Wiedźmin 3: Dziki Gon

+

Guest 3669645

Guest
Przychodziłby co 5 minut do biura REDów i pytał czy może coś zapowiedzieć a jak nie to kiedy można się spodziewać zapowiedzi tego że będzie mógł coś zapowiedzieć :D

I znowu zaczynamy niezdrowy Hype? ;) @Marcin Momot A takie Eventy w Polsce będą w niedługim czasie? :)

Hmmn zamiast tak naskakiwać na Warzocha wolę myśleć, że zobaczymy ten gameplay w marcu :animier: I nie ma lipy :2guns:

Ale na @Warzoch nikt nie naskakuje. :p Przypomnij sobie mój skrajny realizm wchodzący w pesymizm i reakcje dużej części forum... ;)

Last edited:
To że w marcu coś będzie wiadomo od momentu kiedy Agnieszka pierwszy raz się na ten temat wypowiedziała na twitterze jakiś czas temu. Później zostało to tu pare razy wspomniane przez naszego Community Managera więc pytanie jest tylko takie co to będzie. Ja obstawiam Trailer wraz z preorderem i datą premiery. Kto da więcej?

To że w marcu coś będzie wiadomo od momentu kiedy Agnieszka pierwszy raz się na ten temat wypowiedziała na twitterze jakiś czas temu. Później zostało to tu pare razy wspomniane przez naszego Community Managera więc pytanie jest tylko takie co to będzie. Ja obstawiam Trailer wraz z preorderem i datą premiery. Kto da więcej?

Daje podwójny preorder + podwójny data premiery, bez trailera! (Gra i Gra ;))

Obstawiam gameplay i po 40min rozrywki zostaje pokazany skład Edycji Premium i Edycji Kolekcjonerskiej wraz z preorderem :sofa:

Guest 3669645

Guest
To ja podbijam stawkę, obstawiam gameplay 40 min + trailer 4 min + pre-order + premiera całej gry, tak naprawdę już ukończonej w 100% + bony na pizzę dla każdego forumowicza

Ha. Kto da więcej? ;>

Już za chwileczkę, już za momencik
Marcowe dni będą nas kręcić.
Ach, co to będzie, co to się stanie?
Wszyscy na to COŚ bardzo czekamy.
;)

Last edited:
Na gejmplej nawet nie liczcie, z postów MM oraz lichej informacji pani Szóstak łatwo można wywnioskować, że to coś będzie zaledwie teaserem W3, czymś do podtrzymania zainteresowania.

Nie, to po prostu specjalistka od PRu i dobrze odpowiadała na pytania ;) To że będzie coś w marcu jest pewne, ale nie wiemy co to będzie. Odpowiedzi nie były jednoznaczne i zawsze pojawiają się wątpliwości, ale od czego jest właśnie tytułowy PR ;) Aga nikogo nie stara się unikać, bo to jest jej praca - odpowiadać wymijająco na każde pytanie, podkręcając balonik hajpu.

Ale są specjaliści, którzy wietrzą w tym spisek i bylebym dał jej spokój. Ja dawno się z Agą nie kontaktowałem i znów sobie porozmawiałem w pewnym sensie. Agnieszce zawdzięczam koszulkę z E3 i Gamescomu od REDów ;)

Top Bottom