Może tak, a może nie. Ludzie są różni... w dużej cześć mocno nie ogarnięci. Ja poza tym nie komentowałem treści, bo tu i po tytule jaki po samej treści intra faktycznie można się domyślić o co chodzi. Ja odniosłem się do tego jak to powiedziałem "pokazu slajdów" Mi intro pasuje.Każdy mniej lub bardziej zorientowany domyśli się pewnych faktów po obejrzeniu intra W3, a po obejrzeniu intra W2 nikt się niczego nie domyślał, chociażby znał sagę (kto to jest ten łysy, czemu ich zamroził i zabił tego króla). Tutaj też intro nadaje sens historii: jest kobieta, Geralt za nią podąża, widzi gdzie uciekła, a teraz hyc do gry i kontynuuj graczu historię rozpoczętą w intrze.
Tylko wolałbym by było dłuższe
A narzekania (z wcześniejszego twojego postu) na brak narracji w inrze jakoś nie zauważyłem. Tylko "trollowe" pytania "a czym się rożni polska wersja od np. takiej angielskiej"
P.S. Nie jestem pewien, czy gracz od razu znajdzie się na tym polu bitewnym, choć było by to ciekawe, ale jak w takim razie miało by się to do zapowiedzi redów o samouczku w "małym hubie" - bitwa jeśli już mogła rozegrać się na ziemiach niczyich... Chyba, że są to okolice Wyzimy i dlatego tzw. "mały zamknięty hub". Większość jednak obstawia Kaer Morhen jako miejsce samouczka.
Last edited: