Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

+
Byłbym w stanie to wszystko zrozumieć i zaakceptować, gdyby termin opłaty zamówienia nie kończył się za 3 dni. Skoro wy jako sklep wyznaczacie klientowi określony czas na dokonanie zapłaty to powinniście zapewnić klientowi obsługę gwarantującą rozwiązanie wszelkich problemów, które się pojawią.

Swoją drogą, gdybym w mailu otrzymał info, że zmiany dokonywane są transzami byłbym spokojniejszy, tymczasem osoba z obsługi klienta rzuciła standardowym, lakonicznym tekstem " Zmian dokonamy w 3 dni robocze" i tyle. Ja rozumiem, że jest masa maili do odpisania ale chyba powinniście się domyślić, że premiera Wiedźmina to dosyć spore wydarzenie dla fanów więc wypadałoby okazać trochę więcej człowieczeństwa. 3 zdania wyjaśnienia nikogo by nie zabiły, a na pewno załagodziły by atmosferę.

Maila wysyłam w PW

@RobeN Ja rozumiem nawał zgłoszeń itp ale 6 dzień roboczy się zaczyna od zgłoszenia, a od przyjęcia zgłoszenia 5 mija w ciągu najbliższych godzin więc to chyba dość czasu na załatwienie tego, prawda? Szczególnie że chciałbym mieć pewność że w paczkomacie starczy miejsca na moją paczkę... Tak właściwie - przyjmujecie na dany paczkomat tylko tyle zamówień ile jest miejsc czy macie gdzieś że niektórym zabraknie miejsc w takowym?

Last edited:
@Piotrqs Osoby, które zgłosiły problem nie będą pozbawione możliwości zapłaty nawet, jeśli termin 27 zostanie przekroczony (np. dla osób, które zdecydują się opłacić zamówienie 27 wieczorem, a podczas finalizacji wystąpi błąd).
Termin ten jest ustawiony z myślą o zamówieniach, dla który do końca dnia 27 nie zostanie podjęta próba finalizacji.

@Napoleon_Pl - liczba miejsc w paczkomatach oraz cały proces dostawy jest planowany przez firmę InPost. Firma ta będzie przygotowana na to wydarzenie, zatem nie ma podstaw do obaw w tym zakresie.

Ja mam takie trochę głupie pytanie. EK przyjdzie mi do domu 19tego czy dzień wcześniej ? Pytam bo różnie pracuje i nie wiem kiedy czekać na kuriera ;)

Szkoda, że nie wyślą tego wcześniej jak to miało miejsce z W2. Tam chyba 5 dni wcześniej miałem EK :p Ale to by wymusiło znowu jakieś zabezpieczenie jak pamiętne 50mb :p

Ale to by wymusiło znowu jakieś zabezpieczenie jak pamiętne 50mb :p

Które było w końcu mniejsze niż 50MB, nie zapominajmy o tym.

Tak czy inaczej nie było to złe rozwiązanie. Teraz zapewne będziemy ciągnąć premierową łatkę ważącą zdecydowanie więcej :).

Po długim wahaniu w końcu sfinalizowałem zamówienie na kolekcjonerkę. Akurat jestem przed składaniem nowego komputera i te parę stówek różnicy między standardową wersją a kolekcjonerką mogłem przeznaczyć na dokupienie SSDka. No cóż mając na uwadze, że to ostatnia już część przygód Geralta w końcu się złamałem. Aby do 19! :victory:

Attachments

• 8f342532-f7b5-4b8e-ac68-007135853805.jpg
    8f342532-f7b5-4b8e-ac68-007135853805.jpg
    300.3 KB · Views: 80

Miał ktoś po opłaceniu takie coś?
Po opłaceniu powinno być zaznaczone w zamówieniach, że oczekujące, a następnie(jeśli płatność zostanie zatwierdzona) czeka na premierę.
Ty masz tak jakbyś nie sfinalizował transakcji.
Dostałeś e-maila z potwierdzenie płatności lub z ewentualnym odrzuceniem?

Ja też mam status wstrzymano. Ale to dlatego chyba że zmieniałem sposób przesyłki.

Ja mam dzisiaj zmienione i status "Czeka na premierę" więc to nie dlatego. ;)

@RobeN Dwa pytania - pierwsze to przy mailu od Was że zmienicie w ciągu trzech dni była informacja że potwierdzenie zmiany dostanę mailem - maila nie ma, jest coś nie tak? A drugie - da się jakoś sprawdzić czy na dobry paczkomat zmieniliście?

Last edited:
Witam.

Jeden problem pokonałem, drugi znów się napatoczył.
Mianowicie - napisałem do supportu cdp.pl z prośbą o zmianę formy płatności (z Payu na PayPal), właściwie wszystko na czas - w 74h otrzymałem odpowiedź, iż mogę dokonać zmiany. Problem tkwi jednak w tym, że jej zrobić nie mogę, a w zamówieniach nadal widnieje Payu. Odświeżałem, wylogowałem się i zalogowałem, ale to nic nie zmieniło.
Ktoś może powiedzieć, co w takiej sytuacji powinienem zrobić? Poczekać? Napisać znów? A może coś faktycznie źle robię, chociaż wątpię.

Oczekuj na odpowiedź jednego z członków załogi cdp.pl którzy się tu wypowiadają, możesz też zadzwonić do działu obsługi klienta, ew napisać maila, jednak ja jestem zwolenniczką telefonu. Miałam swego czasu problem z grą planszową, wystarczyły dwa telefony, a uprzejmy pan w słuchawce szybko pomógł:) Jest jedna zasada - jeżeli chodzi o interesy to mała dawka namolności nie zaszkodzi. Prawda jest taka, że często jesteśmy w gorącej wodzie kąpani, sprawdź na wszelki wypadek raz jeszcze czy wykonałeś poprawnie polecenia jeżeli jakieś są .

Top Bottom