Wiedźmin 3 - grafika

+
No ja już nie wiem. Raz zajebiście, raz słabo, raz bardzo dobrze. Pokazali by najnowszy gameplay, by rozwiać wątpliwości :/

Nie ma co rozwiewać. Tekstury postaci są w pytę, więc cutscenki - skupiające się głównie na nich będą też w pytę.

Jakość wyglądu otoczenia z kolei została zmniejszona kosztem wielkości świata i ilości zawartych w nim elementów.
Zamiast oczekiwać nie wiadomo czego lepiej przyzwyczaić się do myśli, że taki jest faktyczny stan - jeśli o grafikę chodzi. I że tak ta gra wygląda. Po prostu.

Dalej problem z teksturami. Modele są świetne, ale Redzi mają ewidentnie jakiś problem z doczytywaniem tekstur. Mam nadzieję, że wykorzystają swój czas na poprawienie tego elementu.

Guest 3669645

Guest
Tak w ogóle to zauważyliście, jak świetnie wyglądają teraz chmury? Więcej rodzajów, kształtów, jeszcze realistyczniejsze. Cudo.

EDIT: Gdzie są problemy z teksturami, bo nie widzę? :(

@szincza - jak najbardziej mogę się przyzwyczaić do myśli, że zajebista grafika, to stan faktyczny. :)

@adventus - teraz nagle panorama zimowa robi wrażenie, a przecież jeszcze niedawno inny skrin zimowy służył wielu osobom jako dowód na oczywisty downgrade...

Last edited:
Nie ma co rozwiewać. Tekstury postaci są w pytę, więc cutscenki - skupiające się głównie na nich będą też w pytę.

Jakość wyglądu otoczenia z kolei została zmniejszona kosztem wielkości świata i ilości zawartych w nim elementów.
Zamiast oczekiwać nie wiadomo czego lepiej przyzwyczaić się do myśli, że taki jest faktyczny stan - jeśli o grafikę chodzi. I że tak ta gra wygląda. Po prostu.

Nie zrozumiałeś tego pana? Chodzi o to, że wiemy już, że gra wygląda super na ostatnich obrazkach. Tylko obrazkach - w tym problem ;). Dlatego chce gameplay.

Guest 3669645

Guest
O ile takowy się w ogóle pojawi.

Nie ma za co @eustachy_J23
Nie wywołuj eustachego z lasu.

Czekam na screen pokazujący zachód słońca nad jeziorem. Ależ to musi cudnie wyglądać.

---------- Zaktualizowano 18:58 ----------

teraz nagle panorama zimowa robi wrażenie, a przecież jeszcze niedawno inny skrin zimowy służył wielu osobom jako dowód na oczywisty downgrade...
Tam grafika była na tym samym albo podobnym poziomie, ale screeny skupiały się na detalach (trawa, wilki, ubiór) które psuły wrażenie. Nie dziwota że był płacz, ale jak się człek skupił na dalszym planie, to drzewa i otoczenie wyglądały bardzo ładnie.

Tech-trailery zawsze wyglądają lepiej niż same gry, bo tylko na tym się skupiają. W to się nie gra. To tylko ma pokazać maksymalne możliwości samego silnika. Nawet nie wrzucajcie takich rzeczy, bo tylko śmiecicie w ten sposób.

Tech-trailery zawsze wyglądają lepiej niż same gry, bo tylko na tym się skupiają. W to się nie gra. To tylko ma pokazać maksymalne możliwości samego silnika. Nawet nie wrzucajcie takich rzeczy, bo tylko śmiecicie w ten sposób.
Wiem, ale pomarzyć zawsze można :)

Byle tylko gameplay prezentował taką samą jakość. Bo jak screeny były upiększane to nie jest to zbyt dobra zagrywka REDów.

Ano, właśnie dlatego nie oceniam. Jak będzie tak na gameplayu to wtedy można dyskutować. Wiadomo jak to jest ze screenami:)

W momencie, w którym zobaczyłem screen na eurogamerze z Kaer Morhen to przestałęm nad sobą panować i piszczę, jak mała dziewczynka. Oby do maja. Maju, gdzieś ty jest? I dlaczego tak daleko?!
PS Broda Zoltana 10/10.
PS2 Daleko jeszcze do maja?
PS3 No daleko jeszcze, czy nie?

Top Bottom