Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3 - grafika

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • …

Go to page

• 638
Next
First Prev 349 of 638

Go to page

Next Last
adventus.991

adventus.991

Mentor
#6,961
Apr 3, 2015
Jeśli gra faktycznie wydaje się być taka dopracowana jak twierdzą dziennikarze to nie powinno być gigantycznych rozmiarów patcha. Tylko 3 bugi w ciągu 2 dniowej sesji grania, no no...

K

kamil29

Rookie
#6,962
Apr 3, 2015
Nundran said:
:wat:
Przyznam, że zajęło mi chwilkę rozszyfrowanie tego co miałeś na myśli :D.
Click to expand...
Tutaj jest wszystko bardzo wyraźnie napisane przeczytaj to jakby nie było nawiasu i ci wyjdzie ;-)

M

Mengaard

Rookie
#6,963
Apr 3, 2015
kamil29 said:
Tutaj jest wszystko bardzo wyraźnie napisane przeczytaj to jakby nie było nawiasu i ci wyjdzie ;-)
Click to expand...
Nie jest, napisałeś bardzo chaotycznie i brak znaków przestankowych wcale nie pomaga, przeskoczyłeś z myśli na myśl i trzeba pomyśleć żeby dojść do tego o co chodzi. Mówisz, że pierwszy kwartał słaby, a potem mówisz, że dobry, oczywiście chodzi Ci o kolejny ale tego tam nie ma, jest w domysłach po komuniach.

K

kamil29

Rookie
#6,964
Apr 3, 2015
Mengaard said:
Nie jest, napisałeś bardzo chaotycznie i brak znaków przestankowych wcale nie pomaga, przeskoczyłeś z myśli na myśl i trzeba pomyśleć żeby dojść do tego o co chodzi. Mówisz, że pierwszy kwartał słaby, a potem mówisz, że dobry, oczywiście chodzi Ci o kolejny ale tego tam nie ma, jest w domysłach po komuniach.
Click to expand...
To strasznie jestem skomplikowany ;-)

Rozłożę ci to na części pierwsze ;-)

1.Poza tym Maj (tutaj zaczynam omawiać dany miesiąc)
2.to czas po pierwszym kwartale roku (to chyba każdy zrozumie że rok ma 4 kwartały )
2.a (który powiedzmy sobie szczerzę nie jest dobrym czasem na sprzedaż po wigilii oraz sylwestrze [ten nawias to "złota myśl" odnośnie miesiąca Maj bo przecież nie może on dotyczyć kolejnego zdania no chyba że ktoś czyta co drugie zdanie])
3.który jest jak wszyscy wiedzą czasem dobrym na sprzedaż i nie chodzi tu o grę tylko o konsole (x-box i ps4) chociażby dlatego że są komunie

Ja kiedy czytam różnorakie fora i kiedy widzę że ktoś coś pisze a nagle stawia nawias to wiem że nawias tyczy się zdania poprzedniego które już przeczytałem a nie następnego które mam zamiar dopiero przeczytać.

I nie mówię tylko ---PISZĘ--- że I kwartał jest słaby a potem dobry czytaj ze zrozumieniem.

Last edited: Apr 3, 2015
N

Nundran

Rookie
#6,965
Apr 3, 2015
@kamil29

Teraz to sprawiłeś, że już nie rozumiem nic :D.

kamil29 said:
(który powiedzmy sobie szczerzę nie jest dobrym czasem na sprzedaż po wigilii oraz sylwestrze [ten nawias to "złota myśl" odnośnie miesiąca Maj
Click to expand...
kamil29 said:
który jest jak wszyscy wiedzą czasem dobrym na sprzedaż i nie chodzi tu o grę tylko o konsole (x-box i ps4) chociażby dlatego że są komunie
Click to expand...
Wyszła lekka sprzeczność. Myślałem, że pisząc o złym okresie do sprzedaży po świętach miałeś na myśli pierwszy kwartał, a jednak pomyłka. Chodziło Ci o maj.

K

kamil29

Rookie
#6,966
Apr 3, 2015
I kwartał jest ZŁY

Maj jest dobry

Bez odbioru

M

Mengaard

Rookie
#6,967
Apr 3, 2015
No i było tak od razu!

Y

yoszek

Senior user
#6,968
Apr 6, 2015
http://uk.ign.com/articles/2015/04/06/the-first-15-minutes-of-the-witcher-3-wild-hunt-ign-first?watch Sorry jeśli ktoś już wklejał ale chyba nie było.Pierwsze 15 minut gry.

Rustine

Rustine

Mentor
#6,969
Apr 6, 2015
yoszek said:
http://uk.ign.com/articles/2015/04/06/the-first-15-minutes-of-the-witcher-3-wild-hunt-ign-first?watch Sorry jeśli ktoś już wklejał ale chyba nie było.Pierwsze 15 minut gry.
Click to expand...
Bo nie mogło być w temacie o grafice. Materiał od dwóch godzin jest omawiany na forum.

Szincza

Szincza

Moderator
#6,970
Apr 6, 2015
yoszek said:
Click to expand...
Wklejone w dedykowanym temacie z linkami.
Trzy razy.

Y

yoszek

Senior user
#6,971
Apr 6, 2015
Ok,czaję.Ślędzę tylko ten temat i trochę dziwne że materiał pokazujący tyle gry i grafę w niej nie mógł być w temacie o grafice wklejony...

N

Nundran

Rookie
#6,972
Apr 6, 2015
Przecież każdy materiał pokazuje grafikę.

• RED Point
Reactions: AndrewXRW
M

Mengaard

Rookie
#6,973
Apr 6, 2015
yoszek said:
Ok,czaję.Ślędzę tylko ten temat i trochę dziwne że materiał pokazujący tyle gry i grafę w niej nie mógł być w temacie o grafice wklejony...
Click to expand...
Bo od wklejania linków jest temat z linkami. Chyba brzmi logicznie, nie sądzisz?

S

SoltysGamingPL

Senior user
#6,974
Apr 6, 2015
Chyba poprawili już wodę, jestem szczęśliwy :p

Zawiszay

Zawiszay

Forum veteran
#6,975
Apr 6, 2015
Tak na poprawę humoru.

:cheers:

• RED Point
Reactions: Wroobelek, Aragorn96r, widzeczolgi and 7 others
M

meJKu

Forum veteran
#6,976
Apr 7, 2015
W końcu "odkryłem" (może źle użyte słowo, bo to tak wyglądało od początku) co tak bardzo mi nie pasuje w tej roślinności.

Fragment od 13:38.
Tam wszystko jest po prostu płaskie. Jedyne co jest chyba w 3D to główny konar (ale to logiczne, czasy gdy pnie obracały się razem z nami przepadły, chyba...) i parę odstających większych gałęzi. Cała reszta to płaskie tekstury aż oczy bolą. Mam wrażenie też, że pewny rodzaj krzaków ustawia w stronę nas liście.

Konsole nowej generacji psia mać, praktycznie cała "głębia" roślinności ucierpiała na tej współpracy :D Ojjj moderów czeka masa roboty z podmianą modelów roślinności... Szkoda. Drzewa też się jakoś dziwnie chwieją, tak jakby ktoś je ze sprężyny spuścił.

D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#6,977
Apr 7, 2015
meJKu said:
Mam wrażenie też, że pewny rodzaj krzaków ustawia w stronę nas liście.
Click to expand...
Na Twoim miejscu kompletnie bym zrezygnował z wszelakich używek ;)

Co do drzew i krzewów. Zauważyłem, że na to cierpią chyba prawie wszystkie ,,next geny'' - niemiłosiernie się kołysają. Tak przesadnie, jakby twórcy wołali: popatrzcie mamy wiatr! Tak naprawdę te roślinki mają ADHD.

@Qyzu' No wygląda spoko. Taki szczegół bardziej.

Last edited: Apr 7, 2015
Q

Qyzu_

Rookie
#6,978
Apr 7, 2015
Daniel Abatemarco said:
Na Twoim miejscu kompletnie bym zrezygnował z wszelakich używek ;)

Co do drzew i krzewów. Zauważyłem, że na to cierpią chyba prawie wszystkie ,,next geny'' - niemiłosiernie się kołysają. Tak przesadnie, jakby twórcy wołali: popatrzcie mamy wiatr! Tak naprawdę te roślinki mają ADHD.
Click to expand...
Nie wszędzie jest aż taki wiatr. Wg mnie wygląda to bardzo dobrze. Jeden z dużych plusów W3.

• RED Point
Reactions: dexter2
V

Vortaluuu

Rookie
#6,979
Apr 7, 2015
mi się rośliny podobają, efekt wiatru na nich także, lubię taki przesadzony wiatr - ładnie to wygląda.

• RED Point
Reactions: dexter2
I

Inccub

Forum veteran
#6,980
Apr 7, 2015
Niestety, roślinność jest głównie w 2D, z różnym skutkiem naśladującą swój pierwowzór i trzeba się z tym pogodzić. Domyślam się, że REDzi byli w kropce, zdając sobie sprawę ja słabe są nowe konsole w porównaniu do mocarnych PC i aby uszcześliwić tych ostatnich, trzeba by było zrobić praktycznie dwie osobne gry - wkłądając tym samym kij w mrowisko (shitstorm zawiedzionych konsolowców na cały internet gwarantowany). Z łęzką w oku można wspominać czasy, gdy Wiedźmin 1/2 wychodziły tylko na PC i były najpiękniejszymi grami wypuszczonymi w swoich czasach. Łatwo znaleźć powód spłaszczenia roślinności w W3 - wystarczy analogicznie porównać screeny z W2 z PC do tych z wersji Xbox 360. Niestety, to konsole sprawiły, że gra będzie "brzydsza" niż by mogła być.

Wkurza mnie tylko mała transparentność REDów co do platform, na których puszczana jest gra, a jeśli już ktoś wyciśnie z nich, iż jest to PC, to lecą w kulki z ustawieniami (pokazujemy high, bo ultra jest tajne, pokazujemy high bez jedych opcji, pookazujemy medium bez drugich opcji itp). Po co robią takie zamieszanie? Jaki jest w tym cel?

Last edited: Apr 7, 2015
  • RED Point
Reactions: Vortaluuu
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • …

Go to page

• 638
Next
First Prev 349 of 638

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.