Pytanie w sumie jest do wszystkich w tym głównie Szanownych Zwolenników GnomówA ja arty i modele gnomów.
http://forums.cdprojektred.com/thre...(hobbits)-and-female-dwarves-in-The-Witcher-3Czy zalożyłeś, albo czy ktoś inny założył nowy temat na anglojęzycznym forum - WE WANT GNOMES ?
Tam są ludzie z całego świata, w wielu państwach saga została już przetłumaczona dawno temu. Dlaczego wysnuwasz takie wnioski?Tak, zakładanie takiego wątku na ang forum jest niezbyt mądre. Oni nawet nie wiedzą czy gnomy wpasowują się lore.
Tak, zakładanie takiego wątku na ang forum jest niezbyt mądre. Oni nawet nie wiedzą czy gnomy wpasowują się lore.
Tam nie siedzą idioci odseparowani od świata, jak już mówiłem:z wyjaśnieniem oczywiście, że Gnomy różnią się od innych stworów-ras, oraz, że spełniały bardzo ważna rolę - były między innymi najlepszymi metalurgami.
A oni ciągle tam ze sobą rozmawiają i dużo wzajemnie wyjaśniają. Jeśli nie czują potrzeby na istnienie gnomów, to nie warto ich zmuszać. Faktem jest, że gdyby nie Percival, to nikt by tej rasy tak nie żałował, bo przecież w Novigradzie siedzieli wyłącznie w bankach, a kuli w Mahakamie.Tam są ludzie z całego świata, w wielu państwach saga została już przetłumaczona dawno temu. Dlaczego wysnuwasz takie wnioski?
Ano właśnie. Zważywszy, że 1. odwiedzamy Novigrad, 2. PS jest wspominany w W2 (rozmowa w Vergen), 3. reklamy jego sklepu pojawiają się w W1 - naprawdę wymyka się mojemu pojmowaniu, jak można go pominąć w W3 ???Oraz był przecież Percival Schuttenbach.
Równie dobrze gnomy mogą być w grze tylko po prostu trzymają je jako niespodziankę nawet jeśli gdzieś w wywiadach mówią że niePo premierze każdy odpali grę, a tu nagle wyskoczy Percival z kolegami.