Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • …

Go to page

• 246
Next
First Prev 219 of 246

Go to page

Next Last
L

LooZ.pl

Forum veteran
#4,361
May 18, 2015
Potwierdzam. Wiedźmin 3 faktycznie został wydany ;)

• RED Point
Reactions: Mengaard, Ant15tarrr, SoundtrackToYourEscape and 2 others
M

MadPunk

Rookie
#4,362
May 18, 2015
@LooZ.768 a w środku CyperPunk? :D

M

Muntrill

Forum veteran
#4,363
May 18, 2015
paczka odebrana ^^

robert70r

robert70r

Mentor
#4,364
May 18, 2015
witcherfan100 said:
A jak się mają towarzysze którzy zamówili kurierem, możecie już śledzić przesyłkę ? :)
Click to expand...
Człowiek czeka. Póki co...

---------- Zaktualizowano 23:28 ----------

Sprawdźcie figurki.

A3r0ndight

A3r0ndight

Senior user
#4,365
May 18, 2015
@robert70r
Zajrzałem przed chwilą na facebooka i cdp zapewnia, że jeszcze dzisiaj śledzenie zacznie działać, trochę w to wątpię bo na wywiązanie się z tej obietnicy mają już tylko 30 minut. :D

G

gosc_w_dom

Forum veteran
#4,366
May 18, 2015
Nie zapewnia. Wyraźnie widzę tam słowo "powinny".

_almansur_

_almansur_

Forum veteran
#4,367
May 18, 2015
Już rozpakowana, Geralt mieczem już się zamachuje do ostatecznego ciosu, gdy ja wkładam płytę do napędu :) Nie będę spoilerował innym tej radochy, sami zobaczycie soon!!! Życzę wszystckim wielkiej radochy i sprawnych serwerów za 1,5 h!!!

robert70r

robert70r

Mentor
#4,368
May 18, 2015
Zobaczymy, czy się wyrobią. :)

Last edited: May 18, 2015
L

lord-w

Forum veteran
#4,369
May 18, 2015
Hymmm, nie dostałem potwierdzenia od inpostu, że paczka zostałą nadana, a zazwyczaj z paczkomatami takie coś dostawałem i nadal nie mam ani sms'a ani maila. Ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji?

D

darth_gem

Forum veteran
#4,370
May 18, 2015
i forum widze zaczyna miec czkawke...przez wiekszosc strony "ciemnosc widze", a tracking code na DPD jak nie dzialal, tak nie dziala...:(

Swooneb

Swooneb

Mentor
#4,371
May 18, 2015
Jutro tylko wstawię moje wyniki benchmarkowe i już na forum nie wchodzę :p

• RED Point
Reactions: Maganus and Mengaard
hilosk

hilosk

Forum veteran
#4,372
May 18, 2015
DPD Polska nie ma dobrej opinii i w sumie patrząc po sytuacji z Wiesławem, to nie ma co się dziwić ;/.

S

SoundtrackToYourEscape

Senior user
#4,373
May 18, 2015
Ludzie już mają takie ciśnienie, a że ktoś odpisujący z cdp na fejsie jest ogarnięty to ma gotową formułkę kopiuj-wklej na pytania odnośnie kodu i dpd, szczawne bestie

P

promulgacja

Rookie
#4,374
May 18, 2015
Ja już swoją dokładnie przejrzałem. Gra się instaluje, a ja podziwiam artbook i figurkę ( to znaczy FIGURĘ bo wielkie to bydle jest!)

M

maciekka09

Rookie
#4,375
May 18, 2015
Jeżu drogi, jakie to wszystko wielkie. A jak zobaczyłem podpisy całego RED na pudełku to się troszeczkę wzruszyłem. Jeszcze tylko godzina z kawałkiem...

A

Anashar

Rookie
#4,376
May 18, 2015
Sev4e said:
DPD Polska nie ma dobrej opinii i w sumie patrząc po sytuacji z Wiesławem, to nie ma co się dziwić ;/.
Click to expand...
No, ja zawsze jak miałem problemy to z DPD. Siódemka, GLS czy UPS problemów nie robiły. No ale oby jutro DPD też się wywiązał :D A póki co wracam do pracy, a jutro mam nadzieję, już otworzę swoją EK :)

Miłej gry wszystkim!

S

SoundtrackToYourEscape

Senior user
#4,377
May 18, 2015
Dobra, pora iść spać, jutro wielki dzień :D

Aż pozwolę sobie to tu zostawić

Miłej gry wszystkim moje małe wiedźminy :D

B

bQuiet7

Senior user
#4,378
May 18, 2015
po drodze do paczkomatu minąłem nastolatka z wielkim pudłem dosłownie sprintującego do domu, piękny widok :)

• RED Point
Reactions: Maganus, Mengaard and dikajos88
L

LordXun

Senior user
#4,379
May 18, 2015
Dobra, podpisy na pudełku - kurczę, genialna sprawa, zazdroszczę chłopakom/dziewczynom dumy :)

A teraz down to earth... Czy te EK nie miały być numerowane? Jesli tak... to czy ktoś znalazł numer swojej? Bo ja przeglądam, przeglądam... i nie ma nigdzie :(

W

Wesna

Rookie
#4,380
May 18, 2015
Ale Wam zazdroszczę, EK powinno być u mnie jutro (kurier, na razie nr nie działa), ale zagram dopiero gdzieś za 2 miesiące, będzie ciężko wytrzymać :( Życzę przyjemnej zabawy i świetnych przeżyć :)

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • …

Go to page

• 246
Next
First Prev 219 of 246

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.