Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1319
  • 1320
  • 1321
  • 1322
  • 1323
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1321 of 1477

Go to page

Next Last
Swooneb

Swooneb

Mentor
#26,401
Apr 26, 2015
daromark.385 said:
Jutro wysyp od Youtuberów Rock Rojo i Angry Joe pokażą swoje materiały. Po 45 min każdy moze opublikować
Rock 45 min podzielił na 2 filmy, a Rojo wypuści chyba jeden zobaczymy sam jestem ciekaw co pokażą zreszta sami mogli montować zobaczymy co z tego wyjdzie ? Jutro duzo kart sie odkryje po tych filmach ile to zalezy od nich co pokażą
i przede wszystkim po polsku :)
Click to expand...
Strach jutro na forum wchodzić.

G

gialdonar

Forum veteran
#26,402
Apr 26, 2015
Taaa od poczatku chciałem poznać cała lokacje prologowa i questy, oraz jeszcze dalszą rozgrywkę, przed zagraniem w grę.. Eh, szkoda ze się nie powstrzymam i to obejrze :p

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
#26,403
Apr 26, 2015
Ja mam twarde postanowienie nie oglądać, ale chyba nie wytrwam, za dużo dni do premiery :(

C

ceadmil

Forum veteran
#26,404
Apr 26, 2015
Rocka i Roja można albo lubić, albo i nie, ale jestem przekonany, że akurat ta parka żadnych spoilerów fabularnych nam nie da. Oczywiście jakieś mniejsze będą (dotyczące lokacji czy questów pobocznych) bo coś w końcu przez te 45 min trzeba pokazać.

• RED Point
Reactions: adventus.991
''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#26,405
Apr 26, 2015
Z tego co mówił rock, qestów głównych nie mogą pokazywać.

G

gialdonar

Forum veteran
#26,406
Apr 26, 2015
Ale poboczne poznamy każde. Oraz całą lokacje prologową i z dalszej gry też trochę :p

D

daromark.385

Senior user
#26,407
Apr 26, 2015
Zobaczymy pewnie prolog mechanike walki levelowanie bohatera alchemie to od Roja bo on tak robi RPG na kanale
A Rock pokaze nam fragmenty i poopowiada o wszystkich aspektach gry pokrótce naprawde jutro dużo rzeczy sie wyjasni bardzo od dubbingu polskiego po inne ciekawe aspekty gry ;)
Jutro sie zagotuje od pochwał i marudzenia na forum ale juz tylko tyle co sobie pogadamy gra juz sie tłoczy wiec liczmy na pache w przyszłośc ktore usprawnia i poprawią gre w razie błedów jak by co :)

C

czempion9

Senior user
#26,408
Apr 26, 2015
Czy na dziś są przewidywane nowe filmiki od youtuberów?

D

daromark.385

Senior user
#26,409
Apr 26, 2015
Jutro Rojo o 16 a reszta nie wiem :)

C

ceadmil

Forum veteran
#26,410
Apr 26, 2015
Wszystkie są na jutro przewidziane. Tzn. od jutra mogą publikować.

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#26,411
Apr 26, 2015
gialdonar said:
Ale poboczne poznamy każde. Oraz całą lokacje prologową i z dalszej gry też trochę :p
Click to expand...
Czemu zakładasz, że będą "przechodzić" grę? Może w ogóle nie tkną zadań i skupią się na mechanikach itp.

A

AndersonSilva

Rookie
#26,412
Apr 26, 2015
Pamiętam, że podczas pierwszego odpalenia Wiedźmina 2, znałem już prawie cały prolog i z tego co widzę, teraz może dojść do tego samego :p Chociaż... w tym przypadku prolog będzie trochę dłuższy, więc jest szansa, że do premiery całości nie pokażą.

G

gialdonar

Forum veteran
#26,413
Apr 26, 2015
''-''MOORWEN''-'' said:
Czemu zakładasz, że będą "przechodzić" grę? Może w ogóle nie tkną zadań i skupią się na mechanikach itp.
Click to expand...
Zadań pobocznych pewnie jakoś mega dużo nie ma w prologu, a youtuberow było sporo, każdy poszedł w różne miejsca pewno, więc lokacje calutka poznamy, i zapewne każdy quest poboczny. Ciekawe ile z późniejszej gry pokaza ;)

Q

Qyzu_

Rookie
#26,414
Apr 26, 2015
Wiadomo o której godzinie mija jutro embargo na materiały od youtuberów?

Rustine

Rustine

Mentor
#26,415
Apr 26, 2015
Qyzu' said:
Wiadomo o której godzinie mija jutro embargo na materiały od youtuberów?
Click to expand...
Rojo wstawia o 16, więc stawiam, że właśnie o tej.

• RED Point
Reactions: Qyzu_
adventus.991

adventus.991

Mentor
#26,416
Apr 26, 2015
Ja sobie obejrzę wszystko, a jeśli natknę się na finał jakiegoś questa czy coś, to przewinę filmik. I tak gameplay'u będzie od groma, ciekaw jestem projektu paru lokacji, działania cyklu dobowego, zachowań NPCów. No i PL dubbingu oczywiście.

Najbardziej czekam na szybką przejażdżkę po Novigradzie.

Solan7

Solan7

Forum veteran
#26,417
Apr 26, 2015
A ja zaczynam obawiać się o obecność gnomów w grze. Jeśli faktycznie niektóre gejmpleje będą obejmować obszar Novigradu, powinniśmy natknąć się tam na jakichś długonosych. Jeśli nie będzie ich na filmikach youtuberów, to klapa. Ostateczna. No, chyba że któreś DLC poratuje.
Zresztą dziwne to. Wiadomość o gnomach powinna wyjść od samych Redów, a nie na zasadzie, że ktoś zobaczy przypadkiem na ulicy miasta w gejmpleju.
Bo ja nadal wierzę, że Redzi nas trollują i gnomy jednak są w grze... :)

N

Nundran

Rookie
#26,418
Apr 26, 2015
Materiał od Rocka obejrzę na pewno. Chłop miał się skupić w nim głownie na mechanikach, więc mam nadzieję dowiedzieć się jak najwięcej, jak najmniej psując sobie zabawę spojlerami. A resztę materiałów zweryfikuje forum :p.

D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#26,419
Apr 26, 2015
adventus.991 said:
Najbardziej czekam na szybką przejażdżkę po Novigradzie.
Click to expand...
To to najlepszy klimacik w grze będzie się przejechać.
Ale raczej nie ma bata, żebym nie obejrzał materiału od Angry Joe, a i ten Rojo sensownie nawet nawija, a zdarza się, że i rzeczowo.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#26,420
Apr 26, 2015
Postaram się trzymać z dala od tych materiałów (w poniedziałek będzie nieco ponad 3 tygodnie do premiery!!!!), ale trochę wideo od Joe obejrzę (i może od Rocka).

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1319
  • 1320
  • 1321
  • 1322
  • 1323
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1321 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.