Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 987
  • 988
  • 989
  • 990
  • 991
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 989 of 1477

Go to page

Next Last
''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#19,761
Dec 8, 2014
@adventus Też sie nad tym zastanawiałem, lecz uważam, że to zwykłe mydlenie oczu z tym "szybko robionym trailerem", byleby nieco uspokoić rozgniewany tłum. Gdyby jednak okazało się to prawdą, to zaczynam się poważnie niepokoić (obsuwa)

@DarthasBinar
Ty byłeś jednym z tych, którzy razem ze mną ostrzegali o "downgradzie" miesiące temu
Click to expand...
Ostrzegałem, ostrzegałem, to mnie później od hejterów wyzywali :p

Last edited: Dec 8, 2014
  • RED Point
Reactions: ClockworkO
Szincza

Szincza

Moderator
#19,762
Dec 8, 2014
''-''MOORWEN''-'' said:
@adventus Też sie nad tym zastanawiałem, lecz uważam, że to zwykłe mydlenie oczu z tym "szybko robionym trailerem", byleby nieco uspokoić rozgniewany tłum. Gdyby jednak okazało się to prawdą, to zaczynam się poważnie niepokoić (obsuwa)
Click to expand...
Kolejna obsuwa była by, delikatnie i obrazowo mówiąc, strzałem ze strzelby prosto w kolano.
O wiele bardziej prawdopodobne jest to, że dostaniemy dziurawy produkt który REDzi będą łatać jak szaleni przez miesiąc/dwa po premierze.

• RED Point
Reactions: eustachy_j23
D

DarthasBinar

Senior user
#19,763
Dec 8, 2014
@''-''MOORWEN''-' Musze przyznać, że jesteś jednym z trzeźwiej myślących ludzi na tym forum. Jeśli mnie pamięć nie myli, Ty byłeś jednym z tych, którzy razem ze mną ostrzegali o "downgradzie" miesiące temu, jak cała reszta bujała w obłokach.

froget67

froget67

Mentor
#19,764
Dec 8, 2014
Mnie bardzo niepokoi alchemia, już raz została uproszczona, teraz może być jeszcze gorzej, brakuje tylko aby dali opcje w alchemii zrób wszystko jednym przyciskiem. (taki awesome button)
Niestety szansa że tendencja będzie ku "casual experience" jest bardzo duża, a wtedy gadki o wzorowaniu się w rozrywce ala Gothic (, i o tym że gra ma zaspokoić również wymagających graczy będzie można między bajki PR włożyć.

Downgrade mnie mniej obchodzi niż elementy rozgrywki, nic mi po pięknej grafice skoro rozgrywka licha i nie mogę się przekonać do niej. Na rynku jest wystarczająco dużo pustych wydmuszek z ładną grafiką, aby daleko nie szukać, rzymianie od CryteKa.

D

Darth_Orzech.794

Forum veteran
#19,765
Dec 8, 2014
Wallace w linkach właśnie dodał post z eurogamera o przełożeniu premiera na 19 maja...oby się nie potwierdziło :)

edit: się potwierdziło :(
http://forums.cdprojektred.com/threads/32691-Wiedźmin-3-Dziki-Gon-list-otwarty?p=1481850#post1481850

A

adventus.219

Rookie
#19,766
Dec 8, 2014
Ciekawe czemu REDzi nie wejdą po prostu na forum i nie napiszą szczegółowego posta o alchemii i cyklu dobowym?
-Nie mogą? Odpada, przeca premiera za 2,5 miesiąca, po co takie tajemnice?
-Nie chcą? W takim razie dlaczego, nie mogę znaleźć logicznej przyczyny.
-Nie chce im się z nami dyskutować? Tego po REDach bym się nie spodziewał.
-Wstydzą się tego co stworzyli? I tak już gra gotowa, krytyka będzie tak czy owak.

Szincza

Szincza

Moderator
#19,767
Dec 8, 2014
''-''MOORWEN''-'' said:

@DarthasBinar

Click to expand...
Ale mi głupio teraz.

D

dooot

Rookie
#19,768
Dec 8, 2014
adventus said:
Ciekawe czemu REDzi nie wejdą po prostu na forum i nie napiszą szczegółowego posta o alchemii i cyklu dobowym?
-Nie chcą? W takim razie dlaczego, nie mogę znaleźć logicznej przyczyny.
-Nie chce im się z nami dyskutować? Tego po REDach bym się nie spodziewał.
-Wstydzą się tego co stworzyli? I tak już gra gotowa, krytyka będzie tak czy owak.
Click to expand...
2.5 miesiąca :DD

K

Kuboniusz

Rookie
#19,769
Dec 8, 2014
adventus said:
Click to expand...
Tak naprawdę to 6 miesięcy...

V

Vortaluuu

Rookie
#19,770
Dec 8, 2014
Właśnie otrzymaliśmy informację, że Wiedźmin 3: Dziki Gon trafi na półki sklepowe 19 maja! Opóźnienie jest znaczące, ponieważ gra miała zadebiutować na półkach sklepowych pod koniec lutego!

D

DarthasBinar

Senior user
#19,771
Dec 8, 2014
''-''MOORWEN''-'' said:
@adventus
Click to expand...
Wiem co czujesz. Też wtedy rzekę gówna przepłynąłem.

C

ceadmil

Forum veteran
#19,772
Dec 8, 2014
W aktualnościach jest list otwarty o obsuwie. 12 dodatkowych tygodni. 3 miesiące, nie wiem co o tym myśleć.

W

whitewarrior.194

Forum veteran
#19,773
Dec 8, 2014
Darth_Orzech said:
Wallace w linkach właśnie dodał post z eurogamera o przełożeniu premiera na 19 maja...oby się nie potwierdziło :)

edit: się potwierdziło :(
http://forums.cdprojektred.com/threads/32691-Wiedźmin-3-Dziki-Gon-list-otwarty?p=1481850#post1481850
Click to expand...
Bo ebne ze śmichu hihu

Robienie gry na trzy platformy jednocześnie okazuje się trudniejsze niż myśleli.

R

RoleQ

Senior user
#19,774
Dec 8, 2014
Obsuwa. No to się porobiło.

A

adventus.219

Rookie
#19,775
Dec 8, 2014
No to się wyjaśniło skąd taka posucha.

Wyczuwam czarne chmury nad REDami, wszyscy teraz będą myśleć że z grą nie jest za dobrze. Pierwsza obsuwa miała być tylko dmuchaniem na zimne, a i te 4 dodatkowe miesiące nie wystarczyły.

Fajnie, że chcą dopracować. Ale nie zmienia to faktu, że jestem załamany -Na tą grę przyjdzie nam czekać wieczność.

• RED Point
Reactions: eustachy_j23 and dooot
W

whitewarrior.194

Forum veteran
#19,776
Dec 8, 2014
adventus said:
No to się wyjaśniło skąd taka posucha.

Wyczuwam czarne chmury nad REDami, wszyscy teraz będą myśleć że z grą nie jest za dobrze. Pierwsza obsuwa miała być tylko dmuchaniem na zimne, a i te 4 dodatkowe miesiące nie wystarczyły.

Fajnie, że chcą dopracować. Ale nie zmienia to faktu, że jestem załamany -Na tą grę przyjdzie nam czekać wieczność.
Click to expand...
... Forever :p

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#19,777
Dec 8, 2014
Mamy już oficjalny temat w aktualnościach, nie ma sensu wylewać żali wszędzie gdzie się da na forum, zapraszam tutaj.

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#19,778
Dec 8, 2014
O fuc... wykrakałem :(

S

SoltysGamingPL

Senior user
#19,779
Dec 8, 2014
Mogliby chociaż jakoś zrekompensować to opóźnienie premiery tym co zamówili pre-order, albo chociaż EK :p

K

Kuboniusz

Rookie
#19,780
Dec 8, 2014
SoltysGamingPL said:
Mogliby chociaż jakoś zrekompensować to opóźnienie premiery
Click to expand...
O właśnie. Może jakieś nowe screeny? Trailer PL? Nikt się nie obrazi :).

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 987
  • 988
  • 989
  • 990
  • 991
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 989 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.