Wiedźmin 3 - grafika

+
Kolejne dwa w 1080p:

Było już.

Last edited by a moderator:
Jeżeli te screeny są z prezentacji, to mamy niezbity dowód na to, że to wersja PS4:

Dowodem jest raczej wpis w tym artykule, że prezentacja była na PS4 a nie fakt że ma pada na laptopie...
Nie umiem czytać tych japońskich literek. Dobra. Rzeczywiście jest. Mój błąd.

Last edited:
Jeżeli te screeny są z prezentacji, to mamy niezbity dowód na to, że to wersja PS4:
Dowodem jest raczej wpis w tym artykule, że prezentacja była na PS4 a nie fakt że ma pada na laptopie...

Nie umiem czytać tych japońskich literek. Dobra. Rzeczywiście jest. Mój błąd.

Tak czy inaczej fakt pozostaje faktem że jest to wersja z PS4, a wnioskując po screenach prezentuje się nad wyraz dobrze:)

Last edited:
Te zdjęcia są w 1920 x 1080p więc w FULL HD. Mam je na dysku i pisze jak byk, nie wygląda na to żeby były upscallowane albo coś.

Ktoś tu pisał że nie były w FULL HD, szczerze mówiąc nie wiem dokładnie czy odnosił się do tych zdjęć, więc mój błąd, albo i nie? :p W każdym razie wychodzi na to że PS4 było grane w Japonii na FULLHD.

Last edited:

Guest 3669645

Guest
To już potrzeba specjalnych programów by stwierdzić że screeny nie są upscalowane? :p

Nie wiem co wy widzicie lepszego w tych obrazkach, dla mnie to ten sam poziom

Też tego nie ogarniam. Wychodzi na to, że wystarczy wrzucić coś bez straty na kompresji plus inna porę dnia i zamiast, o ja cię downgrade, dostanie się równie przesadzone reakcje, tyle że w drugą stronę, gdzie poziom z grubsza jest cały czas ten sam...
Nie żeby mnie brak narzekania martwił, ale umiar by się mimo wszystko przydał, bo teraz wystarczy parę screenów, gdzie będzie mniej malownicza pora dnia, lub gameplay z tuby i znowu się zacznie cyrk z downgradem, albo i teorie spiskowe, że PC dostanie brzydszą wersję.

Widział ktoś? Mamy to zdjęcie z W3 o którym opowiadał jeden z forumowiczów po PGA w Poznaniu które zostało pokazane na wykładzie Len de Gracia.
Trochę słaba jakość:

To co upgrade czy downgrade? :p

Może też warto by powalczyć o to zdjęcie w lepszej jakości, skoro i tak już po internecie gania?

To chyba nie to. Kolega wspominał o wiejskiej chacie, która była prawie w całości pusta, a to pomieszczenie wygląda jak od jakiegoś szlachcica z Novigradu.

- Len de Gracia niesamowicie skrupulatnie przygotowała się do tworzenia wnętrz budynków w W3. Objechała całą Polskę, fotografując wnętrza chat, skanseny, szkoły, pałace i zamki. Skupiła się na oddaniu najdrobniejszych szczegółów, dzięki czemu wnętrza w W3 zapierają dech w piersiach i wyglądają realistycznie. Pokazała 2 nowe screeny z Wiedźmina, i muszę przyznać, że wnętrze chłopskiej chaty (właściwie sam narożnik, dwa okna i zagracony stół) wywarło na mnie większe wrażenie niż cały zwiastun Miecz Przeznaczenia. Mówię serio

Ponoć 2 pokazała, czyli to jest pewnie ten drugi. Szkoda że nie ma tego z chłopskiej chaty :/

Top Bottom