Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Bo zostałeś wyprany z emocji i bym na ciebie nakrzyczał :p Ale pozostanę przy wywaleniu z forum do czasu nowych materiałów ;)

DOWN - Bez materiałów nie będzie reklamy gry.... :p Bez reklamy, ludzie którzy nie znają W3 nie kupią tej produkcji w ciemno - nie będzie pieniędzy dla CDProjektu i wszelkich wydawców. Więc takie teksty są bardzo głupie :)

Last edited:
Po prostu mój realizm doprowadził do tego, że wiem, że od materiałów gra nie będzie lepsza i niech lepiej optymalizują grę niż przygotowują materiały dla nas... :whistle:

Ja chce gameplay już teraz, wiem, że zbytnia ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale bez przesady ;) Jak ja już się nie mogę doczekać, poziom hajpu w moim mózgu wynosi 300% :happy:

Marzec nadchodzi drogi przyjacielu, a wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że zapowiedź tego co w marcu nadejdzie już w tym tygodniu :)

Guest 3669645

Guest
wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że zapowiedź tego co w marcu nadejdzie już w tym tygodniu :)
Co to za znaki? Na ziemi znalazłeś orena a na niebie zobaczyłeś chmurę w kształcie Melitele? :p

Dawać jakieś koncept arty i nowe info, na gameplay jeszcze przyjdzie czas
Nie kapuję. Przeca treści mamy od nadmiaru, wiemy już wszystko od strony teorii nie licząc pierdółek typu waluta czy obecnoć gnomów. Co jeszcze mogliby powiedzieć REDzi? Na gameplay czekam "cierpliwie" i nie ponaglam ale fakt jest taki, że zbliża się powoli zmierzch 1 kwartału roku a my jeszcze nie wiemy jak ta gra się prezentuje w całej, nie pociętej na parosekundowe fragmenty okazałości. Więc na gameplay pora najwyższa :p

Last edited by a moderator:
Top Bottom