Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
No to Wiedźmin potwierdzony. Teraz tylko się modlić żeby to było coś dobrego :p . Może Marcin jutro coś nam zdradzi :p .

Guest 3669645

Guest
To są dodatkowe morale by wygrać to głosowanie. Czas zbudzić armie interowych i rosyjskich fanów do wspólnego, ostatecznego głosowania...

@Wroobelek Oj tam oj tam, zwiększone morale, dodatkowe morale, wiadomo osohozi :p

Last edited by a moderator:
Nie wiedziałem, że morale są policzalne i można się o nich wypowiadać w liczbie mnogiej. :)

@adventus - ale też "utraconego morale", a nie "utraconych morali". ;)

Last edited:
A tak trzeźwo myśląc, po co REDzi mieliby robić nowy teaser albo trailer?

Tyż się zastanawiam. I na nic z wyjątkiem jakiejś drobnostki pokroju krótkiego zwiastuna (ewentualnie) właśnie nie liczę.
Skoro w oficjalnej zapowiedzi nie znalazło się miejsce na choć jedno świeże ujęcie lepiej nie nastawiać się na zbyt wiele, bo może i coś będzie, ale może i nie.

Skoro w oficjalnej zapowiedzi nie znalazło się miejsce na choć jedno świeże ujęcie lepiej nie nastawiać się na zbyt wiele, bo może i coś będzie, ale może i nie.
Z żadnej innej gry, która została pokazana w zapowiedzi również nie było nowych ujęć. To znaczy, że nie pojawi się z nich nic? Śmiem wątpić.

Guest 3669645

Guest
Jeśli na niecałe 3 miesiące przed premierą pokażą coś krótszego niż 2 minuty to się zwyczajnie obrażę. I już :p

Nie wiem gdzie to kierować (to pytanie) i czy jest szansa na takie coś, więc zapytam tutaj:

Zamówiłem Edycję kolekcjonerską na PC, z zamiarem kupna komputera, kiedy podadzą wymagania gry.
Niedawno wszedłem w posiadanie PS4. I tu mam pytanie: Czy jest jakaś szansa w pisaniu maili do cdp, aby wymienili mi grę w wersji PS4, zamiast PC? Oczywiście z moją dopłatą.
Wiem, ze pewnie znalazłby się ktoś, kto by się wymienił z dopłatą, bo kupił na PS4, bo na PC już nie było, a o taką wersję mu chodziło.
Choc chyba szanse są zerowe, ale zapytać warto.

Wszystkie wersje są wykupione więc w ten sposób nie dasz rady. Jedyna opcja to właśnie szukać kogoś kto się wymieni albo odwołać kolekcjonerkę. Ktoś inny się bardzo ucieszy :D

Niedawno wszedłem w posiadanie PS4. I tu mam pytanie: Czy jest jakaś szansa w pisaniu maili do cdp, aby wymienili mi grę w wersji PS4, zamiast PC? Oczywiście z moją dopłatą.
Wiem, ze pewnie znalazłby się ktoś, kto by się wymienił z dopłatą, bo kupił na PS4, bo na PC już nie było, a o taką wersję mu chodziło.
Choc chyba szanse są zerowe, ale zapytać warto.

To pytanie do cdp.pl, ale wg mnie nie ma szans na coś takiego. Pozostaje ci sprzedać wersję PC na allegro, a potem tamże zakupić wersję na PS4. Myslę, że trochę ofert będzie i chyba nawet specjalnie nie powinieneś być do tyłu na czymś takim.

Top Bottom