Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
@mitek24
Gra kozy wzruszająca, wyciska łzy :p. Ty mitku musisz jeszcze trochę się podszkolić w grze aktorskiej, choć widać, że próbujesz doganiać kózkę. Rozumiem, że czasami jest potrzeba, ale ten chwyt za krocze możesz spróbować ograniczyć przynajmniej przed kamerą :p.
A tak na poważnie to uważaj z wymachiwaniem nożem, bo możesz zrobić krzywdę kozie albo sobie ;).

Może trzeci albo czwarty raz, i jeszcze góra raz, może dwa wspomnę.
O gnomach, które mają znaczenie dla ogólnej jakości gry, takie jak igiełka na główce szpiki, mowa była pewnie dobre kilkadziesiąt razy.

Faktycznie jeżeli będziemy tak narzekać , że trawa , że coś tam , coś tam no redzi się wkurzą i przesuną premierę na wrzesień czy jeszcze dalej by gra była bez skazy i wyglądała perfekcyjnie w każdym calu... nie ma gry , która by nie miała bugów i tak samo będzie z W3 chociaż jak wiemy redzi próbują te największe usunąć . Ja mam nadzieje , że termin się nie zmieni i grę dostaniemy za 100 dni ;).

Czemu nie możesz pogodzić się z tym, że nie da się jej przełożyć? Że nikt nie będzie tworzył kodu całej gry od nowa?
To nie jest kwestia godzenia się czy nie. Wiem, że bardzo mało prawdopodobna jest kolejna obsuwa.
Akceptuje grę taką, jaka jest na ostatnim materiale. Jak najbardziej.
Może pozostaje mieć nadzieję, żeby tylko nie było gorzej. Graficznie i optymalizacyjnie.

No tak, sugerowanie, że gra powinna byc przesunięta bez jakiejkolwiek konstruktywnej krytki to nie jest hejt

Komputer za 5 tys. dławiący się na wysokich, gra wyglądająca jak na konsoli (nieco lepiej), działająca gorzej od Unity (które wszyscy zjechali za brak optymalizacji i bugi), itd. to chyba konstruktywna krytyka? No chyba że hejt to nie mówienie o grze w samych superlatywach...

Ja tylko mam nadzieję że "optymalizacja" nie będzie oznaczała kolejnych cięć w grafice ale pożyjemy zobaczymy ;) Co do przesunięcia premiery wersji na PC to jest to raczej niemożliwe, choć nie powiem że taka wiadomość by mnie raczej ucieszyła niż zmartwiła :)

No tak, sugerowanie, że gra powinna byc przesunięta bez jakiejkolwiek konstruktywnej krytki to nie jest hejt
Był już jeden długi post. Stop.
Nie lubię się powtarzać. Stop.
Jak się ma w miarę otwarty umysł (nie sugeruję, że ktoś go nie ma) i trochę ,,oleju'' w pale, i czytało/oglądało materiały, no to...
A hejt, angielski to taka moja pasja, dla mnie to nienawidzieć. A to tzw. hejcenie różnych ludzików, na różnych forach - dziecinada.

Ja tylko mam nadzieję że "optymalizacja" nie będzie oznaczała kolejnych cięć w grafice ale pożyjemy zobaczymy ;) Co do przesunięcia premiery wersji na PC to jest to raczej niemożliwe, choć nie powiem że taka wiadomość by mnie raczej ucieszyła niż zmartwiła :)

Ciekawe czy w takim wypadku ci którzy zamówili kolekcjonerkę na PC dostaliby jakąś rekompensatę za dłuższe czekanie.

Top Bottom