Witam.Mam zbudowane wiedźmina pod szermierza, i poszukuję najlepszego rynsztunku w grze.Znalazłem arcymistrzowskie schematy na wszystkie wiedźmińskie rynsztunki.Który z nich mam wybrać pod szermierza? Zastanawiałem się miedzy kotem a wilkiem.Proszę o poradę.
Jeśli priorytetm są dla ciebie czyste obrażenia, jak największe żeby wszystko padalo ekspresowo to najlepszym wyjściem będą miecze z affixami do szansy na krytyka
+15% i do obrażeń od trafień krytycznych +75-100% zaś najlepszym ekwipunkiem będzie
Zestaw Księżyca w Nowiu z rękawicami zabójcy (bo +10% do szansy na kryta swoje robi)
Mając założony cały zestaw z dobrymi mieczami i rękawicami zabójjcy powinieneś mieć szanse na kryta w granicach 57% na pewno ponad 50%
Mogę nawet śmiało stwierdzić że tutaj można się obejść bez Aerondighta bo praktycznie kroimy krytami niemal non-stop, więc z niby naj mieczem możemy wyjść gorzej bo brak w nim +15 / +100 kryta
Ten bulid ma w zasadzie jeden poważny minus Księżyc w Nowiu to nie jest ekwipunek wiedzminski więc nie daje żadnej ochrony od obrażeń od potworów.
Albo my kroimy szybko potwory albo one nas, ale jeśli idzie o czystego dps i możliwe zadawane obrażenia to nic nie moze się zbliżyć no ale coś kosztem czegoś innego.
W normalnym trybie z dobrym mieczem kryty dochodzące do 12.000 i więcej nie powinny dziwić taką postacią, a szybkie ataki to obrażenia rzędu 3-4k od każdego chlaśnięcia od młyńca
PS dla jak najlepszej sieki oczywiście na miecze nałożone przecięcie i pancerz zaklęty w inną klasę pancerza ja szłem w lekkie więc techniki szkoły kota i pancerz jako lekki.