Ok. wracam do szeregu. Nie będę kopał się z koniem.Ale wiesz, że nie wypada bawić się w moderatora?
Ok. wracam do szeregu. Nie będę kopał się z koniem.Ale wiesz, że nie wypada bawić się w moderatora?
Em... CDP.pl po zamówieniu kolekcjonerki.Kto to wysłał Ci na e-mail?
Em... CDP.pl po zamówieniu kolekcjonerki.
Ja mam jeszcze jednego mejla z jakimś bonusowym dodatkiem za zamówienie kolekcjonerki. Niech się prawnik wypchaTeż mam taki, niby nic, ale jednak zawsze jest to jakaś forma potwierdzenia: mail wysłany ze sklepu z informacją o zakupie gry i odnośnikiem do naszego profilu Pewnie zręczny prawnik byłby wstanie to obejść i wykazać, że to żaden dowód, no ale...
Przyszło mi info z podziękowaniem za zamówienie, prośbą o ewentualne wpisanie/uzupełnienie danych adresowych i linkiem do spakowanego czegoś w ramach prezentu (pewnie tapety, czy coś, bo nie sprawdzałam).ja nie mam żadnych extrasów czyli moje zamówienie było zdongradeowane?
Ja mam wp.pl i też jest wyszukiwarka lecz nic nie znalazłem. Ale dzięki za pomoc .
linkiem do spakowanego czegoś w ramach prezentu (pewnie tapety, czy coś, bo nie sprawdzałam).