Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Hej, hej, Panowie. Czy to nie jutro przypadkiem ma być dostępna nowa paczka DLC?

Swoją drogą REDzi to trolle, wielu graczy prosiło o możliwość siadania na krzesłach/ławach, a tutaj nic. Wyobraźcie sobie moją minę gdy odkryłem że można:

Tak, można jak ten łachmyta, siedzieć sobie w dziobie łódki i to w dodatku w każdym momencie nie jest to tylko zdolność fabularna. Nieźle się wpieniłem.

Chętnie też dowiedziałbym się jak to jest z tym piciem, w trailerze jako jedną z aktywności było właśnie picie wymienione, co prawda można z ekwipunku browca strzelić, ale nawet jak się ich strzeli dziesięć, to efekt zawsze ten sam.
W żadnej karczmie do tej pory nie widziałem opcji zamawiania piwa, a tym bardziej siedzenia. Wie ktoś, coś?

Wiem, wiem. Poważne problemy graczy, proszę o wyrozumiałość.

gdzie można zobczayć procentowe ukończenie gry?

kurde kiedy ja przejde tego Wiedźmina masakra mam chyba z 30h dopiero zrobione a dopiero jestem po kilku questach z baronem :D
GOG Galaxy nalicza i godziny i procenty. Nie mam pojęcia co się wlicza w te liczby i w jakich ilościach, ale nieśmiało podejrzewam, że zadania główne przeważają - bo po trzech godzinach dodatkowej gry, gdzie wykonywałem wyłącznie zlecenia i szukałem schematów ulepszeń dla rynsztunków Kota i Gryfa ta procentowa wartość się nie zmieniła.

hahah :D dobre :) @Marcin Momot kiedy będzie patch na konsole? i jak idzie praca nad kolejnym?

---------- Zaktualizowano 13:19 ----------

Odkrył już ktoś całą mapkę? Wrzucajcie screena - ile jest punktów mocy w skellige / novigrad / velen?

Wie ktoś gdzie w Białym Sadzie można wykonać miecz ? Przeczytałem gdzieś że potrzeba mistrza kowala na wykonanie najlepszych schematów... Byłem u Williego i nici a potrzebuję wykonać wiedźmiński miecz z zakonu żmii (chyba).

Wie ktoś gdzie w Białym Sadzie można wykonać miecz ? Przeczytałem gdzieś że potrzeba mistrza kowala na wykonanie najlepszych schematów... Byłem u Williego i nici a potrzebuję wykonać wiedźmiński miecz z zakonu żmii (chyba).

w garnizonie nilfgardzkim ci go wykonają

Czy na PC wygodnie gra się na padzie od XBOX 360 ? Lepiej grać klawiatura+myszka czy pad ? Ktoś próbował tym i tym ? Jak odczucia ?

Czy wy też odnosicie wrażenie, że w W3 przypisano zbyt wiele czynności zbyt wielu różnym klawiszom? Rozpoczęcie rozmowy, podnoszenie przedmiotów itp. w poprzednich częściach było przypisane myszce, co moim zdaniem się sprawdzało. Miłym dodatkiem byłoby wprowadzenie przewrotu po dwukrotnym wciśnięciu przycisku ruchu, tak jak to miało miejsce w W2.

Top Bottom