Zmiana z Hjalmara i herbu była identyczna. Dużo większe wrażenie robiła zmiana awatara Narsa, co było niebywałe.Tak się do Jaremy przyzwyczaiłem, że teraz jakoś nietypowo to u Ciebie wygląda.![]()
Zmiana z Hjalmara i herbu była identyczna. Dużo większe wrażenie robiła zmiana awatara Narsa, co było niebywałe.Tak się do Jaremy przyzwyczaiłem, że teraz jakoś nietypowo to u Ciebie wygląda.![]()
Jeśli jest gdzieś z napisami, to na razie nikt nie natrafił.Po trzech tygodniach nieobecności próbuję nadrabiać zaległości, ale trochę to trudne. Może mnie ktoś uświadomić, czy ten pełny gameplay pojawił się gdzieś w wersji z polskimi napisami? Czy jest dostępna tylko wersja angielska?
Cesarz-Imperator SMiki55. Nawet, zaraza, fajnie to brzmi.Był kniaź Jarema SMiki55, jest Chan SMiki55. Awansuje w hierarchii społecznej. Następny będzie cesarz.
O co chodzi z tymi podpisami żeby przywrócić kościanego pokera? Czyżby w Wiedźminie 3 go zabrakło? Może mi ktoś wytłumaczyć, co to za afera?
Nie ma co tłumaczyć, zrezygnowano z pokera na rzecz Gwinta. Potwierdzone i oficjalne info.
W sumie żadna strata, jakby miał wyglądać tak ja w W2 to lepiej sobie odpuścić.
Ejj ale nic straconego. Zawsze poker może wrócić do nas w jakimś DLC (rzecz jasna darmowym). To samo z gnomami. Albo z tym legendarnym większym dodatkiem. Kto wie.. może ten dodatek doda tez gnomy?A może nawet na gnomiej rasie będzie oparty?