Marne 5 godzin grania, ale ile wrażeń! W samouczku po wyjściu na balkon wciągałam podobno głośno powietrze ( nie wiem, gram na słuchawkach

), spadłam z tarasu chcąc na nim stanąć (@ ceadmil) , musiałam słuchać kąśliwych pyskówek Ciri podczas skakania po murach i wymówek na placu do ćwiczeń. tak w ogóle to dostałam tak łomot, bo nie mogłam ogarnąć sterowania. Później zafascynowana poszłam oglądać widoki za murem. I tak stałam i się gapiłam, a oczy robiły się mokre.
Obecnie jestem w Białym Sadzie i pałętam się tylko grdzie mogę, w większości chodzę po lesie bądź gnam po polach. Cały czas coś mnie rozprasza i muszę pójść zobaczyć, co. Muszę nałożyć sobie żelazną dyscyplinę, gdyż inaczej kiepsko to widzę
@Marcin Momot
@Michal Janczewski
@theta77
oraz wszyscy inni pracownicy studia, których wymienić nie mogę - nie jestem jeszcze w stanie słowami wyrazić zachwytu grą i wdzięczności, że nam ją oddaliście. Powiem więc po prostu - piękne dzięki! Wizualnie gra wgniata w fotel, poziom dbałości o większość szczegółów jest obłędny (karczma w Białym Sadzie

), te wschody i zachody słońca nad wodą, woda kapiąca z Geralta po pływaniu, wszystkie te małe rzeczy, które powodują opad szczęki. Cały olbrzymi, żyjący świat - obłęd. Dialogi są bardzo dobrze napisane, w samouczku cichrałam praktycznie non stop. Teksty NCPów równie genialne. Postacie również oddane są bardzo dobrze, Vesemir jest obłędnie zrobiony (w sensie charyzmy i bycia najstarszym wiedźminem ever) Klimat wylewa się wiadrami z monitora i miłośnika Sagi może właściwie przytłoczyć. A pograłam jedynie kilka godzin. Jestem zachwycona. Jest kilka rzeczy do poprawy, ale to drobnostki i inne działy. Wspaniała robota REDzi! Ochy i achy i GOTY!
:cheers: