Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

+
Podobnie ja, zarezerwowałem 2h po starcie. I wszystko przez to, że postanowiłem (coś mnie pokusiło xd) wejść na stronę po bardzooo długiej przerwie. Cieszę się, że udało mi się zaklepać jedną z niewielu. :victory:

A ja chciałam czekać z kupnem na wymagania :D Ale bym się urządziła, na szczęście trailer był tak dobry i byłam pod takim wrażeniem, że zamówiłam. Nie spodziewałam się, że tak szybko się rozejdzie, bo EK "dwójki" kupiłam kilka tygodni po ogłoszeniu. Jak dla mnie zawartość jest niemal idealna. Mam nadzieję, że z malowaniem figurek nie będzie problemów i wszystkie będą się prezentować wyśmienicie.

Nie ma się co martwić, figurka musi i będzie wyśmienita. :D
Mój komputer nie da rady na wysokich Wiedźmaka uciągnąć. :(( Trzeba zbierać flotę na nowe wnętrzności, specjalnie dla Wiedźmina.:cheers:

No do mnie ten mail o starcie Pre-orderów nie dotarł jeszcze do teraz. Nie dowiedziałem się znikąd indziej, bo nie miałem czasu wchodzić na komputer i dopiero wczoraj znalazłem go trochę ale już było za późno nawet jak zrezygnują to do mnie nie dojdzie. Jedyna szansa to do produkowanie następnych chociażby po premierze. O 5 dni się spóźniłem niby dużo ale w porównaniu do 2 lat czekania na nią... szkoda słów.

No do mnie ten mail o starcie Pre-orderów nie dotarł jeszcze do teraz. Nie dowiedziałem się znikąd indziej, bo nie miałem czasu wchodzić na komputer i dopiero wczoraj znalazłem go trochę ale już było za późno nawet jak zrezygnują to do mnie nie dojdzie. Jedyna szansa to do produkowanie następnych chociażby po premierze. O 5 dni się spóźniłem niby dużo ale w porównaniu do 2 lat czekania na nią... szkoda słów.

Możesz jeszcze odkupić od kogoś, ale wiadomo - cena...

nie odkupie bo są za drogie. te 450 bym jeszcze dał max 500 ale nie więcej
sorki że nie na temat ale jak się subskrybowało jakiś temat bo mam jeden ale to było dawniej jak były obok nich te znaczki to wystarczyło kliknąć teraz ich nie ma

@Huciss
Scaliłam posty. Proszę używać opcji "edytuj" zamiast pisać post pod postem. Jeżeli masz jakieś problemy z forum (choć, szczerze mówiąc, trudno mi zrozumieć, jakie), możesz je zgłaszać w tym temacie.
zi3lona

Last edited by a moderator:
nie odkupie bo są za drogie. te 450 bym jeszcze dał max 500 ale nie więcej

Prawdopodobnie będziesz jeszcze miał szansę zaraz przed premierą. Gdzieś to tu czytałem, że właśnie dzięki tym co nie kupią jednak lub nie zapłacą, Ci co nie zdążyli kupić będą mogli to zrobić.

ale lista rezerwowa ta która teraz była/jest czy już była jakaś lista rezerwowych na kupno właśnie przed premierą ?

Last edited:
ale lista rezerwowa ta która teraz była/jest czy już była jakaś lista rezerwowych na kupno właśnie przed premierą ?
Lista rezerwowa jaka była uruchomiona kilka dni po tym jak już wszystko się wyprzedało. Teraz wlazłem na cdp.pl i widzę, że cały czas coś jest, no ale nie liczyłbym za bardzo, że tyle dni po zakończeniu przyjmowania preorderów aż tyle osób zrezygnuje.

@up
Nigdy nie wiadomo, różnie w życiu się układa. Może się mu poszczęści.
Możliwe, ale szanse są naprawdę małe. Ogromna ilość osób musiałaby zrezygnować, plus to, że na pewno brane będzie pod uwagę kto i kiedy się zapisał na listę.

Możliwe, ale szanse są naprawdę małe. Ogromna ilość osób musiałaby zrezygnować, plus to, że na pewno brane będzie pod uwagę kto i kiedy się zapisał na listę.

Też racja, zostaje allegro lub inny e-sklep. Szczerze współczuję tym co się nie załapali i jednocześnie cieszę się, że mi się udało.

nie wiem kiedy uruchomili tą listę na stronie cdp, ale wiem że zapisałem się na nią jakieś dwie minuty po ogłoszeniu tego na Facebooku, więc może szansa jakaś będzię ;)

A ja mam takie pytanie,
czy jest przewidziany jakiś bonus dla tych, co zamówili wszystkie 3 EK, czyli EK1, EK2 i EK3?

CD Projekt mógłby uhonorować tych użytkowników, którzy zawsze zamawiali EK Wiedźmina.

Wiecie co? To są żywe jajca. Jak ktoś mi mówił, ze Polak to super skapiec, to nie wierzyłem, bo skąpcem jest ale nie bez przesady. Jak zobaczyłem, ze ludzie nakupili po 20 kolekcjonerski sprzedają je po 1000zl to stwierdziłem ze to jest przesada. Zachowują sie jak kut***. Przez to ludzie nie maja teraz kolekcjonerek. To takie żałosne - zachowanie polaczkow ...

Wiecie co? To są żywe jajca. Jak ktoś mi mówił, ze Polak to super skapiec, to nie wierzyłem, bo skąpcem jest ale nie bez przesady. Jak zobaczyłem, ze ludzie nakupili po 20 kolekcjonerski sprzedają je po 1000zl to stwierdziłem ze to jest przesada. Zachowują sie jak kut***. Przez to ludzie nie maja teraz kolekcjonerek. To takie żałosne - zachowanie polaczkow ...
Co prawda to prawda, przez takie świnie jak ci sprzedawcy z allegro, ci ludzie co chcieli sobie kupić nie zdążyli bo taki pajac narobi 10 kont i pokupuje kolekcjonerek żeby na tym zarobić, wg mnie CDP powinno nakazać Allegro blokadę tych aukcji!

Last edited:
Top Bottom