jeszcze 1 gameplay tak na przełomie marzec-kwiecień i jak to mówi Ferdek Kiepski no i gitara ;).

Dopiero dziś dowiedziałem się , że głos Crachta an Craite będzie podkładał Michał Milowicz . Hmm w sumie to co sądzicie o nim ? myślicie , że dobrze się spiszę w tej roli ? bo ja sądzę , że nadaje się idealnie .;)

Top Bottom