Wiedźmin 3: ekwipunek

+
Póki co najbardziej podoba mi się zbroja jedynkowa :p i koszula Geralta z tego screena:

Trochę za dużo tych sukienek jak dla mnie, są oczywiście bardzo fajne, ale ich ilość mnie trochę przytłacza... mam nadzieję że pojawi się sporo zbroi z tego starego arta, ale jeśli mam wybierać z tych które pokazali do tej pory , to najlepsza jest ta z rozmowy z Frettem. ewentualnie ta z walki w Novigradzie.

Do tej pory raczej bardzo niewielki procent tych pancerzy widzieliśmy.
Jestem dobrej myśli, wydaje mi się że miejsce dla zwyczajnej, skórzanej kurtały też się znajdzie.

@P ATROL Chodzi pewnie o to, że wygląda to efektowniej, ciekawiej. Przeciętny nabywca gry pewnie nie będzie zaznajomiony z książkami i nie będzie to dla niego żadna niezgodność. Mi osobiście te akcenty metalowe tak nie przeszkadzają (oczywiście w granicach rozsądku). Wygląda to fajnie i urozmaica wygląd ubrania, podkreśla też złożoność z różnych elementów.

---------- Zaktualizowano 17:35 ----------

@Rustine zapomniałeś o Temerskim Rynsztunku.

No ok, ale kolczuga na całe ciało to według nie przesada. Geralta dublet pił pod pachami, a co dopiero kolczuga. Rozumiem metalowe karwasze, naramienniki też są całkiem spoko, tak jak np. na VGXwej zbroi.

E: Przypomniałeś mi o temerskim rynsztunku :p A było tak dobrze, jak o nim zapomniałem :p

Wprowadziłem poprawki.
Tak, ostatnia zbroja ma białą spódniczkę. Ech.
Oprócz tego jest dublet ze sceny z SoD, ale jego tu nie umieszczam, bo zapewne był zakładany wyjątkowo na bal lub spotkanie.

Póki co najbardziej podoba mi się zbroja jedynkowa :p i koszula Geralta z tego screena:

Trochę za dużo tych sukienek jak dla mnie, są oczywiście bardzo fajne, ale ich ilość mnie trochę przytłacza... mam nadzieję że pojawi się sporo zbroi z tego starego arta, ale jeśli mam wybierać z tych które pokazali do tej pory , to najlepsza jest ta z rozmowy z Frettem. ewentualnie ta z walki w Novigradzie.

ICH ILOŚĆ. Pokazali nam takie 3.

Też wolę tą koszulinę. Podobało mi się jeszcze kilka artów z arta :D.

Last edited:
o_O

Na samym obrazku jest ich 5. W stosunku do pozostałych pokazanych to jest duża ilość.

Czerwona, jedynkowa, temerska, misiowa, gameplayowa. 5

Czerwona - to jest tak sama co z VGX tylko jakaś ulepszona. O temerskiej faktycznie zapomniałem, misiowa? gameplayowa? Na nowym gameplay'u jest sobie taka jedna, raz ma białe rękawy jak na obrazkach, a raz ma płytowe elementy jak na gameplay'u.

Mają wiele wspólnych elementów (naramienniki, kolor, sukienka,). Podejrzewam, że po prostu zmienili odrobinę koncept.

To nie jest ten sam pancerz i kolor też się nie zgadza.
Widać to choćby tutaj:

---------- Zaktualizowano 19:13 ----------

Czerwona - to jest tak sama co z VGX tylko jakaś ulepszona. O temerskiej faktycznie zapomniałem, misiowa? gameplayowa? Na nowym gameplay'u jest sobie taka jedna, raz ma białe rękawy jak na obrazkach, a raz ma płytowe elementy jak na gameplay'u.

Z tą czerwoną możesz mieć rację, wszystkie elementy prócz kroju się zgadzają.
To i tak daje nam 5 :p

Last edited:
Czyli - temerska, ta czerwona z VGX, ta z nowego gameplay co Geralt w niej zabija sobie upiory w jaskini - ta sama co kiedyś ją wstawili jako art - scena z wilka mi w śniegu, ta z białymi rękawami (ta sama co ma białe rękawy i stoi przy strażnikach w Novigradzie, ta sama co stoi przed kolesiami i jeden mu palcem wymachuje - jak dla mnie).

Czyli 4. I jedna "wilka" :D.

A właśnie - jeszcze ta z "Starszej krwii". To daje 5.

Jeszcze ta biała ze screena z wilkami. Chyba, że to podstawowa wersja tej z nowego gameplaya

Top Bottom