Kali ukraść - dobrze, kali zaradny. Kalemu ukraść - jak to, rozbój w biały dzień!A co do rasizmu, dlaczego ten użytkownik ma (bezkarnie) taką sygnaturkę?
Ed.:
Cholera, znowu będzie, że mam coś do
Kali ukraść - dobrze, kali zaradny. Kalemu ukraść - jak to, rozbój w biały dzień!A co do rasizmu, dlaczego ten użytkownik ma (bezkarnie) taką sygnaturkę?
Widać jak już coś zawalić, to po całościIdźcie stąd, proszę.
Swoją drogą, pomijając kolekcjonerki to zniknęły wszystkie zamówienia W3? Bo mojej edycji tylko ze stilbukiem też nie ma w zamówieniach.
Jasne, zdaje się, że nawet gdzieś skrina posiadam, że takowego maila miałem. Dziwna sprawa, ostatnio wszedłem na konto tak sobie o, bo dawno nie zaglądałem tam i byłem święcie przekonany, że to tylko kolekcjonerki, a nie wszystko.Widać jak już coś zawalić, to po całości. W razie ognia - maila od nich masz? Pytam o ten z potwierdzeniem zamówienia.
Widać jak już coś zawalić, to po całości. W razie ognia - maila od nich masz? Pytam o ten z potwierdzeniem zamówienia.
No ja maila mam, ale w nim nie ma numeru zamówienia :/
@chafee
Dobre, ale niestety raczej niewykonalne. Nawet jakby sprawdzali adres wysyłki, to ci co zamówili kilka wpisaliby adresy (wraz z personalnymi danymi) tych, którym sprzedali.
Chyba, że wychodzimy z założenia, że było kilka zamówień/z kliku kont.
@wad3211996, mylisz firmy, CD Projekt RED i CDP.pl nie mają obecnie ze sobą nic wspólnego.
mylisz firmy, CD Projekt RED i CDP.pl nie mają obecnie ze sobą nic wspólnego.
(...), ciekawi mnie czy wgl sobie z tym poradzą (...)