Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1321
  • 1322
  • 1323
  • 1324
  • 1325
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1323 of 1477

Go to page

Next Last
adventus.991

adventus.991

Mentor
#26,441
Apr 26, 2015
Niziołki na pewno były od początku. Dudu ma być w grze, formalnie jest niziołkiem, musi grać sporą rolę w Novigradzkim wątku fabularnym. Takich rzeczy się nie dopisuje ot tak :p

A nawet gdyby dodali w ostatniej chwili gnomy, to i tak nie ma co się cieszyć, bo nie byłoby Percivala. Musieliby go dopisać do scenariusza, dać z nim jakiś quest, załatwić dubbing. Pod koniec produkcji takich rzeczy się nie robi.

Ale kto wie, co przyniosą te dwa duże dodatki... :cool:

Last edited: Apr 26, 2015
dani168

dani168

Mentor
#26,442
Apr 26, 2015
2 screeny znalezione na Interze.

• RED Point
Reactions: Szincza, xsemi, Ant15tarrr and 1 other person
adventus.991

adventus.991

Mentor
#26,443
Apr 26, 2015
O, Karkstein

Ma więcej loków niż Yennefer xD

L

LeoBonhart

Senior user
#26,444
Apr 26, 2015
Strasznie mało klimatyczny jest ten UI. Miałem nadzieję, że czytanie książek będzie wyglądało lepiej, niż w W2, ale jednak nie będzie. :(

• RED Point
Reactions: Pandozaur
Rustine

Rustine

Mentor
#26,445
Apr 26, 2015
Módlmy się, żeby odblokowali pliki interfejsu. Wtedy hulaj dusza, da się zrobić nawet ramki z Wiedźmina 1.

K

Kuboniusz

Rookie
#26,446
Apr 26, 2015
Mi się interfejs jako całość bardzo, bardzo podoba, ale okienko książki faktycznie mogłoby być lepsze... Liczyłem na jakiś pergamin albo coś a'la Skyrim.

adventus.991

adventus.991

Mentor
#26,447
Apr 26, 2015
Bestiariusz podobno tez miał być niesamowicie klimatyczny, stylizowany. A dostaliśmy ostatecznie listę i zwykłe modele 3D potworów :p

D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#26,448
Apr 26, 2015
O, teraz zobaczyłem. Na tym screenie jest jałowo pokazana zawartość książki.
Klimat, bo ja wiem, tyle co ma pudełko zapałek.

S

shasiu

Forum veteran
#26,449
Apr 26, 2015
Nom, wygląda to słabo, liczyłem że będzie to jakoś bardziej klimatyczne, coś jak w Skyrim... szkoda, teraz jest to kompletnie wyprute z klimatu...

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#26,450
Apr 26, 2015
W Gothicu też ładnie wszelkie teksty były w książkach albo na pergaminie. :troll: Co jak co, ale w serii Gothic wszelkie rozwiązania pomagały przy wczuwce i może dlatego te gry są tak miło przez wielu wspominane.

D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#26,451
Apr 26, 2015
I piwo kuflowe jest na wyposażeniu. Tak jak w jedynce :)

S

shasiu

Forum veteran
#26,452
Apr 26, 2015
I będzie pite z kroplówki :p

• RED Point
Reactions: Mengaard
C

ceadmil

Forum veteran
#26,453
Apr 26, 2015
Ciekawe czy piwo też się automatycznie uzupełnia :D

• RED Point
Reactions: Mengaard
A

AndersonSilva

Rookie
#26,454
Apr 26, 2015
Daniel Abatemarco said:
I piwo kuflowe jest na wyposażeniu. Tak jak w jedynce :)
Click to expand...
Eee tam... w gothicu też było

Rustine

Rustine

Mentor
#26,455
Apr 26, 2015
Redzi za bardzo poszli w funkcjonalność i maksymalną czytelność i sterylność, zapomnieli po drodze o wczuciu się i klimacie. Skyrim też to spotkało, jednak nadrabiał chociaż książkami.
Tutaj wygląd bestiariusza w Pillars of Eternity. Po zjechaniu w dół możemy znaleźć klimatyczny opis potwora.

• RED Point
Reactions: Solan7, Kuboniusz and PATROL
D

dexter2

Rookie
#26,456
Apr 26, 2015
Dla mnie news miesiąca to piwa!

• RED Point
Reactions: Psyhe
adventus.991

adventus.991

Mentor
#26,457
Apr 26, 2015
Yep. Nawet przy grze w gwinta zrobili jakieś nowoczesne tło, plansze, karty jak nie z tego świata. Ogólnie wychodzimy z W3 i odpala nam się oddzielny program o nazwie "gwint". A jak się grało w pokera w W1 / W2, to był stół w świecie gry, klimatyczne dekoracje, wszystko zrobione tak jakbyśmy patrzyli na grę oczami Geralta.

W W3 wszystko ma oddzielne, przysłaniające cały ekran okno. Bez specyficznego stylu, klimatu. Menusy są okej, ale bestiariusz, Gwint, ekwipunek na fullscreenie... Meh.

P

Psyhe

Forum veteran
#26,458
Apr 26, 2015
Nooo... ja miałem okrutny ból d..y że w W2 nie mogłem się schlać tak jak w jedynce :/

• RED Point
Reactions: Mengaard, Velis.155 and dexter2
D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#26,459
Apr 26, 2015
Dość szczególowo są opisane jego atrybuty (co oczywiście in plus) tego cmentarnego smakosza. No i ekran, co najważniejsze, ma klimat, charakter.

Sneky

Sneky

Rookie
#26,460
Apr 26, 2015
Ja akurat na to forum zrzucam odpowiedzialność za to obecne beznadziejnie brzydkie tło. Pamiętam jak wszyscy narzekali na to stare tło i chcieli coś mrhoczniejszego, wołali mhrooooczność. No to macie mroczność teraz, czarne brzydkie nudne walące po oczach tło.

Już dawno pisałem żeby Redzi poszli bardziej w strone PoE gdzie wygląda to bardzo klimatycznie w porównaniu do W3. Dla mnie to nie pojęte że mając tak dobry art team, dostaliśmy tak fatalne tło. :(

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1321
  • 1322
  • 1323
  • 1324
  • 1325
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1323 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.