Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • …

Go to page

• 246
Next
First Prev 104 of 246

Go to page

Next Last
C

chafee

Rookie
#2,061
Jan 12, 2015
Witam wszystkich!
Takie pytanie czy ktoś wie kiedy CDP uzna, że preorder jest nieopłacony (tydzień, 2 tygodnie po otrzymaniu maila zawiadamiającego)? Może ktoś pamięta jaki czas dawano kiedyś, o ile w ogóle tak robiono?

AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
#2,062
Jan 13, 2015
chafee said:
Witam wszystkich!
Takie pytanie czy ktoś wie kiedy CDP uzna, że preorder jest nieopłacony (tydzień, 2 tygodnie po otrzymaniu maila zawiadamiającego)? Może ktoś pamięta jaki czas dawano kiedyś, o ile w ogóle tak robiono?
Click to expand...
Z tego co pamiętam to 14 dni od zamówienia (w tym wypadku od zawiadomienia o płatności), ale w e-mailu na pewno napiszą dokładnie jak zapłacić i do kiedy.

• RED Point
Reactions: Coven and zi3lona
C

Coven

Rookie
#2,063
Jan 14, 2015
Unboxing figurki Wieśka - https://www.youtube.com/watch?v=i7wCaxAREJw

Prezentuje się zacnie, ale głowa Geralta... - niezbyt dobrze to wygląda, wg. jest to najsłabszy elem. figurki, który bardzo odstaje od reszty. :<

Last edited: Jan 14, 2015
E

eru3

Senior user
#2,064
Jan 14, 2015
It's a dragon, it's a dragon! :D

H

Huciss

Rookie
#2,065
Jan 14, 2015
Czy coś stoi na przeszkodzie aby zamówić 3 pre-ordery edycji standardowej pc,xbox1.ps4 po jednej z każdej, a gdy przyjdzie czas na płatności, wybrać i zapłacić tylko za jedną z nich?

W

wad321

Forum regular
#2,066
Jan 14, 2015
Ich brak.

• RED Point
Reactions: Swooneb
H

Huciss

Rookie
#2,067
Jan 15, 2015
kiedy ja już mam je zamówione. pytam się czy będę mógł z tych 3 zamówionych zapłacić za jedną czy muszę wybierać między płaceniem za wszystko lub nie płaceniem w ogóle

szypek26

szypek26

Ex-moderator
#2,068
Jan 15, 2015
Huciss said:
kiedy ja już mam je zamówione. pytam się czy będę mógł z tych 3 zamówionych zapłacić za jedną czy muszę wybierać między płaceniem za wszystko lub nie płaceniem w ogóle
Click to expand...
Sugerowałbym pytać o takie rzeczy sprzedawcy. CDPR nie sprzedaje gier, on je robi :p

Prywatnie wydaje mi się, że jeśli wszystkie trzy gry masz na jednym zamówieniu, to albo płacisz za wszystko, albo wcale. Jeśli z kolei są to trzy osobne zamówienia, to możesz sobie wybrać, które opłacisz.
Btw, czy jest jakiś sens w zamawianiu trzech sztuk, kiedy interesuje cię tylko jedna?

G

Gryfelk

Rookie
#2,069
Jan 16, 2015
szypek26 said:
Sugerowałbym pytać o takie rzeczy sprzedawcy. CDPR nie sprzedaje gier, on je robi :p

Prywatnie wydaje mi się, że jeśli wszystkie trzy gry masz na jednym zamówieniu, to albo płacisz za wszystko, albo wcale. Jeśli z kolei są to trzy osobne zamówienia, to możesz sobie wybrać, które opłacisz.
Click to expand...
Też mi się tak wydaje. Dodatkowo stosuje się tu wszystkie "kruczki prawne" związane z zakupem na odległość - zarówno te typowe (możliwość zwrotu i termin tegoż, brak konieczności podania powodu) jak i szczególne, związane z rodzajem towaru (gre komputerowa). Jeśli zamawiacie czasem coś przez internet (a kto dziś tego nie robi?), to wiecie co mam na myśli. :)

szypek26 said:
Btw, czy jest jakiś sens w zamawianiu trzech sztuk, kiedy interesuje cię tylko jedna?
Click to expand...
Może chce pohadlować na Allegro? Albo ma zamiar komuś podarować, tylko nie wie, czy potencjalny "uszczęśliwiony" nie załatwi sobie tej edycji we własnym zakresie? ;)

J

Janoz_94

Forum veteran
#2,070
Jan 16, 2015
Ewentualnie nie wie na jakiej platformie będzie grał więc woli mieć EK na docelową... W sumie żałuje, że sam tak nie zrobiłem.. :whistle:

• RED Point
Reactions: Huciss
szypek26

szypek26

Ex-moderator
#2,071
Jan 16, 2015
Napoleon_Pl said:
Ewentualnie nie wie na jakiej platformie będzie grał więc woli mieć EK na docelową... W sumie żałuje, że sam tak nie zrobiłem.. :whistle:
Click to expand...
Huciss said:
pre-ordery edycji standardowej
Click to expand...
:facepalm:

• RED Point
Reactions: Mengaard, Swooneb and McBobek
Swooneb

Swooneb

Mentor
#2,072
Jan 16, 2015
szypek26 said:
Click to expand...
Sam się złapałem na to. Mój mózg mnie oszukał, założyłem chyba że skoro to w temacie o EK to Huciss pisze o EK :p

J

Janoz_94

Forum veteran
#2,073
Jan 16, 2015
szypek26 said:
Click to expand...
Oj tam, oj tam... To o stealbooka steelbooka skoro tak mogło chodzić. :p Skoro to temat o EK to nie doczytywałem...
if (topic==colector_editon)
Ignore.Most.Of.Post();

Tak w skrócie. :p

Last edited: Jan 16, 2015
gojlad

gojlad

Senior user
#2,074
Jan 16, 2015
Napoleon_Pl said:
Oj tam, oj tam... To o stealbooka skoro tak mogło chodzić. :p Skoro to temat o EK to nie doczytywałem...
Ignore.Most.Of.Post();

Tak w skrócie. :p
Click to expand...
*Steel, ostatnio napisałem tak jak ty steal na egzaminie i kurde przez taki błąd nie zdałem :(

szypek26

szypek26

Ex-moderator
#2,075
Jan 16, 2015
Napoleon_Pl said:
Oj tam, oj tam... To o stealbooka skoro tak mogło chodzić. Skoro to temat o EK to nie doczytywałem...
Ignore.Most.Of.Post();
Tak w skrócie.
Click to expand...
Jak chcesz, to mogę się czepiać dalej :teeth:

Nie "stealbook" (chcesz coś kraść?), tylko "steelbook".
Nie "Collector Edition", tylko "Collector's Edition".
A twoja wyimaginowana składnia powinna wyglądać tak: post.ignoreMostOf() :p

edit: Wyprzedzony przez @BeksaLala :(

J

Janoz_94

Forum veteran
#2,076
Jan 16, 2015
@szypek26 Jeśli przyjmiemy, że Post jest obiektem jakiejś klasy to jak najbardziej. Ale ja tak nie przyjąłem....

Ed: Składania oczywiście była z kosmosu to taki mój irracjonalny odruch na myśl o dalszym klepaniu kodu w C, na systemy operacyjne.... Jedyny język z C w nazwie jaki toleruje* to C#..

*Ta gwiazdka, bo znowu zapomniałem o części zdania... :/

@szypek26 i @BeksaLala Widać mój post mózg ma już dość deadline`ów przy projektach i robi za dużo głupich błędów. :( Bije się w pierś w tych wypadkach...

Last edited: Jan 16, 2015
McBobek

McBobek

Forum veteran
#2,077
Jan 19, 2015
Radosna wiadomość: licytacja dla WOŚP zakończyła się na poziomie 4050 zł!!!
Wielkie gratulacje dla nabywcy gry i darczyńcy zarazem.

Jakby co, to po listę pytań do REDów proszę się zgłosić na forum w jakimś tajnym miejscu :p

• RED Point
Reactions: Swooneb
Swooneb

Swooneb

Mentor
#2,078
Jan 19, 2015
mcbobek said:
Radosna wiadomość: licytacja dla WOŚP zakończyła się na poziomie 4050 zł!!!
Wielkie gratulacje dla nabywcy gry i darczyńcy zarazem.

Jakby co, to po listę pytań do REDów proszę się zgłosić na forum w jakimś tajnym miejscu :p
Click to expand...
Znaczy się, że Ty ją kupiłeś, czy że wiesz jak dotrzeć do tej osoby? :p

McBobek

McBobek

Forum veteran
#2,079
Jan 19, 2015
Ani jedno, ani drugie - tylko informuję i liczę po cichu, że to ktoś ze społeczności.

Swooneb

Swooneb

Mentor
#2,080
Jan 19, 2015
mcbobek said:
Ani jedno, ani drugie - tylko informuję i liczę po cichu, że to ktoś ze społeczności.
Click to expand...
Myślę, że to jednak osoba która o grze nie wie prawie nic, a po prostu chciała kupić cokolwiek by akcję wesprzeć :p Tak jest zazwyczaj :p

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • …

Go to page

• 246
Next
First Prev 104 of 246

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.