@mandragora310
Tak, przy różnicy ponad 5lvl za przeciwników dostajemy 1xp. Wiec te 4xp to i tak bardzo hojnie
Tak, przy różnicy ponad 5lvl za przeciwników dostajemy 1xp. Wiec te 4xp to i tak bardzo hojnie
tak, przy takiej różnicy poziomów trol robi w gacie i pada na zawał od samego patrzeniamam 37 lvl ubijałem trola na 30 lvl i 5% dodatkowo pkt za ubicie i wchodzi jakieś 4 xp, to jest aby dobrze ?
Mam 13 poziom, poszedłem do Novigradu, a tam misja ze śniączką na 7 poziom nagle... Ehh po co te ograniczenia expa jak już masz większy lvl o 6? Teraz stracę pewnie dużo expa przez to, że mam za duży poziom...
Właśnie przeszedłem Wiedźmina 3... Po 173 godzinach. Nie jestem w stanie w tym momencie napisać nic więcej...
Coś się kończy, coś się zaczyna... A ja chcę jeszcze raz!
Pewnie zaglądał dosłownie pod każdy liść i kamień.Jak?
Racja!Just sayin'...
Pewnie zaglądał dosłownie pod każdy liść i kamień.![]()
Wiadomo czy i kiedy wyjdą narzędzia dla modderów? Oprócz drobnych modyfikacji ustawień graficznych, można coś już więcej działać w temacie modyfikacji gry? Powstał jakiś dekompilator plików lub narzędzie pozwalające na dostanie się do zawartości istotnej przy tworzeniu modyfikacji? Istnieje jakiś wątek na forum (nie koniecznie polskim) zrzeszający osoby, które pracują nad modami?Może to marne pocieszenie, ale zawsze pozostaną DLC, które też będziesz miał okazję przejść pierwszy raz(albo wykonać)
Wyjdą na pewno, kiedy nie wiadomo.Wiadomo czy i kiedy wyjdą narzędzia dla modderów?
Nie całkiem, bo dużo wcześniej (być może w te wakacje) mają być udostępnione narzędzia do importu/eksportu tekstur i modeli.Zapewne po DLC, więc najwcześniej na wiosnę 2016.