Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Dobra możliwe , że się pomyliłem :) każdy ma prawo się pomylić , Jaskier przez swoje błędy nie raz w rynsztoku lądował hehe.;)

Właśnie patrzę na zapisy na wiki. Owszem jest tam wzmianka o tym, że zagrał w filmie i serialu, jest jego fotka w danych osobowych Cracha, ale nie ma info o użyczanym w W3 głosie. :)

Ale Hjalmar Krzywogęby będzie w grze :p. P.S dziś wam pokażę moją walkę z kikimorą i niestety śmiercią ... ale nie powiem czyją wiem , że to jest dość tajemnicze , ale gdzieś wrzucę po południu film.

Last edited:
Po tym, jak słyszałem głos Cracha w angielskiej wersji gry, to Milowicz wydaje mi się ostatnią osobą, która mogłaby robić za jego polskiego odpowiednika :p

Zastanawiam się jak to jest możliwe , że Andrzej Grabowski jeszcze nie podkładał głosu jakiejś postaci w sumie Ferdka usłyszeć w W3 bezcenne.

Zastanawiam się jak to jest możliwe , że Andrzej Grabowski jeszcze nie podkładał głosu jakiejś postaci w sumie Ferdka usłyszeć w W3 bezcenne.
Zakładam, że gdyby podkładał głos pod jakąś postać, to nie robiłby z siebie przygłupa z serialu, a po prostu grał.

Witam.
W temacie o dwóch mieczach na plecach, jest jeszcze on :)

www.google.pl/imgres?imgurl=http://...OPVVICmPNPtareVgvAC&tbm=isch&ved=0CCoQMygKMAo
Co prawda nie miecze, ale daleko nie nie odbiega. CDPR dodali różne zakrzywione ostrza w poprzednich grach serii.

Ciekawie byłoby go usłyszeć :)

Kto to jest? :|
Poprawiam
Nasir (jeśli się link nie wyświetla)

Co poprawiasz? Pytam kto to jest.
A ja akurat aktualizację robiłem o 11:17
Dzięki @szincza

Last edited:
Niemniej kompletnie nie widzę związku z Geraltem.

Dwa miecze na plecach NO HELOŁ.

Tak serio to też musiałem poguglować, żeby wiedzieć o co kaman.
I ciekawostką była dla mnie informacja, że postać odgrywał Mark Ryan, czyli pan Gates z Black Sails.

Szkoda, że tylko jeden sezon mu się dostał, bo sympatyczny chłop

A oto walka Geralta z Kikimorą :D czyżby śmierć Geralta w końcówce? https://www.youtube.com/watch?v=rwPBr2M-714.

Last edited by a moderator:
Super pomysł ! :p Niech każdy z nas przygarnie koze do domu, po czym niech krzyczy do niej, że jest Białym Wilkiem wymachując nożem ! :victory:

Top Bottom