Następnym, który się pojawi na stronie głównej jest Letho, bo to chyba jego zarys jest między Ciri a Geraltem. 
Oglądam tę galę i nie mogę słuchać i patrzeć na tego jemioła co prezentuje. Gdzie oni go znaleźli?
Ja to tak widzę.Intro W1 - ciary.
Intro W2: ER - ciary
Zabijając potwory z W3 - ciary.
Trailer VGX - przerost formy nad treścią.
Trailer Miecz przeznaczenia - najlepszy trailer, ze wszystkich wiedźminowych trailerów.
Intro W3 - patrz: trailer VGX.
Ty to widzisz tak jak Triss na twoim avatarzeJa to tak widzę.![]()
Czyli nie mam prawa wyrażać własnego zdania? To nowośćTy to widzisz tak jak Triss na twoim avatarze![]()
Nie no jasne. Tylko spojrzałem na ciemne okulary Triss na avatarze, i tak mi się to skojarzyło. No offenseCzyli nie mam prawa wyrażać własnego zdania? To nowość.
Odebrałem Twojego posta jako podważenie mojego zdania (a moje zdanie to świętość :troll:!).Nie no jasne. Tylko spojrzałem na ciemne okulary Triss na avatarze, i tak mi się to skojarzyło. No offense![]()
To jest dokładnie ta sama, co w Killing Monsters. Zdajesz sobie z tego sprawę?Wizualnie najbardziej razi mnie na nim twarz Geralta - dawno nie widziałem tak wyczeszczonych oczu i zapitego ryja, już nie wspomnę o tragicznych rysach twarzy zupełnie nie przypominająych tych z gry.
To jest dokładnie ta sama, co w Killing Monsters. Zdajesz sobie z tego sprawę?
Przy okazji W2 też mówiono, że render i gra to dwie różne twarze. W rzeczywistości, to była ta sama twarz i tym razem jest tak samo.Wizualnie najbardziej razi mnie na nim twarz Geralta - dawno nie widziałem tak wyczeszczonych oczu i zapitego ryja, już nie wspomnę o tragicznych rysach twarzy zupełnie nieprzypominających tych z gry. Zbeszczeszczenie Geralta.
Też mnie to intro nie powaliło. Technicznie przeciętne. Merytorycznie płytkie. Wizualnie najbardziej razi mnie na nim twarz Geralta - dawno nie widziałem tak wyczeszczonych oczu i zapitego ryja, już nie wspomnę o tragicznych rysach twarzy zupełnie nieprzypominających tych z gry. Zbeszczeszczenie Geralta. A przynajmniej takie mam odczucia. Filmik jest najwyżej przeciętny.
View attachment 6875Zdaję sobie z tego sprawę, ale w Killing Monsters przykryli go kapturem i pokazywali głównie w akcji od strony pleców, więc ciężko było tak naprawdę ocenić jak wygląda. A tutaj widać i płakać się chce.
View attachment 6875
Zdaje sobie sprawę, że to akurat takie ujęcie, ale coś w tym jest. Geralt rzeczywiście wygląda trochę inaczej, i tak właśnie....dziwnie.
Najlepszy wygląd Geralta masz ustawiony w avatarze. A ujęcie, które pokazałeś dramatycznie odbiega od tego wyglądu. Jest to najgorsze ujęcie w całym tym "intro". Woła o pomstę do nieba. Wyraz twarzy srającego kota w puszczy w czasie gradobicia. Nawet przykucnięcie jest. Masakra.View attachment 6875
Zdaje sobie sprawę, że to akurat takie ujęcie, ale coś w tym jest. Geralt rzeczywiście wygląda trochę inaczej, i tak właśnie....dziwnie.
Tutaj już tak troszkę pojadę, wygląda tak trochę Not of this Earth![]()
Mówisz o rysunku, który pojawia się na karcie do gry planszowej.Najlepszy wygląd Geralta masz ustawiony w avatarze.