No, ale twórcy ją jako taką pokazywali, więc porównywanie VGX do obecnej wersji jest wg mnie jak najbardziej na miejscu. Ten legendarny gif będzie chodził za W3 po wsze czasy.Nie łatwiej przyjąć, że taka po prostu poza trailerem nie istniała?
No, ale twórcy ją jako taką pokazywali, więc porównywanie VGX do obecnej wersji jest wg mnie jak najbardziej na miejscu. Ten legendarny gif będzie chodził za W3 po wsze czasy.Nie łatwiej przyjąć, że taka po prostu poza trailerem nie istniała?
Na razie łazi po tym forum i ciągle Ty go wrzucasz.No, ale twórcy ją jako taką pokazywali, więc porównywanie VGX do obecnej wersji jest wg mnie jak najbardziej na miejscu. Ten legendarny gif będzie chodził za W3 po wsze czasy.
Ciekawe ile razy ktoś to jeszcze powie. I ile razy porówna do VGX![]()
Fakt, strasznie dziwne, że na forum o W3 wrzucam gify z Wiedźmina 3. :troll:Na razie łazi po tym forum i ciągle Ty go wrzucasz.
Dziwne nie jest to, że wrzucasz, ale to, że co dzień to samo. Jakaś amnezja, czy chcesz wszystkim tego gifa obrzydzić?Fakt, strasznie dziwne, że na forum o W3 wrzucam gify z Wiedźmina 3. :troll:
Tak, chcę tego gifa wszystkim obrzydzić, bo i tak takiej grafiki nikt w W3 nie zobaczy.Jakaś amnezja, czy chcesz wszystkim tego gifa obrzydzić?
Po co? Gra już tak nie wygląda (a może nigdy tak nie wyglądała?) i wyglądać nie będzie. Nie lepiej zapomnieć? Dać spokój?Tak, chcę tego gifa wszystkim obrzydzić, bo i tak takiej grafiki nikt w W3 nie zobaczy.![]()
Popełniasz duży błąd logiczny. Jeśli komuś gra odpali ledwo na low i skoro jakość grafiki na ustawieniach wysokich nie jest zbyt dobra i ludzie narzekają to Ci którym miałaby pójść na low tym bardziej powinni narzekać. Skoro gra na wysokich wygląda niezbyt dobrze to co dopiero na low ; pNie mam. Ale po narzekaniach na wymagania wyciągnąłem wnioski, że większość użytkowników nie odpali Wiedźmina 3 na zadowalających je detalach. Więc nie ma sensu narzekać, że trawka ma słabszą teksturkę bo i tak nie odpali lepszej. Zdrowie.
No ale przecież tutaj Marcin potwierdził, że jakość graficzna scen VGX lub SoD będzie możliwa do odtworzenia w grze. Rozumiem, że to PR, no ale jednak...
Optymalizacja trwa.Dokładnie. Wszyscy dziennikarze mówią że gra wygląda na nowym materiale lepiej, niż podczas ich ogrywania prologu, gdzie były włączone srednio-wysokie chyba. Wiec to są max ustawienia, które osiągnie mała część polskich graczy![]()
![]()
Tylko, że ten lament nie jest zabawny. Ale fakt, że gra z początku 2014 gdzieś odleciała, teraz mamy trochę gorsze "to samo" ze skopaną optymalizacją oraz zapewnienia, że SoD nie był "fejkiem", że osiągnięty taki poziom i że optymalizacja trwa i MOŻE to coś pomoże.@sebogothic Wrzucał chyba tego gifa nieco prześmiewczo. "Wrzucę ja, bo prędzej czy później i tak się pojawi".
Lament nad brakiem jakości z pamiętnego trailera jest już potwornie nudny i mało zabawny. Szczególnie, że wygląda on dobrze w ruchu, bo statyczne, wyjęte ze stopklatki ujęcia nie odstają wcale poziomem od SoD, a tego jakość z kolei ma nie odstawać od gry. A nawet jeśli odstaje, to dlatego że to trailer, gdzie developerzy mają pełną kontrolę nad tym, co pokazują, jak to pokazują i jak dobrze to wygląda.
Tylko, że ten lament nie jest zabawny. Ale fakt, że gra z początku 2014 gdzieś odleciała, teraz mamy trochę gorsze "to samo" ze skopaną optymalizacją oraz zapewnienia, że SoD nie był "fejkiem", że osiągnięty taki poziom i że optymalizacja trwa i MOŻE to coś pomoże.
Tak czytam ten temat, i nie wiem, czy śmiać się czy płakać. Skąd tu tylu wieszczów co benchmarki Wieśka Trzeciego we wnętrznościach porannej parówki widzieli i wiedzą, że optymaliizacja tej gry jest "skopana"?