Po czym wnioskujesz?Czyli jest szansa, że REDzi ogarnęli noc.
Po czym wnioskujesz?Czyli jest szansa, że REDzi ogarnęli noc.
Tło obrazka wygląda normalnie i nie jest zielone.Po czym wnioskujesz?![]()
Tło obrazka wygląda normalnie i nie jest zielone.
Ale to może nie być screen z W3.
Ale to może nie być screen z W3
Koło artu toto nie leżało tym bardziej.Obok screena toto nawet nie leżało. Można rzecz traktować w kategoriach artu i nic ponadto niestety.
Koło artu toto nie leżało tym bardziej.
A wy ludzie nadal nie potraficie odróżnić rendera od screena? :troll:
Tymczasem do premiery W3 pozostały 3 miesiące i 5 dni.
Machina markietingowa nadal nie ruszyła![]()
https://twitter.com/Bacon_is_life/status/566630665395793922
Publiczne pokazy W3 potwierdzone na PAX EAST 2015.
Machina markietingowa nadal nie ruszyła
A wy ludzie nadal nie potraficie odróżnić rendera od screena? :troll:
Machina markietingowa nadal nie ruszyła![]()
Przecież pisałem o The Order.Film trwa najdłużej 2,5 godziny -Wiesiek 3 ma trwać 100h, a jeśli zwiedzić całą mapę, sprawdzić każdą skrytkę i odnogi scenariusza, to wyjdzie i kilka razy więcej.
A, to przepraszam, zwracam honorPrzecież pisałem o The Order.![]()
Czy dobrze rozumiem, że to będzie ostatni publiczny pokazhttps://twitter.com/Bacon_is_life/status/566630665395793922
Publiczne pokazy W3 potwierdzone na PAX EAST 2015.
Poza PAX i GDC większych targów do premiery już chyba nie będzie. Nie dziwię się więc, ani nie smucę bo "ostatni publiczny pokaz" nie oznacza, że nie będą już publikować gameplay'ów.Czy dobrze rozumiem, że to będzie ostatni publiczny pokaz?
Wiem, że to nie oznacza braku nowych materiałów, ale fajnie jest sobie przysiąść do streama z jakimiś przekąskami/napojami i zahajpowanym wyczekiwać na pokazPoza PAX i GDC większych targów do premiery już chyba nie będzie. Nie dziwię się więc, ani nie smucę bo "ostatni publiczny pokaz" nie oznacza, że nie będą już publikować gameplay'ów.