Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Też szukałam i chyba nigdy nie udało mi się jej otworzyć. Taki smuteczek, bo tam na pewno są ciekawe rzeczy! Czy ktoś ją w ogóle otworzył?

Właśnie drugi raz przeszukuję wszystkie pomieszczenia i na 99% w tej lokacji nie ma klucza. Znajomy mi znowu pisał że jemu udało się otworzyć i klucz leżał gdzieś we wodzie ale ja go nigdzie nie widzę a szkoda bo pewnie coś ciekawego tam umieścili ;) W poradniku od Primy też nic nie piszą...

@Marcin Momot może ty się coś orientujesz w tej sprawie i dałbyś jakąś małą podpowiedź gdzie szukać tego klucza? ;)

Last edited:
Udało się komuś otworzyć skałę blokującą przejście w jaskini (lub kopalni) w Kear Morhen (tam gdzie się walczy z golemem)? Bo golema zabiłem, na mapie widzę, że teoretycznie jest tam dalsza część jaskini ale nie mogę się tam dostać.

Udało się komuś otworzyć skałę blokującą przejście w jaskini (lub kopalni) w Kear Morhen (tam gdzie się walczy z golemem)? Bo golema zabiłem, na mapie widzę, że teoretycznie jest tam dalsza część jaskini ale nie mogę się tam dostać.
mi sie udało bylo to podczas jakiegos questa pobocznego mozna tam znaleźć mistrzowska zbroje wilka jakiś miecz i kolejnego golema

W Kaer Morhen musisz znaleźć książkę "Monstrum, albo wiedźmina opisanie część 2". Ona jest kluczem.

Na *** w tej grze targowanie cen jak to idzie o kant dupy rozbić? Mi maksymalnie udało się wytargować dodatkowe max 5 koron... Śmiech na sali, jeżeli tak to ma być to ustawcie limit 244 do 250 a nie do 320 bo prędzej kaktus mi wyrośnie na czole niż wytarguję cenę koło 300 koron...

Tak dopracowana gra, że nawet z wody trudno jest wyjść...
http://i.imgur.com/gSGCXMm.jpg

z pięć łatek już było i żaden nie pomyślał by to naprawić. Widać, że przy łatkach pracują chyba twórcy gier z Indie Humble...

Last edited by a moderator:
Na *** w tej grze targowanie cen jak to idzie o kant dupy rozbić? Mi maksymalnie udało się wytargować dodatkowe max 5 koron... Śmiech na sali, jeżeli tak to ma być to ustawcie limit 244 do 250 a nie do 320 bo prędzej kaktus mi wyrośnie na czole niż wytarguję cenę koło 300 koron...
.

No popatrz, popatrz - a ja wielokrotnie wytargowałem około 300.

No i kolejne bezsensowne bugi, jeżeli potwory są pod wodą a ja na powierzchni i z kuszy ich trafiam, to obrażenia praktycznie zerowe, ale nie przecież gra jest tak super, że muszę ja wejść do wody, zanurkować i dopiero wtedy są na strzała, bardzo mądrze zrobione i szkoda tylko, że z 5 utopców tam pływa a cel leży na dnie, więc ci co mają problemy z myśleniem napiszę, że nawet ruchu nie mogę zrobić bo ciągle po kolei mnie atakują...

No i też najnowszy błąd na najnowszej łatce, podziemia pod novigradem, mapa się nie pojawia podziemi oraz postać nie może biegać, muszę przytrzymać shift by biegła normalny truchtem...

Last edited:
więc ci co mają problemy z myśleniem napiszę, że nawet ruchu nie mogę zrobić bo ciągle po kolei mnie atakują...
Z kolei ci, którzy problemu z myśleniem nie mają wypłynęli by trochę dalej w wodę i starali się odciągać po jednym/po dwa utopce.

Trzeba kombinować = z grą jest problem.
Ba dum, tss.

To rzeczywiście trochę wkurza, miałem już wiele razy taką sytuację gdzie brzeg był bardzo nisko, wystarczyło zrobić krok żeby tam wejść a mimo wszystko się nie dało bo Geralt albo nie mógł podskoczyć albo automatycznie robił skok do wody xD

http://i.imgur.com/gSGCXMm.jpg

z pięć łatek już było i żaden nie pomyślał by to naprawić. Widać, że przy łatkach pracują chyba twórcy gier z Indie Humble...

A pomyślałeś o tym, że może taki okrutny z Ciebie człowiek, że nikt nie chce mieć z Tobą doczynienia i nikt nie chce Ci nawet marnych kilku koron dorzucić? :D Ta gra ma duszę i uczucia więc mogła to wyczuć. :D <joke>

Heh, dopiero teraz, przechodząc grę po raz drugi na NG+ skapnąłem się, że tym tajemniczym facetem, który pożyczył patelnię od babci z Białego Sadu, był chyba nie kto inny, jak sam
Talar
:p

@Hostile:
No weź, ja od razu gdy znalazłem jego monokl, nabrałem nadziei, że przy spotkaniu będę mógł mu go wręczyć i że będą jakieś opcje dialogowe, a może i zadanie zeiązane z tym, co robił w Białym Sadzie. A tu lipa :(

@Hostile:
No weź, ja od razu gdy znalazłem jego monokl, nabrałem nadziei, że przy spotkaniu będę mógł mu go wręczyć i że będą jakieś opcje dialogowe, a może i zadanie zeiązane z tym, co robił w Białym Sadzie. A tu lipa :(
Ja bardziej niż po monoklu (na który z początku nawet nie zwróciłem uwagi) skojarzyłem po tym:

Tak pięknie to się tylko Talar potrafi wyrażać :p

Nie wieidziałem gdzie zapytać gdzie znajduje się lokacja w której Geralt strzela z kuszy do niedźwiedzia z SOD?

Top Bottom