Ewentualnie wspierać CDPR lub po prostu są fanami i bardziej lepiej im się gra w grę gdy wiedzą, że mają pełny komplet (nie każdy to zrozumie więc nie czepiajcie się)..
Właśnie ja. xD
Też bym przegapił, gdyby mnie nie pokusiło wejść wtedy na forum.
Ewentualnie wspierać CDPR lub po prostu są fanami i bardziej lepiej im się gra w grę gdy wiedzą, że mają pełny komplet (nie każdy to zrozumie więc nie czepiajcie się)..
@napeoleon_Pl Pieniądze sie zdobywa w pracy co tez tobie polecam. To nie żadna zazdrość, po prostu jak sie patrzy na Allegro to juz ludzie licytują kolekcjonerki za 850 gdzie autor zastrzega ze trzeba jeszcze dopłacić cenę właściwa kolekcjonerki. Czyli wychodzi jakieś 1100 zł. Podeśle aukcje jak będę w domu, bo narazie podróżuję. Takie zarabianie to czyste kretyństwo i po prostu typowa zachłanność o szybko najbardziej oczekiwana gra, nakupie kolekcjonerek i sprzedam z zyskiem, - to przykład zwykłego krętactwa Polaków a skoro tobie to nie przeszkadza też jesteś Krętacz , oby po jak najmniejszej lini oporu co nie?
A Tobie się wydaje, że spekulanci to rodzimy wynalazek i najpopularniejszy w Polsce? Nope, w żadnym razie. Spekulanci zawsze pojawiają się tam, gdzie deficytowe dobra. Ich rodzaj nie ma tu większego znaczenia dla spekulanta: to może być edycja kolekcjonerska gry czy bilet na mecz; drzewiej były to telewizory i meble, które po zakupie w sklepie (w wielogodzinnej, nierzadko kilkudniowej kolejce) opychało się z pocałowaniem ręki na giełdzie. Ja wiem, że wszędzie na świecie jest zajebiście (tylko nie w Polsce), a wszyscy obcokrajowcy są lepsi niż rodacy, ale naprawdę nie musisz tu manifestować swojego kompleksu niższości.to przykład zwykłego krętactwa Polaków a skoro tobie to nie przeszkadza też jesteś Krętacz , oby po jak najmniejszej lini oporu co nie?
Ano CDP istotnie złożył pozew - tak jest napisane w raporcie finansowym spółki. Istotnie może to oznaczać, że edycja specjalna w empikach się nie pojawi. Ja bym z tymi złodziejami interesu nie robił.jakimiś specjalnymi edycjami w emipku? Czy po prostu są to bzdury?
Tylko, wiesz interes jest "musowy", bo Oni sprzedają lwią część gier w Polsce, i CDPR nie może się pozbawiać tak świetnego źródła zarobku. Ostatnimi czasy na nocnej premierze Diablo 3 w Empikach (kilku wybranych) poszło w noc kilka tysięcy sztuk, także tego...
Nie chodziło mi tylko o kolekcjonerkę, ale o sprzedaż w Polsce ogólnie, której wysokiej nie da się zrobić bez Empiku i kropka. Zresztą CDPR zawsze w jakiś tam sposób współpracował empikiem przy wydawaniu kolejnych części gry.Przy składaniu zamówienia na Wiedźmina Edycję Kolekcjonerską nie widziałem nigdzie loga Empik a mimo to na drugi dzień kolekcjonerek nie było także jak widzisz CDProjekt RED świetnie sobie bez empika poradzi, czy będą tam do zdobycia czy nie to są nadal tylko i wyłącznie spekulacje bez pokrycia.
W ogóle nie zrozumiałeś. Ja nie popieram spekulantów - mówię jedynie, że dorabianie do tego starego jak świat zjawiska narodowej ideologii ("to tylko w Polsce, tylko Polacy takie świnie!") jest albo oznaką ignorancji, albo kompleksu niższości etnicznej.@Vojtas widzę znalazł sie kolejny gość chcący sie szybko i w łatwy sposób wzbogacić. [...] Twoja wola, zarabiaj jak chcesz, ja tylko wyraziłem opinie o ludziach, którzy powykupowali kolekcjonerki i teraz ludzie z forum rozpaczają bo juz dla nich nie ma i tyle.!