Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1338
  • 1339
  • 1340
  • 1341
  • 1342
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1340 of 1477

Go to page

Next Last
K

Koreon

Rookie
#26,781
May 6, 2015
U nas o 3 też jest jasno, Może nie aż tak jak w W3, ale akcja umiejscowiona jest przecież na północy.

B

Blashix

Senior user
#26,782
May 6, 2015
Tylko 12 dni :)

Do premiery pozostało...
12d 8g 52m 40s
Click to expand...

R

Rashers

Rookie
#26,783
May 6, 2015
http://www.ppe.pl/upload/images/news/10/94/31/1094319939.jpg

To że downgrade był żądną tajemnicą nie jest, ale takie coś to chyba lekka przesada.Ten misiek chyba sam w to nie wierzy.

R

Raivenn

Forum veteran
#26,784
May 6, 2015
@Rashers

Mógłbyś rozwinąć? Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi.

Rustine

Rustine

Mentor
#26,785
May 6, 2015
Rashers said:
To że downgrade był żądną tajemnicą nie jest, ale takie coś to chyba lekka przesada.Ten misiek chyba sam w to nie wierzy.
Click to expand...
Nie opieraj się na głupich i bezpodstawnych porównaniach redaktora Gołębia, bo, parafrazując, rzetelności dziennikarskiej by nie poznał, gdyby wyszła z krzaków i kopnęła go w dupę.

• RED Point
Reactions: TerraRanta, Sentak, radkowksi and 5 others
K

Kuboniusz

Rookie
#26,786
May 6, 2015
Rustine said:
Nie opieraj się na głupich i bezpodstawnych porównaniach redaktora Gołębia, bo, parafrazując, rzetelności dziennikarskiej by nie poznał, gdyby wyszła z krzaków i kopnęła go w dupę.
Click to expand...
Dokładnie. Wspomnę tylko gdzie pracował wcześniej - Gamezilla.
To powinno wystarczyć, by artykułów tego pana nie brać do końca na poważnie :).

K

Koreon

Rookie
#26,787
May 6, 2015
W tym gameplayu z PS4 po polsku, wydaje mi się, że miecze na plecach Gerwanta to D'yabl i Aerondight z W1. Może przy przenoszeniu sejwa z W1 dostaniemy noszone na plecach miecze z finału W1 i W2?

C

Cisek.107

Rookie
#26,788
May 6, 2015
Koreon said:
W tym gameplayu z PS4 po polsku, wydaje mi się, że miecze na plecach Gerwanta to D'yabl i Aerondight z W1. Może przy przenoszeniu sejwa z W1 dostaniemy noszone na plecach miecze z finału W1 i W2?
Click to expand...
Tyle że na konsolach nie ma przenoszenia save'a, więc to trochę bez sensu

Z

Zorpen

Forum veteran
#26,789
May 6, 2015
Koreon said:
Click to expand...
Na wczorajszym streamie było powiedziane że żadne przedmioty nie zostaną przeniesione. Jedynie decyzje z poprzednich gier.

PATROL

PATROL

Moderator
#26,790
May 6, 2015
Wczoraj Łukasz i Miles potwierdzili, że ekwipunek się nie przenosi. BTW te miecze mi zupełnie tamtych nie przypominają.

K

KitsuneNoBaka

Rookie
#26,791
May 6, 2015
Ale ten gameplay z PS4 pokazał coś innego - poradzili sobie z pop-in'em.
Przynajmniej jeśli chodzi o roślinność. Jest chyba priorytetowanie - im większy obiekt tym dalej od gracza się ładuje. W sumie zauważyłem tylko takie jedno drzewko obok drugiego, większego. Ale nie sprawdzałem po klatkach.

Co innego cienie. Te strasznie pop-in'ują.

V

Variv

Senior user
#26,792
May 6, 2015
Moim zdaniem ważniejsze są cienie niż trawa. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać na PC z karta graficzną inną niż topowe modele.

P

piecia18

Forum veteran
#26,793
May 6, 2015

F

fasterandstronger

Rookie
#26,794
May 6, 2015
A jak to będzie z patchem każe mi się zarejestrować na gog po czym przeprowadzę instalacje gry, coś jak na originie , czy po instalacji dopiero mam się rejestrować i plik ściągnie mi się automatycznie do folderu z grą?

M

mitmichael

Senior user
#26,795
May 6, 2015
fasterandstronger said:
A jak to będzie z patchem każe mi się zarejestrować na gog po czym przeprowadzę instalacje gry, coś jak na originie , czy po instalacji dopiero mam się rejestrować i plik ściągnie mi się automatycznie do folderu z grą?
Click to expand...
W miedzy czasie podczas instalowania gry bedzie ci sie sciagał ten pliczek co ma sie pojawic dlatego potrzebne bedzie połaczenie z internetem. Na gog.com rejerstrujesz gre po to by moc sciagac nadchodzace uaktualnienia gry i te 16DLC co maja byc darmowe

Last edited: May 6, 2015
T

tekbarpl

Senior user
#26,796
May 6, 2015
Ciekawe czy jutro dostaniemy nowy trailer? Marzy mi się taki w stylu SoD.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#26,797
May 6, 2015
tekbarpl said:
Marzy mi się taki w stylu SoD.
Click to expand...
Weź tak nawet nie mów.

Ja chciałbym zobaczyć trailer oddają prawdziwą grę, a nie jakieś marketingowe manipulacje.

K

Kuboniusz

Rookie
#26,798
May 6, 2015
I_w_a_N said:
Weź tak nawet nie mów.

Ja chciałbym zobaczyć trailer oddają prawdziwą grę, a nie jakieś marketingowe manipulacje.
Click to expand...
Ech... Czy ty naprawdę wszystko (no, niemal wszystko) musisz podpinać pod grafikę i downgrade(/marketingowe manipulacje)? Nie dość, że to nudne to jeszcze nie na miejscu bo przez "zwiastun w stylu SoD" kolega tekbar miał na myśli story trailer z rozmachem.

I też na taki liczę.

• RED Point
Reactions: Kormoran_Czarny, Maestro_Andrea, SoltysGamingPL and 14 others
D

Dalhi

Forum veteran
#26,799
May 6, 2015
Jest całkiem sporo screenów na fb prosto z gry które poza zamazanymi nazwami questów wyglądają na nieruszone i należy je uznać za reprezentatywne.
Żaden materiał wideo nie odda tego jak gra wygląda.
Do tego trailery to będą głównie cutscenki a skupiają się przeważnie na postaciach które z downgradem czy bez wyglądają śwetnie.
Poza paleniem sobie kolejnych ważnych elementów fabularnych nie ma czego tam szukać.

G

gialdonar

Forum veteran
#26,800
May 6, 2015
A ja nie chce żadnych nowych materiałów, bo REdzi pokazują za dużo..

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1338
  • 1339
  • 1340
  • 1341
  • 1342
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1340 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.