Kolejne dwa w 1080p:
![]()
![]()
Było już.
No i to jest okrutne kłamstwo i potwarz. Nie było FullHD i proszę mi nie zarzucać powtórek.Było w linkach dawane![]()
Wszystkie nowe są tutaj zamieszczone, reszta tamtych to materiały z E3. A na cytowanie zdjęć nie mam wpływu.Tutaj link do wszystkich fotek z artykułu w najwyższych możliwych rozdzielczościach
Dowodem jest raczej wpis w tym artykule, że prezentacja była na PS4 a nie fakt że ma pada na laptopie...
Dowodem jest raczej wpis w tym artykule, że prezentacja była na PS4 a nie fakt że ma pada na laptopie...Jeżeli te screeny są z prezentacji, to mamy niezbity dowód na to, że to wersja PS4:
Nie umiem czytać tych japońskich literek.Dobra. Rzeczywiście jest. Mój błąd.
No już, już...No i to jest okrutne kłamstwo i potwarz. Nie było FullHD i proszę mi nie zarzucać powtórek.
Niestety nie widać wyolbrzymionego aktorstwa przez internet, szkoda.No już, już...
Zwracam honor.
Do kogo Ty to piszesz? Chyba chciałeś odpisać panu z intera.Te zdjęcia są w 1920 x 1080p więc w FULL HD. Mam je na dysku i pisze jak byk, nie wygląda na to żeby były upscallowane albo coś.
Niestety nie widać wyolbrzymionego aktorstwa przez internet, szkoda.![]()
Ależ ja wiem, ja wtedy oburzenie miałem nieszczere.Kiedy ja zupełnie szczerze <3
Ależ ja wiem, ja wtedy oburzenie miałem nieszczere.![]()
Nie wiem co wy widzicie lepszego w tych obrazkach, dla mnie to ten sam poziom
Hmmm, ciekawe czyj to gabinet ? Na obrazie Świątynia Wiecznego Ognia.Widział ktoś? Mamy to zdjęcie z W3 o którym opowiadał jeden z forumowiczów po PGA w Poznaniu które zostało pokazane na wykładzie Len de Gracia.
Trochę słaba jakość:
![]()
- Len de Gracia niesamowicie skrupulatnie przygotowała się do tworzenia wnętrz budynków w W3. Objechała całą Polskę, fotografując wnętrza chat, skanseny, szkoły, pałace i zamki. Skupiła się na oddaniu najdrobniejszych szczegółów, dzięki czemu wnętrza w W3 zapierają dech w piersiach i wyglądają realistycznie. Pokazała 2 nowe screeny z Wiedźmina, i muszę przyznać, że wnętrze chłopskiej chaty (właściwie sam narożnik, dwa okna i zagracony stół) wywarło na mnie większe wrażenie niż cały zwiastun Miecz Przeznaczenia. Mówię serio