Brawo! Dzięki paru osobom po raz pierwszy nie dam rady tych bzdur czytać... Ludzie!
To nie czytaj, zmusza cię kto?
Założenie, że osoby, które narzekają nic innego poza tym i przesiadywaniem na forum nie robią jest absurdalne.
Jasne, że narzekania jest za dużo, (podobnie jak i spamu), ale krzyki nie sprawią, że nagle zniknie.
Tylko Czerwoni mogą ten proceder ukrócić. Więc spokojnie.
Proponuję coś poczytać (nie wiedźmina). Ja ostatnio złapałem się za Malazańską Księgę Poległych. Polecam. Cykl ma około 10000 stron, więc do gameplaya zajęcia mi starczy. Może.
Cykl ogarnięty, do Myta Ogarów dwukrotnie. Według mnie warto, niestety po "Łowcach Kości" poziom spada i to dość wyraźnie. Tak czy siak, jeśli ktoś ma możliwość oczytania całości (łącznie osiemnaście (!) tomów) i lubi tasiemce (ja lubię) niechaj czyta.
Aktualnie przerabiam trzecią w tym roku powieść, w kolejce czeka dwanaście kolejnych, może do W3 wystarczy. Koniec ot.
Rozumiem, że można mieć chęć podzielenia się swoimi spostrzeżeniami na temat tej "okropnej promocji", ale cały czas robią to te same osoby, jakby raz nie wystarczyło.
Oj nie, systematycznie dochodzą nowe. Sam, tymczasowo wrzuciłem na luz, ale nie mam złudzeń, to się nie skończy.
W każdym razie nie, dopóki coś się w temacie nie ruszy. Ludziska się niecierpliwią i denerwują. Nie dziwota.
Tak czy siak do premiery bliżej niż dalej, niebawem coś musi się podziać. Zatem czekajmy.
Z tego co wiem to trailer z E3 był na starym rendererze, ten z VGX natomiast to nówka. W sumie różnica jest widoczna gołym okiem
Jestem w zasadzie pewien, że był już na nowym. Na starym (DX9) nie widzieliśmy niczego z wyjątkiem garści screenów. Od marca ubiegłego roku, (o ile pamięć mnie nie myli), gra śmiga pod DX11, a więc na nowym rendererze. A różnice są, bo ten jest cały czas modyfikowany i podobno ma być tak do premiery. Zaś wszelkie zapowiedzi odnośnie bomby, wyskakiwania z laczków itp. trzeba traktować z pewną rezerwą, aczkolwiek "Killing Monsters" było mega.
Zwiastun targowy faktycznie nie urywał, niemniej był dobry, o klasę lepszy od tego z VGX.
Przy okazji, ze wszystkich wiedźmińskich wideo, przynajmniej tych opartych na silniku gry, za najbardziej klimatyczne, a co za tym idzie najlepsze, mam to, które towarzyszyło premierze edycji rozszerzonej. Znaczy się
to.
Szkoda tylko, że wersji z rodzimym dubbingiem zabrakło.
Wydaje mi się, że CDPR jednocześnie implementują każde rozwiązanie na każdą platformę, a potem będą to optymalizować.
Czy tak jest nie wiem, ale była bodaj mowa o tym, że wersje na wszystkie platformy powstają równolegle. Tak więc nie jest tak, że blaszak pierwszy, a po nim konsole.