Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1375
  • 1376
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1377 of 1477

Go to page

Next Last
J

Janoz_94

Forum veteran
#27,521
May 21, 2015
Kur** mać ale od spoilerów jest inny dział...

• RED Point
Reactions: Vortaluuu, Sentak, mupet341 and 1 other person
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#27,522
May 21, 2015
Mamy cały dział poświęcony dyskusji na temat fabuły i zadań. Nie psujcie innym graczom zabawy.

@Napoleon_Pl, przypominam o opcji raportowania ;)

• RED Point
Reactions: Sentak and zi3lona
adventus.991

adventus.991

Mentor
#27,523
May 21, 2015
Potyczki na koniach są dobre (w sensie Geralt na koniu i przeciwnicy też na koniach). Klimat jak na rycerskich pojedynkach na kopie :D

hellcaretaker said:
Jestem w trakcie zadania "Po Omacku". Miażdży. Chyba najfajniejszy quest z jakim miałem do czynienia w całej serii jak dotąd.
Click to expand...
Jestem właśnie tuż po tym queście. Faktycznie, świetny. Klimat gęsty jak kisiel i jest też trochę z Indiany Jonesa :p Boss (w końcu) ubity, mega satysfakcja, a ta muzyka do walki... Poezja

Last edited: May 21, 2015
N

Naxemar

Forum veteran
#27,524
May 21, 2015
@Marcin Momot Możecie może udostepnić changelog dla kolejnego patcha skoro za niedługo ma być wypuszczony? :)

T

Tony3zony

Rookie
#27,525
May 21, 2015
Czy jest możliwość wyłączenia automatycznego wyciągania/chowania broni lub też wyłączenia utomatycznej zmiany miecza gdy otrzymamy obrażenia od innego typu przeciwnika ?

Szincza

Szincza

Moderator
#27,526
May 21, 2015
Ciekawostka - pierwszy koncept Eredina, który został zmieniony, bo ponoć wyglądał na zbyt przypakowanego, zachował się w grze, tylko że został przeznaczony komuś innemu i w nieco (korona) zmienionej formie.

M

MadYarpen

Mentor
#27,527
May 21, 2015
Ha, widzę że moje zarzuty o tym, że gra jest za łatwa chyba były przedwczesne. Jak mnie gra wpuściła do reszty świata, to zaczęły się schody. Za tym, że miałem problem z dzikimi psami w pewnej wiosce to zasługa zardzewiałego miecza który z jakiegoś powodu miałem w aktywnym ekwipunku :D W końcu zatłukłem sabaki ale trochę mnie to nerwów kosztowało. Aktualnie mam lvl 4, wróciłem na przedostatni poziom trudności i jest OK, wataha wilków sprawia mi spore problemy, nie mogę wyczuć ich ataków. A wilkołaka muszę chwilowo odpuścić bo jego regeneracja jest szybsza niż potrafię zadawać obrażenia.

D

Dunio333

Senior user
#27,528
May 21, 2015
Gram na Krew pot i łzy. Mam nadzieję, że alkoholu na eliksiry nie zabraknie w grze :D.

L

LeoBonhart

Senior user
#27,529
May 21, 2015
paku93 said:
Czy ja wiem, z użyciem quenu był prosty
Click to expand...
Zapomniałem dodać - za punkt honoru postawiłem sobie NIEużywanie innych znaków, niż Aard i Igni. Także jedyne, z czego korzystam, to uniki, jeżeli o obronę chodzi.

Swoją drogą, mam nadzieję, że save'y będą kompatybilne z nowymi patchami.

D

Dunio333

Senior user
#27,530
May 21, 2015
Pomóżcie... Jak zainstalować te DLC? Bo ściągam na Gog Galaxy, ale po ściągnięciu nie mam ich dalej w grze. Nie ma ich nawet u tego co go pod wozem uratowaliśmy.

L

LeoBonhart

Senior user
#27,531
May 21, 2015
@Dunio333 spróbuj manualnie pobrać ze strony GOG'a, potem zwyczajnie zainstaluj.

D

Dunio333

Senior user
#27,532
May 21, 2015
To są chyba jakieś jaja. Wyłączyłem grę, żeby pobrać DLC. Patrze, a nie mam WIedźmina 3 na pulpicie, ani nie wykrywa jako zainstalowany... Muszę instalować jeszcze raz...

M

mupet341

Senior user
#27,533
May 21, 2015
@LeoBonhart to było już wałkowane, że w ten sposób trzeba od nowa pobierać/instalować wszystko...

@Dunio333 Mogłeś wyszukać, jest odpowiedni temat. Musisz najpierw na gogu "kupić" darmowy pakiet DLC za 0.00

T

TerraRanta

Rookie
#27,534
May 21, 2015
Wie ktoś czy można skądś pobrać ręcznie (nie przez Galaxy) patch 1.03?

A

albireoima

Forum veteran
#27,535
May 21, 2015
TerraRanta said:
Wie ktoś czy można skądś pobrać ręcznie (nie przez Galaxy) patch 1.03?
Click to expand...
Ze strony GOGa, jest tam gdzie reszta plików z grą (na końcu).

I

Inccub

Forum veteran
#27,536
May 21, 2015
Gra jest tak piękna i bogata, że aż brak słów. Szczena opada. Muzyka, treść, poziom artystyczny - absolutne wyżyny. Ciężko mi będzie grać teraz w inne RPGi, bo żaden nie może się równać z Wiedźminem 3. Tyle mam do powiedzenia - dzięki CDP! Cyberpunka moge zapreorderować już dziś :)

• RED Point
Reactions: Sentak, adventus.991 and roman_antyczny
Szincza

Szincza

Moderator
#27,537
May 21, 2015
Dotrałem do Novigradu, zrobiłem kilka questów i... Żałuję, zrobiłem to za wcześnie. Jest za pięknie, zostawiam lokacje na końcówkę NML.
Miasto jest fantastycznie zaprojektowane.

Przerywam głównego questa i wracam do eksploracji wioch.

• RED Point
Reactions: roman_antyczny
Nars

Nars

Moderator
#27,538
May 21, 2015
Też zajrzałem do Novigradu. Mapki, analizy, porównania, naprawdę nic nie odda ogromu miasta, dopiero osobista eksploracja pokazuje jak olbrzymi to hub. Na dzień dobry jestem niemal przytłoczony jego wielkością.

• RED Point
Reactions: Ximord aka Kordis, Vortaluuu, adventus.991 and 1 other person
H

hellcaretaker

Senior user
#27,539
May 21, 2015
Ja byłem tylko w Oxenfurcie na razie i to tylko przez chwilę, zobaczyć balwierza i kupców - zadania z tablicy miały w wymaganiach poziomy 20+, więc się wycofałem ;).
Już Oxenfurt wydaje się naprawdę spory jak na miast w RPG.

• RED Point
Reactions: roman_antyczny
M

maciekka09

Rookie
#27,540
May 21, 2015
Na uczelnię poszedłem tylko na jedne zajęcia, bo obowiązkowe, wróciłem do domu, grałem w Wiedźmina. 10 godzin bez przerwy. Potem zjadłem coś i grałem jeszcze dwie.

Ratunku.

Last edited: May 21, 2015
  • RED Point
Reactions: Vortaluuu, Sentak, roman_antyczny and 1 other person
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1375
  • 1376
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1377 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.