Halo, policja? Proszę przyjechać na forum cdprojektred!I tak kradniesz, bo nie pytałeś. Dym w oczy, przyjacielu.
Ja i tak się wciąż obawiam, czy niziołków nie dodano na odczepnego - tzn. tylko jako NPC-statyści. A tutaj chodzi o to, aby były jakieś postaci drugoplanowe, np. Dainty Biberveldt. Nawet nie śmiem marzyć o jakieś odrębnej lokacji, najlepiej wiosce niziołków (a la Hirundum czy Gullykin) z kilkoma questami (oczywiście pobocznymi, na 30-40 minut, góra godzinę gry). To samo dotyczy gnomów - gdyby był wybór: gnomy na ulicach / tylko jeden, ale za to sam Percival; to ja wolę drugą opcję.Gnomy są koniecznością. Novigrad bez Gnomów? To już brak Niziołków łatwiej dałoby się wytłumaczyć. Model poszczególnego bożątka dało się zrobić, a kilku modeli gnoma już nie?
Dorzuci się kilka postaci Boberkowi, i problem z głowyA co to ma do rzeczy i tak trzeba znaleźć*osoby które podłożą głos (w 7 językach w których ma wyjść W3), to czy to będą fani, czy REDzi, tego nie zmieni, a jak jeszcze mają być jakieś dialogi z postaciami występującymi już w grze (wliczając w to Geralta), to trzeba będzie nagrać dodatkowe teksty dla tych postaci i będą to musieli zrobić REDzi, bo fanowskie nagrania nie będą odpowiadały głosom "oryginalnym".
W sumie nawet to nie jest pewne - Novigrad jako metropolia światowej skali, mógł przyciągać ludzi z dalszych krain.W sumie dokładniejszych informacji geograficznych na jej temat nie ma, poza tym, że leży na terenie Temerii bądź Redanii. Więc mogłaby się pojawić, byle nie za blisko.
To ja, przepraszam. Stworzyłem potwora.PS. Co się stało z Jaremą?
Zginął podczas najazdu Haaków dowodzonych przez Smikürjina (Smikhiil Khaana) i jego ojca i mentora, Rustineia Baghatura (bądź Rüstikheia). Który miał swoją drogą fajnego chomika.PS. Co się stało z Jaremą?
Przywróć swój stary avatarZginął podczas najazdu Haaków dowodzonych przez Smikürjina (Smikhiil Khaana) i jego ojca i mentora, Rustineia Baghatura (bądź Rüstikheia). Który miał swoją drogą fajnego chomika.
Przywróć swój stary avatar![]()
Ale nawet jeszcze do Etolii moja Orda nie dotarła, do Miasta Złotych Wież jeszcze kawał drogi.
Ma trudny wiek, dajcie mu spokój. Przecież to jego kolejny awatar, nie pierwsza zmiana. Wcześniej bawił się w Jaremę.Ale tak na serio... osssochozzzi...?
Gnomy będą, jestem w stanie się założyć. Zbyt mocno je zaprzeczyli w stosunku do poprzednich odpowiedzi wypełnionych PRem i tłumaczeniem się.Wiedźmin 3 Dziki Gon, to będzie fantastyczna graTylko pokera i gnomów żal...
Tak się do Jaremy przyzwyczaiłem, że teraz jakoś nietypowo to u Ciebie wygląda.Spokojnie, przywrócę. Ale nawet jeszcze do Etolii moja Orda nie dotarła, do Miasta Złotych Wież jeszcze kawał drogi.