Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Nie chcę zakładać dodatkowego tematu więc pytam tutaj. Jest gdzieś w Polsce, w polskim internecie, w polskich sklepach (nie Amazonie) możliwość kupienia plakatu z gry? I nie chodzi mi tu o taki pomięty i poskładany jak z CD-Action tylko kulturalnie zwinięty w rulon, żeby go włożyc w antyramę i zawiesić na ścianie? Szukam i szukam, nigdzie nie ma. Nie musi być nawet z trójki, może być z jedynki:p

Na ebay patrzyłeś? Zagraniczniaki mają zwykle lepiej w tych tematach.
Tak swoją drogą, to trochę dziwne, że na polskim rynku zabrakło takiej promocji, bo chyba większość plakatów to tylko na jakiś imprezach można dostać

Moim zdaniem będzie w granicach 5 mln. 6 byłoby absurdalnie dobrym wynikiem.
Wydaje mi się, że może dojść do 7, ponieważ znakomite recenzje i wrażenia graczy mogły znacznie nakręcić popremierową sprzedaż... nawet chyba taki target sobie Redzi wyznaczyli, o ile pamiętam. W każdym razie, każda sprzedana sztuka W3 to pieniążek na Cyberpunka 2077, więc liczę mocno na ten jeszcze bardziej absurdalnie dobry wynik.

@lukszwed

Pozostaje pójść do drukarni i walnąć sobie takie cudo. Wyjdzie na pewno mniej niż 200$ ;D

W internetach znalazłem tylko taką wersję:

Attachments

• 1920x1200.jpg
    1920x1200.jpg
    346.9 KB · Views: 36
Właśnie oglądam już się napaliłem - patrzę Hong Kong. Kiedyś książkę z Japonii ściągałem - pół roku szła:p

Top Bottom