Kup-in? Ja nie zauważyłem pojawiących się nagle "min".Roślinność, śnieg i podłoże słabe. Poop-in ujdzie. Głownie patrzymy na to, co dzieje się w promieniu kliku metrów od bohatyra. Dalszy poop-in nie wadzi tak bardzo.
Niech se bedzie.
Kup-in? Ja nie zauważyłem pojawiących się nagle "min".Roślinność, śnieg i podłoże słabe. Poop-in ujdzie. Głownie patrzymy na to, co dzieje się w promieniu kliku metrów od bohatyra. Dalszy poop-in nie wadzi tak bardzo.
Niech se bedzie.
Kiedy? Podłoże wygląda bardzo dobrze. Nawet piasek ze sceny z gryfem prezentuje się OK. Pod tym względem na pewno jest o niebo lepiej od MGSV.Roślinność, śnieg i podłoże słabe.
Muszę to powiedzieć, bo mnie już coś zżera od tych tekstów: masz jakieś dane?Najwięcej narzekają ci, którym ta gra ledwo na low pójdzie albo wcale.
Przecież przeprowadzał ankietę wśród użytkowników. Nie było go u Ciebie? :shock:Muszę to powiedzieć, bo mnie już coś zżera od tych tekstów: masz jakieś dane?
Muszę to powiedzieć, bo mnie już coś zżera od tych tekstów: masz jakieś dane?
Najwięcej narzekają ci, którym ta gra ledwo na low pójdzie albo wcale. Po co, na co. Wyjdzie to będziecie oceniać. Teraz i tak nic nie zmienicie.
Muszę to powiedzieć, bo mnie już coś zżera od tych tekstów: masz jakieś dane?
Nie masz prawa oceniać ludzi na podstawie wniosków.Nie mam. Ale po narzekaniach na wymagania wyciągnąłem wnioski, że większość użytkowników nie odpali Wiedźmina 3 na zadowalających je detalach. Więc nie ma sensu narzekać, że trawka ma słabszą teksturkę bo i tak nie odpali lepszej. Zdrowie.
Nie masz prawa oceniać ludzi na podstawie wniosków.
Nie oceniam ludzi. Oceniam sens w narzekaniu na wymagania.
Nie mam. Ale po narzekaniach na wymagania wyciągnąłem wnioski, że większość użytkowników nie odpali Wiedźmina 3 na zadowalających je detalach. Więc nie ma sensu narzekać, że trawka ma słabszą teksturkę bo i tak nie odpali lepszej. Zdrowie.
Z tego co widziałem to dośc czesto sam narzekałeś, więc daruj sobie.
Nie mam. Ale po narzekaniach na wymagania wyciągnąłem wnioski, że większość użytkowników nie odpali Wiedźmina 3 na zadowalających je detalach. Więc nie ma sensu narzekać, że trawka ma słabszą teksturkę bo i tak nie odpali lepszej. Zdrowie.
...które było poddane postprodukcji.Ja tam wiże jedyny problem w tym, że gra nie wygląda jak wcześniej . Nie wygląda jak VGX...
Ja tam wiże jedyny problem w tym, że gra nie wygląda jak wcześniej