Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 970
  • 971
  • 972
  • 973
  • 974
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 972 of 1477

Go to page

Next Last
F

fanktoy

Banned
#19,421
Dec 1, 2014
Zaraz napisze, że to żart był :D

K

Koreon

Rookie
#19,422
Dec 1, 2014
Wraca stara prawda, że bez Rudego Roba :troll: Największego szermierza północy, to zawsze na tym forum ktoś nie załapie dowcipu. Ale paterotyczny obowiązek spełniony i mój głos powędrował do Gerwanta na pochybel nietopyrzowi.

@fanktoy
Aleś mnie w perfidny sposób o nanosekundy znindżował, ładnie to tak
:troll: TO TEŻ BYŁ ŻART!!!

Rustine

Rustine

Mentor
#19,423
Dec 1, 2014
Koreon said:
Wraca stara prawda, że bez Rudego Roba
Click to expand...
Bardzo dobrze sobie radzimy bez emotikonki rozbijającej cały szyk posta. Naprawdę ciągłe używanie jej, chowanie w spoilery i superśmieszne trollowanie męczy.

• RED Point
Reactions: Fifu, Chodak and tekbarpl
M

mitek24

Rookie
#19,424
Dec 1, 2014
Tak trochę się nie załapałem , gdzie można oddać głos na wieśka pod jakim adresem?;)

• RED Point
Reactions: SMiki55
K

Kuboniusz

Rookie
#19,425
Dec 1, 2014
mitek24 said:
Tak trochę się nie załapałem , gdzie można oddać głos na wieśka pod jakim adresem?;)
Click to expand...
http://thegameawards.com/nominees/
Na dole strony masz kategorię "Most Anticipated Game" ;).

S

shasiu

Forum veteran
#19,426
Dec 1, 2014
mitek24 said:
Click to expand...
http://thegameawards.com/nominees/

M

mitek24

Rookie
#19,427
Dec 1, 2014
Bardzo wszystkim dziękuje za linki ;) już idę głosować P.S zagłosowane to takie proste nacisnąć vote zalogować się na fejsa ale za to fajne uczucie , ale też nie widziałem żadnych procentów ;)

Last edited: Dec 1, 2014
  • RED Point
Reactions: SMiki55, ''-''MOORWEN''-'' and Koreon
M

Master_Dandelion

Forum veteran
#19,428
Dec 1, 2014
42-40:)

K

Koreon

Rookie
#19,429
Dec 1, 2014
@mitek24 sam jeden aż 1%-ta nabił, co za poświęcenie, należy mu się czerwoniutki Redpoint.

• RED Point
Reactions: SMiki55 and Master_Dandelion
raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#19,430
Dec 1, 2014
Z pewnym takim akademickim zainteresowaniem obserwuję toczącą się batalię o głosy. Najwyraźniej zwolennicy batka osiedli na laurach zwiedzeni przewagą i początkową zapowiedzią sukcesu. Wiedźmaniacy dali im się spokojnie wyszumieć, dopili piwo, poprawili skórzane kurtki i teraz bezlitośnie dokonują precyzyjnych ataków na wrażliwe organy wroga. Mięknie elfia fujarka. Jakby się jeszcze Ciri pokazała, to mielibyśmy kolejną rzeź na jeziorze.
A tak poza tym, jeszcze nie widziałem, by podobne imprezy oferowały coś oprócz absurdalnych nominacji i kiepskich żartów.

T

Takethislife

Rookie
#19,431
Dec 1, 2014
raison d'etre said:
A tak poza tym, jeszcze nie widziałem, by podobne imprezy oferowały coś oprócz absurdalnych nominacji i kiepskich żartów.
Click to expand...
Według mnie większość tych nominacji jest dość zasadna, poza oczywiście jedna która jest z naszego punktu widzenia czystym żartem a oni z racji że są przez nich sponsorowani pewnie musieli tak zrobić, czytaj Ubisoft developerem roku, no ale jeśli oni nie wygrają tylko ktoś kto na to mógł zasłużyć to nie ma tematu.

F

fanktoy

Banned
#19,432
Dec 1, 2014
A tymczasem ...

A

adventus.219

Rookie
#19,433
Dec 1, 2014
W polsce TGA rozpocznie się dopiero o 2 w nocy (z piątku na sobotę). Późno. I tak będę oglądał :p

A już pojutrze zapowiedź tego materiału z W3 który pokażą na gali, także <braceyourselves>

Last edited: Dec 2, 2014
K

Kuboniusz

Rookie
#19,434
Dec 1, 2014
Żadnego REDa dawno nie było na forum (albo bardzo dobrze się chowa :p). Coś jest na rzeczy.

M

Master_Dandelion

Forum veteran
#19,435
Dec 1, 2014
41-40:)))))

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#19,436
Dec 1, 2014
Kolega @mitek24 właśnie zarobił warna, a cała reszta najwyraźniej zapomniała, że w przypadku jakiegokolwiek naruszenia regulaminu należy wysłać raport, a nie komentować i prowadzić sobie wymianę zdań jakby nigdy nic. Kilkanaście postów poleciało, następne przejawy spamu również będą kasowane. Bawcie się dalej, a będą poważniejsze konsekwencje.

U

username_3608713

Rookie
#19,437
Dec 1, 2014
Remis :)) po 41% mają

• RED Point
Reactions: Kuboniusz, Koreon and Master_Dandelion
Swooneb

Swooneb

Mentor
#19,438
Dec 1, 2014
Wiedziałem, że Polacy szybko nadrobią tę przepaść :p

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#19,439
Dec 1, 2014
Z takim tempem do rana będzie parę procent przewagi :) Tylko dziś nadrobiono 5%

Orientuje się ktoś, które miejsce zajął w3 rok temu ?

Last edited: Dec 1, 2014
D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#19,440
Dec 1, 2014
Rok temu tak to wyglądało:
View attachment 7895
Tylko właśnie nie pisze, kto był który ;)

Attachments

• qqqqqqqqqqqqqqqq.jpg
    qqqqqqqqqqqqqqqq.jpg
    212.8 KB Views: 16
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 970
  • 971
  • 972
  • 973
  • 974
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 972 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.