Czyli nowy trailer ma być prezentowany tylko w 30 kinach w USA? Nie powiem, żebym był zadowolonyWychodzi trailer nowych gwiezdnych wojen, to i niech też zapowiedzą trailer W3![]()
@Naxemar Ano.
---------- Zaktualizowano 15:17 ----------
Gra Przygodowa dostała zwiastun, to może teraz czas na Dziki Gon, hm? Chociaż zajawkę...
No, niezły monument. Gotowiec do następnej części, czy też dodatku już jestCiekawa sprawa.
Tak, w 30 i tylko w USA (ale gdzieś słyszałem że w 100 kinach, chociaż nadal nam to nie robi różnicy),Czyli nowy trailer ma być prezentowany tylko w 30 kinach w USA? Nie powiem, żebym był zadowolony.
Materiał z przedstawiający Korath jakiś czas temu przewinął się przez forum.
Susza widać panuje taka, że zaczyna się głęboko w piaskach pustyni grzebać i wyciągać artefakty, nawet takie nie będące bezpośrednio powiązane z tematem.
Ale nic to. Cierpliwości. Listopad się kończy. Miejmy nadzieję, że sezon susz takoż.
Ktoś się orientuje może, czy podano już listę developerów oraz gry, jakie pojawią się na PlayStation Experience? Po ostatnich zapewnieniach Marcina, żeby nie bać się o gameplay z PS4, takie myślenie mnie naszło, czy aby CDPR nie wybiera się na imprezę.
Ktoś się orientuje może, czy podano już listę developerów oraz gry, jakie pojawią się na PlayStation Experience? Po ostatnich zapewnieniach Marcina, żeby nie bać się o gameplay z PS4, takie myślenie mnie naszło, czy aby CDPR nie wybiera się na imprezę.
Otrzymałem depeszę od REDoszpiega, która mówi że w ostatniej chwili zmieniono status filmu na prywatny. Trailer zostanie udostępniony nie wiadomo kiedy...@adventus Przecież "The Witcher 3 New Prze... Trailer" już się przesyła. W czym problem?![]()