Witam, poszukuje informacji, jak można zdobyć płytę z ciemnego żelaza, potrzebną do wykucia zbroi. Mam rude ciemnego żelaza, sztabkę ciemnego żelaza, natomiast płyty nie. Nie mam też możliwości zrobienia jej z innych składników, nie widnieje na mojej liście w zakładce rzemiosło. Płyta potrzebna do stworzenia rycerskiej zbroi turniejowej, jeżeli kupuję taką samą zbroję(ale o słabszych parametrach) i rozkładam ją na części, otrzymuje jedynie sztabkę, bądź rudę. Ktoś ma jakiś pomysł?
Ja się w niej właśnie wybieram na EredinaNatknęłam się właśnie na drugiego ognika, który prowadzi nas do sexy zbroi i stalowego miecza
Automatycznie w "dobrym" zakończeniu.Jeżeli tak to w jakim miejscu można ją zdobyć?
Automatycznie w "dobrym" zakończeniu.
Kaptur powinien opadać.
Automatycznie w "dobrym" zakończeniu.
Obawiam się, że to miało być właśnie nawiązanie do stroju z okładki. Niczego bardziej podobnego chyba nie ma.Udało mi się znaleźć tylko coś takiego, jest co prawda podobne do stroju z okładki, natomiast to nie jest to.
Ale w takim wypadku powinny chyba nadal być widoczne, tyle że z uwagą "poziom rzemieślnika zbyt niski"...