Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
@Keth możemy sie spodziewać udostępnienia gameplayu z zamkniętego pokazu czy niezbyt? Nie rozumiem, dlaczego tylko redaktorom dane jest oglądać to arcydzieło ;D

Wątek ogólny otwarty?

@Keth możemy sie spodziewać udostępnienia gameplayu z zamkniętego pokazu czy niezbyt? Nie rozumiem, dlaczego tylko redaktorom dane jest oglądać to arcydzieło ;D

Właśnie dlatego że nie jest to jeszcze arcydzieło. Animacja się rwie, tekstury przenikają, wiele elementów jest jeszcze niedopracowanych. Skoro ludzie potrafią nabić kilkanaście postów debaty po udostępnieniu krótkiego materiału (czy nawet jednej fotki) narzekając na takie pierdoły jak odcień włosów to po udostępnieniu takich 45 minut alphy internet by eksplodował. Niektórzy zwyczajnie nie potrafią zrozumieć że gra jest wciąż w produkcji i że twórcy nie są ani ślepi ani głupi i wiedzą sami że pewne rzeczy nie działają.

45 minut nie potrzebujemy, ale publicznym materiałem (głownie Novigrad) z E3, w lepszej jakości, nikt by nie pogardził.
;)
@Qyzu'
Nie są nie omylni. Nie są też upośledzeni...
Obawiam się, że taka lista byłaby ogromnie długa, a sens jej tworzenia żaden.
Naprawdę uważasz, że firma zajmująca się zawodowo tworzeniem gier może przeoczyć błędy, od których aż oczy bolą?

Last edited:
twórcy nie są ani ślepi ani głupi i wiedzą sami że pewne rzeczy nie działają.
Jakby podali wraz z gameplay'em listę błędów o których wiedzą, wiele postów wytykających błędy nie miałoby miejsca. A tak to nigdy nie wiadomo, że rzeczywiście widzą niektóre błędy czy nie, dlatego np. ja wolę skupiać się na każdym szczególe. Człowiek nigdy nie jest nieomylny, nawet RED.

Nundran said:
Naprawdę uważasz, że firma zajmująca się zawodowo tworzeniem gier może przeoczyć błędy, od których aż oczy bolą?
Patrząc na to, że ludziom na forum wiele z tych błędów nie przeszkadza, to tak właśnie uważam, bo mogą uznać, że błąd nie jest wystarczająco istotny, aby go poprawiać i zajmią się poprawianiem tych wazniejszych, olewając mniejsze. No ale to jest mało prawdopodobne. Jednak mimo wszystko możliwe.

Last edited:
http://www.rpgsite.net/interview/3663-talking-visual-fx-passion-witchers-with-cd-projekt-red
Bardzo fajny wywiad z Jose Teixeira. Takiej pasji, jaka bije z tego artykułu dawno nie widziałem. Ten człowiek jest kompletnie zajarany grą! A przynajmniej sprawia takie wrażenie :). Przy okazji zauważyłem ciekawe zjawisko. Zarówno Jose Teixeira, Piotr Krzywonosiuk (producent) i Grzegorz Mocarski (główny programista gry) przeszli do CDP z People Can Fly ok. rok temu. Jaki z tego morał? CDP ściąga najlepszych z branży :)

Prawdopodobnie poradnik, ale niewykluczone, że uzupełniony o różne ciekawe informacje dotyczące bohaterów, świata, fabuły książek i gier.

Jezus- maria. Kompendium nie równa się poradnik. Sprawdźcie sobie definicje w słownikach albo na wikipedii.

W temacie o linkach pojawił się porządnej jakości zapis z konferencji Microsoftu. Jak dotąd chyba najlepsza jakość dostępna w sieci. I pod sam koniec John Mamais podziękował "zajebistemu" teamowi w Warszawie za ich olbrzymie zaangażowanie. Ciekawe ile się uczył poprawnie mówić słowo "zajebisty" i kto wpadł na pomysł, żeby go użyć przy podziękowaniach. :D

Pewnie w tym momencie zrobiłem z siebie Kapitana Oczywistego, ale oglądałem ten gameplay co najmniej cztery razy i dopiero teraz wyłapałem co on mówi na końcu.

Powinienem tą dużą wersję mieć za 40 min, ale wrzucenie jej gdziekolwiek będzie graniczyć z cudem... zobaczę co się uda zrobić i jak szybko. Może na neogafie będzie szybciej.

Z moim internetem to gra nie warta świeczki. Jakby miało nie więcej jak 1gb to jeszcze miałoby to sens. Może bym ściągnął przez dzień...

Top Bottom